HFS Research: az EY garantálja a legmagasabb szintű robotizált folyamatautomatizálási szolgáltatásokat

forrás: Prím Online, 2018. december 12. 09:54

Az EY-t választotta 2018 legjobb robotizált folyamatautomatizálási (RPA) szolgáltatásokat nyújtó vállalatának a HFS Research. A mesterséges intelligenciával és automatizálással foglalkozó nemzetközi kutatóközpont értékelésének alapja az innovációs tevékenység, a végrehajtás minősége, valamint a vállalati ügyfelek közvetlen visszajelzése volt a szolgáltatók teljesítményéről és kompetenciáiról.

Az RPA, vagyis a szoftverrobotok használatán alapuló intelligens automatizálás olyan üzleti megoldás, amellyel a gyakran ismétlődő feladatokat, mint például egy formanyomtatvány feldolgozása ki lehet váltani. Az EY globálisan több mint 2 000 szoftverrobotot használ, ezek közül 700 a belső működést támogatja, amelyek eddig több mint 2,1 millió munkaórát takarítottak meg a cégnek. Folyamatos beruházásokkal új szolgáltatásokat fejleszt ügyfeleinek, mint például a telekommunikációs területen használható megrendeléskezelő vagy az automatizált folyamat-feltérképező eszköz.

 

A jelentés kiemeli, hogy az EY egyike azon kevés szolgáltatónak, amely az RPA-tanácsadás során a változáskezelésre is összpontosít, biztosítva a vállalatok stabil működését az automatizálási folyamat alatt is.

 

„Noha erőteljesen hozzájárul a cégek átalakulásához, az RPA még mindig új piac, a szolgáltatók pedig fontos szerepet játszanak a tervezés, a végrehajtás, a menedzsment, a működtetés és az optimalizálás teljes életciklusában. Az EY robotizált folyamatautomatizálással támogatja a műveletek átalakítását végponttól végpontig. A tökéletes végrehajtás, az alkalmazott innováció és vízió, valamint az ügyfelek elégedettsége biztosítja vezető szerepét az RPA szolgáltatók között” – mondta Elena Christopher, a HFS Research kutatásért felelős alelnöke.

 

„Ez az elismerés tükrözi elkötelezettségünket aziránt, hogy nagy hatású, innovatív szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Az olyan feltörekvő technológiák, mint a blockchain, az IoT és az RPA gyors ütemben alakítják át a körülöttünk lévő világot, az üzleti modelleket és a vállalatok működését. Olyan intelligens automatizálási megoldásokat kívánunk nyújtani, amelyek képesek kihasználni az új technológiák előnyeit és a lehető legnagyobb hozzáadott értéket nyújtani az ügyfeleknek" – mondta el Demeter Ákos, az EY Tanácsadási Szolgáltatások üzletág partnere.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59