A HP lenyűgöző kijelzőkkel, PC megoldásokkal és biztonsági innovációkkal nyitotta a 2019-es CES-t

forrás: Prím Online, 2019. január 11. 08:47

A HP merész termékinnovációk sorozatát mutatja be a 2019-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES), amelyeket a megváltozó életmód igényeinek megfelelően terveztek.

A HP legújabb termékei, az olyan új Elite innovációk, mint a díjnyertes Sure View technológia új generációja, vagy a döbbenetes OMEN X Emperium 65 hangprojektorral, lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók kapcsolatot teremtsenek, alkossanak és akár versenyezzenek egymással.

 

“PC-s innováció izgalmas korát éljük, amely az élet minden területén nagyszerű élményekkel párosul. A HP a számítástechnikát vibráló részletességgel és kiemelkedő teljesítménnyel életre keltő kijelzőivel, rugalmassággal és biztonsággal vezeti a jövő felé az üzletágat, hozzásegíti az embereket, hogy bárhol, bármikor bizalommal lépjenek kapcsolatba egymással. – mondta Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletág EMEA régiójának vezetője. – Legyen szó akár a legújabb Elite innovációk piacvezető biztonsági funkcióiról, akár az OMEN ökoszisztéma új elemeiről, a HP 2019-es CES felhozatala új távlatokat nyit a felhasználók előtt.”   

 

A modern életstílust mozgató technológia

A HP bemutatja új Pavilion kijelzőit, amelyekkel a felhasználók teljes mértékben a megjelenő tartalomra koncentrálhatnak. A HP Pavilion 27 Quantum Dot a világ első Quantum Dot on Glass (QDoG) kijelzője, amely több mint egy milliárd látható színt jelenít meg. A HP Pavilion 27 FHD egyedi funkciók teljes sorát kínálja, köztük a beépített Bang & Olufsen hangtechnikával és a felugró HP Privacy Kamerával. A HP Pavilion 32 QHD egy magával ragadó QHD felbontást és szinte minden szögből lenyűgöző rálátást biztosító dinamikus kijelző.

 

Kijelző innovációi mellett a HP bemutatja legújabb kiegészítőit is. Az új, ultravékony HP ENVY USB-C Hub eszköz átmenő töltést tesz lehetővé notebookokon, két USB-A és egy HDMI 2.0 csatlakozóval is rendelkezik, valamint támogatja a 4K felbontást. A vállalat emelett bemutatja a HP 15.6 Odyssey Hátizsákot, amelyet a HP laptopok stílusos szállítására terveztek két egyedi, geometrikus dizájnnal. 

 

 

A jövő munkahelyének megalkotása

A munkavégzés hatalmas változáson megy keresztül, egyre inkább jellemző rá a nyílt környezet és az irodán kívüli munka, az adatbiztonság pedig minden korábbinál fontosabb tényezővé válik. A változó környezethez alkalmazkodva a HP a rendkívül népszerű HP Sure View beépített betekintésgátló képernyő harmadik generációján keresztül mutatja be vízióját a biztonságos munkahelyekről. Az új Elite termékek a HP Sure View harmadik generációjával a munkavégzés új formáit segítik, miközben megóvják az adataink biztonságát az úton, az íróasztalnál vagy bárhol az irodában. 

 

Az új termékek közé tartozik a HP EliteBook x360 830 G5, a világ legmagasabb fényerejű üzleti célú átalakítható eszköze, amely az x360 technológia sokoldalúságát a hétköznapok részévé teszi azok számára is, akik állandóan úton vannak. A HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor a világ első kijelzője beépített betekintésgátló képernyővel, amely könnyedén teremt privát környezetet a nyitott irodákban is. A HP EliteOne 800 AiO G5 a világ első All-in-One eszköze beépített betekintésgátló képernyővel, amely egy asztali gép grafikai teljesítményét helytakarékos, letisztult formában hordozza magában.

 

 

Magával ragadó játékélmény 

Napjaink gamer versenyzői a legújabb innovációkat használják, a profik 97 százaléka olyan eszközöket választ, amelyeket később könnyen továbbfejleszthet, a laptopot használó gamerek 71 százaléka pedig nagyobb másodlagos kijelzőt is alkalmaz. Ezeket a kiemelt fogyasztói igényeket figyelembe véve alkotta meg a HP az OMEN-t. A  vakmerő és izgalmas újításokkal a vállalat új szintre emelei a gaming élményt.

 

Az OMEN X Emperium 65 Big Format Gaming Display NVIDIA G-SYNC HDR-rel a világ első nagyformátumú gaming monitora hangprojektorral, amelynek kimagasló, 144 Hz -es frissítési rátájával a gamerek otthona teljesen átalakul. A kijelző tartozékaként érkezik a CES Innovációs Díjas OMEN X Emperium Hangprojektor. Ez a 120 wattos technológiai csoda LOFAR (Low Frequency Array) technológiával, rázkódáscsökkentő technológiával (VRT Vibration Reduction Technology) és három részes sztereó crossover hangtechnikával érkezik, amelyek együttes használata esetén nincs szükség külön mélynyomóra.

 

 

A HP a elérhető legjobb technológiát felhasználva fejleszti tovább két legkeresettebb OMEN PC-jét is. A legújabb OMEN 15 Laptop most NVIDIA GeForce RTX 20 grafikai vezérlővel érkezik, amellyel az utazás közbeni játék teljesen új élményt jelent. A laptop teljesítménye a 802.11ax Wi-Fi lehetőségével sikeres 2019-es évet vetít előre. Az OMEN Obelisk Desktop legújabb verziója a legmagasabb gépigényű játékokat is könnyedén kezeli. Az akár 64 GB HyperX memóriának, az NVIDIA GeForce RTX2080Ti grafikus kártyának, a 9-edik generációs Intel Core i9-9900K CPU-nak, a Dual SSD RAID0-nak, és a  folyadékhűtésnek köszönhetően az OMEN Obelisk midnenre készen áll.    

 

A fent részletezett eszközök az év során folyamatosan érkeznek majd Magyarországra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05