Az LG néhány tippje megkönnyíti az ajándékbeszerzést

forrás: Prím Online, 2018. december 10. 15:21

A Karácsony közeledtével sokaknak okoz nehézséget a tökéletes ajándék megtalálása. Az utolsó pillanatra hagyott ajándékbeszerzés gondjait az LG most egy csapásra eloszlatja, hiszen a család minden tagjának ajánl egy olyan ajándékot a fa alá, amivel egészen biztosan nem fogunk mellé lőni.

Azoknak, akik komolyan veszik a játékot

Minden gamer tudja, hogy a számítógépen futtatott játékok akkor adják a legnagyobb élményt, ha széles képernyőn, szakadásmentesen élvezhetjük őket. Az LG GK monitorcsalád 32 hüvelykes tagja, a 32GK850G igazi vizuális élménnyé teszi a játékok világát. A monitor a karakterek mozgását teljesen elmosódásmentessé teszi, így egyetlen fontos pillanat sem kerülheti el a figyelmünket.

 

Zenefüggő családtagoknak

A kisméretű, hordozható hangfalak népszerűsége nem véletlenül növekszik folyamatosan: a kisebb házibulikon, baráti összejöveteleken vagy kirándulásokon mindig az a legnépszerűbb, aki a zenét hozza. Az LG új, vezeték nélküli intelligens hangszórója, az XBOOM Go PK3 a Meridian audiotechnológiájával felvértezve kristálytiszta magas és erőteljes mélyhangokat szólaltat meg, így kompakt mérete ellenére is képes megteremteni a megfelelő hangulatot.

Azoknak, akiknek két telefon sem lenne elég

Minőségi zenehallgatás, profi fotózás és végtelen multimédiás tartalom egyetlen eszközzel? Az LG legújabb G7 Fit okostelefonja egy zsebre rakható házban kínálja mindezt. A készülék a gyártó legfejlettebb audioszolgáltatásainak egyedi válogatását kínálja, a Super Bright LCD kijelző a legerősebb napfényben is láthatóan mutatja a tartalmakat, a mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmódok pedig valódi segítséget nyújtanak a tökéletes képek elkészítéséhez.

 

Instafüggőknek

Jól sikerült a közös szelfi, de a barátod még jobban nézne ki egy sörénnyel a feje körül? Extra illusztrációkkal turbóznád fel a képeket? Az LG Q Stylus okostelefonnal igazi művésszé válhatsz, hiszen a készülékből kicsúsztatható tollal bármit rajzolhatsz a képekre. A gyorsjegyzet funkcióval úgy jegyzetelhetsz a telefonon, akár egy füzetben, miközben persze a legfontosabb okostelefon-funkciókról sem kell lemondanod.

Filmmániásoknak

A technológia gyors fejlődésének köszönhetően ma már akár egy tenyérnyi méretű projektor is képes kiváló minőségű képet vetíteni a szobánk falára. Az LG CineBeam PH30JG vezeték nélküli HD projektor súlya mindössze 1 kg, beépített akkumulátora révén viszont akár 4 órán keresztül is használhatjuk tápkábel, vagy bármilyen vezeték nélkül. A könnyű hordozhatóság mellett a készülék talán legegyedülállóbb funkciója, hogy az alján található kihajtható lapát segítségével szinte bármilyen magasságba – akár a plafonra is – vetíthetünk, így akár az ágyból is nézhetjük kedvenc videós tartalmainkat. 

Menedzsereknek

Akár nyugodt irodai környezetben dolgozunk, akár állandó mozgásban vagyunk, nem árt, ha egy olyan eszköz van a kezünkben, ami elegáns, de akkor sem mond csődöt, ha egy sürgős hívást az utcán rohanva, szakadó esőben kell elintéznünk. Az LG G7 ThinQ okostelefon fémből és üvegből készült borítása védett a külső hatások ellen, mesterségesintelligencia-funkciói révén pedig rengeteg extra lehetőséget kínál többek közt a fotózás terén.

Házi dizájnereknek

Vannak, akik szerint a televízió ugyanúgy az enteriőr része, mint bármilyen bútor, ami a nappaliban kap helyet. Ezt szem előtt tartva alkották meg az LG mérnökei az E8 OLED tévét, amely légies kialakítása, kiváló képminősége és háromdimenziós, dinamikus hangzása nyomán méltán lett 2018 legjobb OLED tévéje az EISA bírái szerint. A tökéletes képminőséget megjelenítő készülék úgynevezett Picture-on-Glass kialakítású, ami azt jelenti, hogy a kijelzőt egyetlen, vékony üveglapra simították rá. Az E8 így igazi dizájnelemként funkcionál még a legmodernebb nappalikban is.

 

Időhiányban szenvedőknek

Az LG MH6565CPS típusú 25 literes, grillfunkcióval felvértezett mikrohullámú sütője hasznos társunk lehet ételeink elkészítésében, amikor a főzés nyűggé válik a hétköznapok során. Smart Inverter technológiája révén ebben a mikróban minden eddiginél gyorsabb az ételek felmelegítése és kiolvasztása, de akár joghurtot és grill ételeket is készíthetünk benne. A számtalan funkciót kínáló konyhai eszköz ráadásul nem foglal több helyet hagyományos társainál, antibakteriális bevonatának köszönhetően pedig néhány simítással egyszerűen tisztítható.

