Az InfoConsulting lett az IFS elsődleges partnere Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában

Henger Attila, 2019. január 2. 13:58

A vezető vállalatiszoftver-szolgáltató InfoConsulting bejelentette elsődleges IFS partnerré (IFS Principal Partnerré) való kinevezését Csehországra, Magyarországra és Szlovákiára vonatkozóan. 

Elsődleges partnerként a jövőben az InfoConsulting lesz az IFS fő értékesítési és szolgáltatási csatornája a három országban, kiszolgálva az összes meglévő IFS ügyfél, valamint az új ügyfelek igényeit. Az InfoConsulting a további helyi és globális partnerekkel szorosan együttműködve fog teljes körű, versenyképes és minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.

 

A kinevezéssel egyidejűleg az InfoConsulting 50%-kal, közel 200 főre növeli munkatársai létszámát, kifejezve ezzel az IFS iránti elkötelezettségét a régióban, és biztos alapot teremtve a meglévő ügyfelek igényeinek kielégítéséhez, valamint az elkövetkező évekre tervezett növekedéshez egyaránt.

 

Miroslaw Kaminski, az InfoConsulting igazgatótanácsának elnöke a következőképpen kommentálta a kinevezést: „Büszkék vagyunk rá, hogy az IFS minket választott elsődleges partnerének Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a tekintetben, hogy ügyfeleinknek az IFS Applications bevezetésével teremtsünk értéket, ez kiváló alapként szolgál ahhoz, hogy bővítsük az IFS ügyfélbázisát az elkövetkező években.”

 

Marcin Taranek, az IFS kelet-európai és közép-ázsiai tevékenységéért felelős ügyvezető igazgatója a következőket tette hozzá: „Ügyfeleink állnak működésünk középpontjában olyan értelemben, ahogy a megoldásainkat fejlesztjük és olyan értelemben is, ahogy bevezetjük, támogatjuk ezeket a megoldásokat. Az InfoConsultinggal képviselt azonos értékeink, az eddigi sikeres együttműködésünk, valamint a vállalat IFS iránti elkötelezettsége mutatják, hogy az InfoConsulting kiváló partner az IFS számára a növekedésben. Az IFS a jövőben is minden olyan erőforrásához hozzáférést biztosít az InfoConsulting számára, amelyre szüksége van az ügyfelek támogatásához.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05