Új arcát mutatja meg új irodájában az Epson

forrás: Prím Online, 2018. december 15. 11:36

Az Epson Magyarország birtokba vette új főhadiszállását. A vállalat új, 225 m2- es budapesti irodája a kilencedik kerületben, a City Gate irodaházban található. A helyiségben helyet kap egy különleges interaktív demószoba, mely minden fontosabb területről egy-egy jövőbe mutató, korszerű megoldást mutat be éles körülmények között.

A csapat 14 évet töltött az Infoparkban, mára azt a helyszínt kinőtték, szükség volt a korszerűbb, illetve a vállalat friss arculatához illeszkedő új környezetre. Az Epson erősödik a régióban és Magyarországon is. Saját fejlődési programunknak köszönhetően többek között minden iroda megújul, hogy a megnövekedett létszám és az új technológiai és funkciós igényeknek megfeleljen. Új képviselet nyílik Belgrádban is, a balkáni régió hatékonyabb kiszolgálása érdekében. 

 

 

A megújulás nemcsak új irodát jelent, hanem a szakember gárda bővülését is. Sári Imre - pre-sales technical specialist – ősszel csatlakozott az Epson csapatához. A korábbi tapasztalatairól és jövőbeli feladatairól így nyilatkozott: „A menedzselt nyomtatási szolgáltatásokhoz kapcsolódó Epson fejlesztésű és más gyártók által készített szoftverek területén dolgozom. Feladatom a partnerek és a kollégák segítése, a hardver és a szoftverek által együttesen nyújtott sokrétű szolgáltatások végfelhasználókhoz történő eljuttatásában, megismertetésében, támogatásában. Korábban a Deltánál dolgoztam rendszermérnökként, később saját céget alapítottam. Mindkét helyen fő tevékenységi köröm a menedzselt nyomtatási rendszerekhez kapcsolódó szoftveres megoldások tervezése, telepítése, menedzselése volt.” Annak kapcsán, hogy miért választotta az Epsont, a következőket mondta: „Ismert volt számomra az irodában tapasztalható jó légkör, a kollégák segítőkészsége és profizmusa, amely az egész vállalatot jellemzi. Ezen felül egy nagymúltú cégről van szó, amely széles termékportfólióval, biztos háttérrel és számos területen innovációkkal rendelkezik.”

 

 

 „Új kollégánk érkezésével nyilvánvalóvá vált, hogy eljött a költözés ideje. Nagyon örülünk, hogy a City Gate irodaházban kiváló körülmények között, nyitott irodában dolgozhatunk, ami elősegíti a kollégák közötti gyors és hatékony kommunikációt. A berendezkedés végső fázisában, az elmúlt hetekben kerültek helyükre a demószoba válogatott készülékei. Az interaktív bemutatóterem célja, hogy minden fontosabb területről egy-egy korszerű, jövőbe mutató megoldásunkat mutathassuk meg egy helyen, működés közben, mely inspirációt adhat az idelátogató partnereknek és ügyfeleknek egyaránt.” - mondta Fábián Miklós, az Epson Magyarország kereskedelmi vezetője. „Hiszem, hogy ez a változás nagyon jót tesz majd a csapatnak és ez még produktívabbá, eredményesebbé tesz majd bennünket. Az Epson márkanév egyet jelent a minőséggel, és mi azon dolgozunk, hogy a vállalat a lehető legsikeresebb legyen.” – tette hozzá.

Kulcsszavak: +céginfo Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38