Viszlát, porszívózás!

Jó lenne, ha a családi vacsorát követő reggelre már az összes morzsa eltűnne a padlóról? Az LG akár Wi-Fin keresztül is irányítható VR9647PS robotporszívója távollétünkben végzi el a piszkos munkát, alacsony zajszintje miatt pedig az otthoni pihenésünk közepette sem zavar meg minket. A készülék ráadásul feltérképezi és megjegyzi a szobában található akadályokat, amelyeket a következő alkalommal egyből ki is kerül.

Azoknak, akik mindig kihagynak valamit a mosásból

Már az öblítésnél tart a program, amikor ráeszmélsz, hogy a gyerekek sportruháit is ki kellett volna mosnod a holnapi rangadóra? Egy LG TwinWash mosógéppel ez nem jelenthet gondot, hiszen két adag ruhát is moshatsz egyszerre, egyet a nagyobb kapacitású fő mosógépben, egyet pedig az alsó mosódobban. Az egyedi készülék nemcsak a dupla mosókapacitás miatt jó választás, hanem azért is, mert csak a magassága nagyobb a hagyományos készülékeknél, a szélessége nem.

Azoknak, akik állandóan nassolnának

Mivel a családban mindenki máskor éhezik meg, egy hétvégi napon szinte folyton nyitogatjuk a hűtő ajtaját. Az LG InstaView GSX961NSAZ hűtőszekrényre elég csak kétszer rákoppintanunk, hogy a készülék belseje láthatóvá váljon, így az ajtó kinyitása nélkül nézhetjük meg, miből is válogathatunk. Az új, továbbfejlesztett InstaView Door-in-Door megoldással kényelemesen, energiapazarlás nélkül férhetünk hozzá a hűtőben levő élelmiszerekhez. 

Házimozi-mániásoknak

Ha szívesebben élveznénk a mozik által kínált képi élményt a saját kanapénkról, válasszuk a közel négy méter átmérőjű, 4K minőségű képet vetítő LG HU80KSW CineBeam lézerprojektort. A kompakt, könnyen hordozható készülék lenyűgöző színekkel, intelligens kezelőfelülettel és 2500 lumenes fényerővel teszi különleges élménnyé a családi mozizást, egyedi kialakítása révén pedig a padlóra állítva, de a plafonra vagy a falra felszerelve is használható.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így alkalmazza a mesterséges intelligenciát a Bosch

Etikai határvonalakat húzott a Bosch a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásával kapcsolatban. A vállalat kötelező belső irányelvekben szabályozza, hogyan lehet termékeiben az MI-t használni. A Bosch MI etikai kódexének alapelve, hogy az MI-alapú döntéseket mindig az emberek ellenőrzik.

2020. február 26. 19:14

Progmatic Academy üzletrészt vásárol a Kulcs-Soft

A napokban került aláírásra az a szándéknyilatkozat, melynek értelmében a Kulcs-Soft Nyrt. 12%-os üzletrészt kíván szerezni a Progmatic Academy Korlátolt Felelősségű Társaságban. A vállalat hazai és nemzetközi szinten az egyik legdinamikusabban fejlődő intenzív, gyakorlatorientált szoftverfejlesztő képzési irányt képviseli, enyhítendő az általános munkaerőhiányt az informatikai szektorban.

2020. február 26. 17:51

Öt év alatt versenyképesebbé válhat a magyar gazdaság

A vállalatok és az ország gazdasági szempontból életképes jövője szorosan összefügg a szakképzett és motivált dolgozók megfelelő szűrésével és alkalmazásával. Viszont a legfrissebb kutatások alapján ma Magyarországon több, mint 40 százalék feletti a közepes- és nagyvállalatok fluktuációja, vagyis ötévente a teljes munkaerő bázis lecserélődik. A jelenség hátterére magyarázatot adhat, hogy a jelenleg felvett munkaerő 80 százaléka nem megfelelően kerül kiválasztásra.

2020. február 26. 13:20

A chatbot a cégvezető legjobb barátja

Employer branding, onboarding, HR-applikációk – divatos és gyakran puffogtatott kifejezések nem csak a toborzók és kommunikációs szakemberek, de a cégvezetők körében is. Mindeközben kevés vállalatot jellemez tudatosság a HR-stratégiát, a toborzásra fordított erőforrásokat és a járulékos költségeket tekintve, holott egy új kolléga kiválasztása átlagosan 50 napba és közel 1,2 millió forintba kerül a cégeknek. A kihívás és a verseny óriási, de a technológia ebben is partner: mesterséges intelligenciával a toborzásra fordított idő és a költségek is jelentősen csökkenthetők, így minden cégnek érdemes újragondolnia a hagyományos kiválasztási folyamatokat és eszközöket.

2020. február 26. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás