Egy stílusos karóra mindig ideális karácsonyi ajándék lehet

forrás: Prím Online, 2018. december 3. 11:02

Egy stílusos, vagy sportos karóra ideális ajándék lehet a fa alatt. Ehhez persze jól kell ismerni azt, akit megajándékozunk vele. Nem mindegy milyen igénybevételre tervezték és azt is érdemes figyelembe venni, milyen hasznos funkciókkal rendelkezik. 

A Casio összegyűjtött öt népszerű órát, melyek kényelmesebbé tehetik viselőik életét. 

 

Modern klasszikus 

A Casio Edifice ECB-800DB-1AE modelljét azoknak tervezték, akik a klasszikus, időtálló stílust kedvelik, de közben nem mondanának le a legmodernebb technológiákról sem. Megjelenését egyértelműen meghatározza a széles lünetta, valamint a 3D-hatású számlap. Igazi 21. századi remekmű: a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően képes kapcsolatot teremteni az IOS, vagy Android-rendszerű okostelefonokkal. Így az óra beállításai akár a telefonra letöltött alkalmazáson keresztül is kezelhetők. A karórát a nemesacél tok, az edzett karcálló kristályüveg és a fémcsat teszi ellenállóvá a mindennapi kihívásokkal szemben. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja, egy feltöltéssel hat hónapon keresztül akár korom sötétben is tud működni. 

 

Sportos elegancia

A Casio EFS-S540DB-1A sportosan elegáns Edifice karórák közé tartozik, melynek számlapjába három – stopper, részidő- és 24 órás napi mutatót ágyaztak be. Az óra- és a percmutató az Edifice modellekhez hűen karakteres és messziről is jól leolvasható. A modell fokozottan vízálló, a 3D-hatású számlapot takaró zafír kristályüveg pedig ellenálló a karcolásokkal szemben és a napi viselet során is kevésbé van kitéve a sérüléseknek. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja.

 

 

 

Azoknak, akik a maguk útját járják 

A GPR-B1000-1B világa ott kezdődik, ahol minden más nem működik. A méretes, számlapba ágyazott digitális kijelzővel rendelkező karóra fényenergiával működő GPS-szel büszkélkedhet. Így viselője előre beállíthatja magának a kívánt úti célt. Az óra a GPS-adatokat folyamatosan összeveti a korábbi koordinátákkal, biztosítva ez által a kerülőutak nélküli célba jutást. Az ütés- és rázkódásmentes tokkal rendelkező Casio komolyabb túrázásokhoz is alkalmas, hiszen magasságmérő, légnyomásmérő, hőmérő és digitális iránytű funkcióval is rendelkezik. Ráadásul sötétben sem hagyja cserben viselőjét az automatikus kijelző világításnak köszönhetően. 

 

Edzőtárs a csuklón 

A Casio GBA-800-9A-es modell azokat a férfiakat szólítja meg, akik a sportos karórákra egyfajta street-wear kiegészítőként tekintenek. G-Squad nemcsak extravagáns színével, hanem robosztus, ütés- és rázkódás álló tokjával hívja fel magára a figyelmet. Ez a karóra ráadásul háromtengelyes gyorsulásérzékelővel van ellátva így viselője az edzés adatokat egy applikáció segítségével okostelefonjára mentve akár vissza is nézheti. A különleges G-Squad 20 baros víznyomásig vízálló, ezért úszni, fürdeni is lehet vele. 

 

Retró hölgyeknek 

A japán cég a régi idők digitális Casio óráját is újra piacra dobta, kifejezetten hölgyeknek szánt kiadásban. Az A158WEAD-1 modell szolid, gyémántformára emlékeztető számlapjával, a A168WECM-5 pedig a rozé fémcsat és az aranyszínű tok kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Előbbi stílusos kiegészítő lehet a mindennapokban, utóbbi pedig akár alkalmi, illetve parti viseletként is jól mutat a női csuklón. Mindkét modell a 35 évvel ezelőtt bemutatott G-Shock órák megjelenését idézi vissza napjainkba. 

Kulcsszavak: Casio óra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új fogyasztói elektronikai márkák a magyar piacon

Bővíti termékkínálatát Magyarországon az Elem6, a régió egyik jelentős forgalmazója. A vállalat saját elektronikai márkáit kínálja, jó ár-érték arányú termékeikre jellemző a magas minőség és a megbízhatóság. 

2023. június 5. 11:21

A virtuális valóság (VR) fitnesz új távlatokat nyit a mozgásban

A VR fitnesznek köszönhetően javul az állóképesség, az izomzat erősödik és kellő kitartással a mérleg is egyre kevesebbet mutathat.

2023. június 2. 14:06

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39