Két új Epson dokumentumszkenner kerül a piacra

forrás: Prím Online, 2019. január 16. 09:55

Az Epson bemutatja a leggyorsabb lapolvasó szkennereit, a WorkForce DS-970 és DS-870 modellt, amelyek rendkívül megbízható eszközök a gyorsaságot és hatékonyságot igénylő környezetekben, mint például az egészségügyben, a jogi és pénzügyi szektorban. 

A piacvezető 85 lap/perces, illetve a 170 oldal/perces beolvasási sebesség, a nagy, 100 lapos automata lapadagolás-kapacitás és a továbbfejlesztett feladatfeldolgozási funkciók segítségével rendkívül nagy szerepet töltenek be bármely üzleti munkafolyamatban. Mindkét modell új, színes LCD panellel segíti a könnyebb használatot és a feladatvezérlési funkciók kezelését, míg a beépített érzékelők és az innovatív szoftver együttesen javítja a hatékonyságot és a képminőséget.

Dobos Csaba, az Epson üzleti termékekért felelős menedzsere szerint: „A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók. Az ügyfelek nagy mennyiségű, üzleti szempontból érzékeny dokumentumot szkennelnek, ahol a gyorsaság és hatékonyság a legfőbb igények. A továbbfejlesztett feladatfeldolgozási funkcióknak, mint például az automatikus szkennelést lehetővé tevő automata adagoló módnak, az érzékenyebb nyomathordozók pontos beolvasását lehetővé tevő lassú módnak, az új szennyeződés-érzékelő funkciónak, amely figyelmezteti a kezelőt a beolvasáskor tapasztalt hibára, valamint az adatvesztés megelőzését szolgáló ultrahangos kettős lapadagolás érzékelőnek köszönhetően az ügyfelek hatékony munkavégzésre számíthatnak minden alkalommal.”

 

Gyors és tartós 

A szkennerek USB 3-támogatással rendelkeznek a gyorsabb adatátvitelért, valamint a megnövelt terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a DS-970 segítségével akár 9000 lapot, míg a DS-870 segítségével akár 7000 lapot lehessen szkennelni naponta.

 

Sokoldalú dokumentumfeldolgozás 

A különböző típusú dokumentumok sem okoznak problémát, mivel mindkét modell az Epson szkennerek legszéleskörűbb dokumentumkezelését nyújtja: a hosszú papír szkennelési móddal 27 –413 g/m2-es és akár 6096 mm-es papírok beolvasása is lehetséges. Az olyan dokumentumok esetén, amelyek nem szkennelhetők az automata lapadagolóval, három különböző síkágyas megoldás áll rendelkezésre akár A/3-as méretig.

 

Az opcionális hálózati panel segítségével a DS-870 és a DS-970 használata megosztható különböző felhasználók és részlegek között. Mindkét eszköz Document Capture Pro és Epson Scan szoftverrel rendelkezik: Az Epson Scan szoftver olyan fejlett képalkotási technológiákhoz lett kifejlesztve, mint a kereshető PDF-ek, a korszerű színelhagyás és az automatikus ferdeségkorrekció. Az Epson Document Capture Pro segítségével létrehozható munkaprofilok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén beszkenneljék, elmentsék és megosszák az információkat az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése egyszerűvé és logikussá teszi a szkennelést. Mentsen és küldjön fájlokat, például PDF-et, JPEG-et, TIFF-et és egyéb formátumokat.

 

A WorkForce DS-870 és a DS-970 elérhető: 2019. február 1-től €699, illetve €949 áron.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38