Lepje meg szeretteit a vadonatúj AOC gaming monitorral!

forrás: Prím Online, 2018. december 2. 09:38

A képernyő specialista AOC bemutatja az egyik legjobb karácsonyi ajándékötletet szerettei és saját maga számára: egy vadonatúj gaming monitort! 

A közelgő ünnepi időszakra tekintettel az AAA játékcímek kezdik elárasztani a virtuális és fizikai polcokat az üzletekben. Elérkezett a megfelelő idő arra, hogy a játékok élvezetéhez beszerezzük a legújabb AOC gaming monitorokat is. A nemrég bemutatott G1 sorozat lehet a legnagyobb durranás: Vonzó, ívelt formatervezés, 144 Hz-es frissítési ráta, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) válaszidő és három képernyőméret, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt,: 24 hüvelyk (59,9 cm), 27 hüvelyk (68,6 cm) és 31,5 hüvelyk (80 cm).

 

A legjobb ajándékok karácsonyra:
Az AOC C24G1 (bal oldalon) és az AOC G2590PX/G2

 

A sok régen áhított AAA játék megjelenésének és a gaming állomások modernizálását célzó számos felszerelésnek és ajánlatnak köszönhetően a téli időszak igazi eldorádó a számítógépes játékok rajongói számára. Egyben a legjobb időszak arra, hogy játékostársainkat is meglepjük a tökéletes ajándékkal.

 

Az egyik legmegfelelőbb társ a hosszú téli játékokhoz az AOC valamelyik ívelt gaming képernyője, ultra-keskeny kávával, a gémerek által közkedvelt felszereltséggel, benne FreeSync támogatással, 144 Hz frissítési rátával, 1 ms MPRT válaszidővel és állítható magasságú, ergonomikus lábazattal.

 

 

A gémerek gyakran elfelejtik hogy az immerzió, a pontosság és a játékélmény tekintetében mekkora különbség van a gaming monitorok között, ezért az AOC elmagyarázza, hogy miért számít ez és hogy miért a G1 sorozat monitorjai jelentik a tökéletes megoldást:

  • 144 Hz frissítési ráta: A C24G1, C27G1 és C32G1 monitorok a 60 Hz képfrissítési sebességgel rendelkező hagyományos monitorokhoz képest 2,4 x annyi képkockát jelenítenek meg másodpercenként, biztosítva ezáltal a játékkal való „összekapcsoltság érzését“.
  • 1 ms MPRT vagy 4 ms GtG: A pixelek áttűnési időit állító 4 különböző pixel felülvezérlési beállítás mellett a gémerek bekapcsolhatják az MBR (mozgási elmosódás csökkentés) funkciót is, amelynél a képfrissítési sebességgel szinkronban lévő felvillanó háttérvilágítás beállításával optimális egyensúly hozható létre a fényerő és a teljes mértékben reagáló, elmosódásmentes képek között.
  • Kontrasztokban gazdag VA panel: A VA (Vertical Alignment = függőleges beigazítású) képernyő egyesíti a TN és az IPS panelek legjobb tulajdonságait, nevezetesen a TN panelek gyors reakcióidejét, az IPS panelek színpontosságát és széles betekintési szögét, valamint mindkettőt meghaladja fantasztikus 3x kontrasztarányával (3000:1 statikus kontrasztarány).
  • Ívelt panel (1500R a 24 hüvelykes, 1800R a 27 és a 31,5 hüvelykes monitoroknál): A G1 sorozatba tartozó monitorok görbülete azt az érzetet kelti a felhasználóban, mintha a monitor körül ölelné és a megjelenő kép körbevenné őt. Az ívelt képernyők továbbá bármilyen tartalom esetén a széleken jobb megtekintési élményt kínálnak.
  • FreeSync: A változtatható frissítési ráta lehetővé teszi, hogy a monitor összehangolja a frissítési sebességét a grafikai processzorral (AMD GPU támogatás), ezáltal kiküszöböli az akadozásokat és szakadozásokat, valamint a V-Sync aktiválódása által okozott megnövekedett input lag-et.
  • Gaming vonatkozású funkciók: A G1 sorozat rengeteg kényelmi funkcióval rendelkezik gémerek számára: Az AOC Game Color funkciójával beállítható a színtelítettségi szint, a Game Mode beállításokkal egyszerűen ki lehet választani előre definiált játékműfajokat, a Dial Point elhelyez egy célkeresztet a képernyőn, a Low Blue Light mód és a Flicker-Free technológia növelik a játékélményt, és így tovább...

 

 

 

Az elszánt esport rajongók számára javasoljuk, hogy tekintsék meg az AOC legújabb speciális monitorát is. Az AOC és a G2 Esports csapat partnerségéből született G2590PX/G2 modell 1920 x 1080 felbontású, 3 oldalon keret nélküli TN panellel, FreeSync támogatással és 1 ms válaszidővel rendelkezik. A G2590PX/G2 gyönyörű kialakítású, magán hordozza a G2 Esports hivatalos szamuráj mintázatát és logóját, egyedülálló dizájnjával pedig remekül mutat a hardcore gémerek asztalain.

 

A G2590PX/G2 369 euró ajánlott fogyasztói áron már kapható a szaküzletekben.

 

A G1 sorozat tagjainak ajánlott fogyasztói árai a következők: C24G1 modell: 229 euró, C27G1 modell: 299 euró és C32G1 modell: 339 euró.

Kulcsszavak: gaming monitor monitor AOC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46