A Ricoh új, intelligens eszközöket kínál a digitális munkahelyeknek

forrás: Prím Online, 2019. január 23. 16:59

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett. A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. 

A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. A platform segítségével a digitális munkahelyek műveleteiket legújabb igényeik szerint frissíthetik, miközben teljesen naprakészen tartják biztonsági funkcióikat és szoftvereiket. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. Ezenfelül a Ricoh Intelligens Support garantálja, hogy a szoftverfrissítések távolról is gyorsan elvégezhetők legyenek, így a felhasználó számára maximalizálható a hasznos üzemidő.

 

Az új IM C sorozatú A3 színes MFP-k az elsők az intelligens eszközök közül, amelyeket a Ricoh a következő generációs platformmal visz piacra. A hamarosan megjelenő új irodai nyomtatási fejlesztések között van a Ricoh Cloud Workflow Solutions, az innovatív felhőalapú technológiák gyűjteménye, amely összehangolt egyszerűséget kínál megfizethető, skálázható, előfizetés alapú csomagokban, amelyekkel az ügyfelek fejleszthetik vállalatukat.

 

A Ricoh Always Current Technology 13 új A3 színes intelligens MFP-vel érkezik Európába, többek között a RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 és IM C6000 eszközökkel. Ezek az eszközök 20, 25, 30, 35, 45, 55 illetve 60 oldalt nyomtatnak percenként (ppm). Nyomtatási, szkennelési, másolási, faxolási és befejezési (finiser) támogatás akár SRA3 méretig és alapkiépítésben tartalmazza a mobilnyomtatási megoldásokat. Minden eszköz EPEAT tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója elmondta: „A digitális munkahelyek lehetőségeinek kiterjesztéséhez kulcsfontosságú az információbiztonság, és az azonnali rendelkezésre állás. Az információbiztonság elsőrendű tervezési szempont a Ricoh-nál, ezért ezek az intelligens MFP-k is kihasználják a hardveres titkosítás lehetőségeit.”

 

Az új eszközöket elláttuk a Ricoh Okos Kezelőpanelével, valamint egy továbbfejlesztett processzorral, amely gyorsabb kapcsolatot nyújt az alkalmazások és a gördülékeny, reszponzív érintőképernyő között. Az új funkciók az ügyfelek visszajelzésein alapulnak, és a jobb hozzáférést, valamint a magasabb szintű felhasználói élményt célozzák. Az új felület személyre szabható az adott munkahelyek, munkamenetek és igények sajátosságainak megfelelően. A Ricoh szolgáltatási szakértői távolról hozzáférhetnek egy eszköz Okos Kezelőpaneljéhez a gyors hibaelhárítás érdekében, és képesek automatikus firmware frissítéseket ütemezni.

 

Mills hozzáteszi: „A mai vállalatoknak szédítő sebességgel kellene alkalmazkodniuk a változásokhoz. Felismertük, hogy ügyfeleinknek új és változó igényeik vannak, és a munkahelyek kiléptek a hagyományos irodai környezetekből. Más okos eszközökhöz hasonlóan, az új intelligens eszközeink kínálatával az ügyfeleink bármikor bármilyen alkalmazást telepíthetnek, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy intelligensebben és hatékonyabban dolgozhassanak.  Új megközelítésünk a Dynamic Workplace Intelligence nevet kapta, mert azt tükrözi, ahogyan ügyfeleinkkel dolgozunk azon, hogy megfeleljünk a digitális munkahelyük minden igényének.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

A termelékenység határainak áttörése

Az MMD bemutatja két USB dokkolóval rendelkező modelljét a Philips 241B7QUBHEB 24 hüvelykes LCD monitort és a Philips 272B7QUBHEB 27 hüvelykes LCD monitort.

2019. július 8. 12:36

AOC 4K kijelző a professzionális felhasználók számára

A monitor szakértő AOC bejelenti a 90-es sorozat új, professzionális felhasználóknak szánt darabját. A 27 hüvelykes (68,6 cm) U2790PQU 4K (3840x2160 képpont) felbontást és 163 ppi képpontsűrűséget biztosít, amelynek köszönhetően a képek rendkívül élénkek. 

2019. július 1. 16:32

Az LG bemutatta a világ első 1 milliszekundumos válaszidejű IPS monitorát

Az LG Electronics (LG) idén az E3 (Electronic Entertainment Expo) kiállítás keretében mutatta be legújabb UltraGear Nano IPS technológiával felvértezett G-SYNC monitorát, ami a világ első 1 milliszekundumos (ms) válaszidőre képes kijelzője.* Az új monitor azoknak a játékosoknak készült, akiknek fontos a Nano IPS technológia pontos színvisszaadása, a villámgyors válaszidő, valamint a 144 és 175 Hz közt állítható képfrissítési sebesség. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az LG kijelzője a legfontosabb paraméterek mentén nyújt kiemelkedő játékélményt a felhasználóknak.

2019. július 1. 10:57

Az MMD bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező új képernyőjét

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező, 24 hüvelykes Philips 242B9T LCD monitort (23,8 hüvelyk / 60,5 cm képátló). 

2019. június 12. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás