A Ricoh új, intelligens eszközöket kínál a digitális munkahelyeknek

forrás: Prím Online, 2019. január 23. 16:59

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett. A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. 

A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. A platform segítségével a digitális munkahelyek műveleteiket legújabb igényeik szerint frissíthetik, miközben teljesen naprakészen tartják biztonsági funkcióikat és szoftvereiket. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. Ezenfelül a Ricoh Intelligens Support garantálja, hogy a szoftverfrissítések távolról is gyorsan elvégezhetők legyenek, így a felhasználó számára maximalizálható a hasznos üzemidő.

 

Az új IM C sorozatú A3 színes MFP-k az elsők az intelligens eszközök közül, amelyeket a Ricoh a következő generációs platformmal visz piacra. A hamarosan megjelenő új irodai nyomtatási fejlesztések között van a Ricoh Cloud Workflow Solutions, az innovatív felhőalapú technológiák gyűjteménye, amely összehangolt egyszerűséget kínál megfizethető, skálázható, előfizetés alapú csomagokban, amelyekkel az ügyfelek fejleszthetik vállalatukat.

 

A Ricoh Always Current Technology 13 új A3 színes intelligens MFP-vel érkezik Európába, többek között a RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 és IM C6000 eszközökkel. Ezek az eszközök 20, 25, 30, 35, 45, 55 illetve 60 oldalt nyomtatnak percenként (ppm). Nyomtatási, szkennelési, másolási, faxolási és befejezési (finiser) támogatás akár SRA3 méretig és alapkiépítésben tartalmazza a mobilnyomtatási megoldásokat. Minden eszköz EPEAT tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója elmondta: „A digitális munkahelyek lehetőségeinek kiterjesztéséhez kulcsfontosságú az információbiztonság, és az azonnali rendelkezésre állás. Az információbiztonság elsőrendű tervezési szempont a Ricoh-nál, ezért ezek az intelligens MFP-k is kihasználják a hardveres titkosítás lehetőségeit.”

 

Az új eszközöket elláttuk a Ricoh Okos Kezelőpanelével, valamint egy továbbfejlesztett processzorral, amely gyorsabb kapcsolatot nyújt az alkalmazások és a gördülékeny, reszponzív érintőképernyő között. Az új funkciók az ügyfelek visszajelzésein alapulnak, és a jobb hozzáférést, valamint a magasabb szintű felhasználói élményt célozzák. Az új felület személyre szabható az adott munkahelyek, munkamenetek és igények sajátosságainak megfelelően. A Ricoh szolgáltatási szakértői távolról hozzáférhetnek egy eszköz Okos Kezelőpaneljéhez a gyors hibaelhárítás érdekében, és képesek automatikus firmware frissítéseket ütemezni.

 

Mills hozzáteszi: „A mai vállalatoknak szédítő sebességgel kellene alkalmazkodniuk a változásokhoz. Felismertük, hogy ügyfeleinknek új és változó igényeik vannak, és a munkahelyek kiléptek a hagyományos irodai környezetekből. Más okos eszközökhöz hasonlóan, az új intelligens eszközeink kínálatával az ügyfeleink bármikor bármilyen alkalmazást telepíthetnek, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy intelligensebben és hatékonyabban dolgozhassanak.  Új megközelítésünk a Dynamic Workplace Intelligence nevet kapta, mert azt tükrözi, ahogyan ügyfeleinkkel dolgozunk azon, hogy megfeleljünk a digitális munkahelyük minden igényének.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fix telepítésű lézerprojektorokat is visz az Epson az idei ISE kiállításra

Az Epson fix telepítésű választéka három új, felhasználóbarát, kompakt és könnyen kezelhető lézerprojektorral, a felső kategóriában pedig a 30 000 lumenes EB-L30000U készülékkel bővült az idei ISE kiállításon. 

2019. február 8. 11:52

Az AOC újabb QHD monitorral jelentkezik a piacon

A 31,5 hüvelykes (80 cm) QHD monitorral, a CQ32G1 modellel a képernyő specialista AOC még több pixelt ad közkedvelt ívelt gaming G1 sorozatához. A játék során még élesebb képet igénylő gémereket megcélzó CQ32G1 modell 2560x1440 pixeles felbontásával még magasabbra tette a lécet, 144 Hz-es frissítési rátával, 1 ms-os válaszidejével, valamint az AMD FreeSync támogatás révén pedig ugyanazt nyújtja, mint a G1 sorozatban található Full HD testvérei. 

2019. február 7. 18:51

Az ISE 2019 keretében bemutatott Philips monitorok a ma szakemberekeinek készültek

A Philips Professional Display Solutions részt vesz a 2019 február 5-8. között megrendezésre kerülő Integrated Systems Europe (ISE) 2019 rendezvényen, amely a világ legnagyobb AV és rendszer integrátor szakértők számára rendezett szakkiállítás. 

2019. február 3. 12:06

Az MMD bemutatja a professzionális felhasználók számára tervezett díjnyertes SuperWide képernyőt

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indította a vadonatúj Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide ívelt LCD képernyőt. Ez a díjnyertes 49 hüvelykes (48.8" / 124 cm képátlójú) monitor ellátja a professzionális felhasználókat számos olyan értékes teljesítménynövelő funkcióval, amely hatékonyabbá, termelékenyebbé és élvezetesebbé teszi a munkával töltött minden egyes percet. 

2019. január 30. 13:07

Az Altalink termékcsalád ingyenesen letölthető szoftveres frissítést kapott

A biztonsági követelményeknek való megfelelés és a munkahelyi termelékenység minden eddiginél egyszerűbb lett a Xerox AltaLink multifunkcionális (MFP) nyomtatókkal.

2019. január 24. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47
cloudappsportal.com