Az ISE 2019 keretében bemutatott Philips monitorok a ma szakemberekeinek készültek

forrás: Prím Online, 2019. február 3. 12:06

A Philips Professional Display Solutions részt vesz a 2019 február 5-8. között megrendezésre kerülő Integrated Systems Europe (ISE) 2019 rendezvényen, amely a világ legnagyobb AV és rendszer integrátor szakértők számára rendezett szakkiállítás. 

A látogatók az amszterdami RAI Kiállítás és Konferencia Központ 10. csarnokában, a K170/H170 standon fedezhetik fel a legújabb Philips monitorokat. A kiemelt termékek között megtalálhatók 4-oldalon keret nélküli képernyők, SuperWide ívelt monitorok, zöld innovációk, USB-C dokkolási technológiák és még sok minden egyéb.

 

A SuperWide kényelme

A legszembeötlőbb, amit a látogatók felfedezhetnek az ISE kiállításon bemutatott Philips monitorok között, az a SuperWide 32:9 formátum. A kereskedelmi helyiségektől kezdve az építészvállalatokon át a grafikus tervező ügynökségekig, ez a fajta tér inspirálja a képzeletet és ezzel párhuzamosan forgatási és billentési funkcióval rendelkező, állítható magasságú lábazatának, és a még természetesebb betekintést szolgáló 1800r görbületének köszönhetően, egész nap átfogó felhasználói kényelmet biztosít.

 

Az érintés ereje

Az ISE kiállításon érintőképernyős technológiával rendelkező Philips monitorok is bemutatásra kerülnek. A vetített kapacitív (P-Cap) technológiával rendelkező termékek a 10 pontos érintés támogatása mellett a továbbfejlesztett IP54 por és víz elleni védelem révén minden aggodalomtól mentes használatot biztosítanak. Az ergonómiai kényelem is garantált, hiszen ezek a képernyők olyan rugalmas lábazattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a legkényelmesebb magasság-, és szögbeállítást.

 

Az USB-C dokkolás adta rugalmasság

Az USB-C dokkolás egy olyan nagyteljesítményű, praktikus megoldás, amely a sokoldalú szakértők számára megnöveli a modern multitasking munkák hatékonyságát. Az egyszerű, egykábeles dokkolást biztosító vékony, megfordítható USB-C csatlakozó, valamint a nagysebességű USB 3.1 technológia révén ez a csatlakoztatási megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és biztonságos adatátvitelt, notebookjaik töltését, valamint perifériás készülékeik közvetlenül a monitorhoz történő csatlakoztatását fájlok megosztásához, videók megtekintéséhez és sok minden egyéb tevékenység céljából.

 

Az ez évi ISE kiemelt termékei közelebbről:

 

Philips 499P9H

 

499P9H – hatalmas 49 hüvelykes (48.8") képátlójával ez a lélegzetelállító monitor olyan ívelt SuperWide LCD képernyővel rendelkezik, amely könnyedén helyettesít két egymás mellett elhelyezett 27 hüvelykes QHD monitort. A 32:9 formátum által kínált végtelen rugalmasság mellett a 499P9H a termelékenység növelése és a hatékony multitasking érdekében innovatív funkciók széles tárházát kínálja. Ilyenek például a maximális konnektivitást és nagysebességű adatátvitelt biztosító USB-C dokkolás, egy többkliensű integrált KVM kapcsoló, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó két külön számítógépet is használhasson a képernyőn egyszerre és egy használatkor kiemelkedő Windows HelloTM webkamera, arcfelismerés funkcióval, amely használaton kívül egyszerűen tárolható. Az ergonómiai funkcióknak köszönhetően a felhasználó egész nap élvezheti a komfort élményét.

 

222B9T és 172B9T – ezek a professzionális monitorok 10 pontos p-kapacitív érintési technológiájú érintőképernyővel és érintőceruzával rendelkeznek, valamint a többpozíciós rugalmas lábazat valódi ergonómiai kényelmet nyújt. Továbbá az IP54 védelem a lélek nyugalmát is biztosítja a szakembereknek, hiszen képernyőjük mindig védve van a por és a víz bejutása ellen. Ezek az igen sokoldalú monitorok csatlakoztatási opciók széles skáláját kínálják, például VGA, HDMI, USB 3.0, és DVI csatlakozók formájában. Az 221B9T modell 21,5 hüvelykes és TN vagy IPS panellel rendelkezik, míg az 172B9T modell 17 hüvelykes és TN panellel van szerelve. 

 

Philips 241B7QGJEB

 

241B7QGJEB – ez a 24 hüvelykes (23.8”) Full HD LCD modell a fenntartható innováció éllovasa. Nagyteljesítményű, energiatakarékossági technológiák olyan széles kínálatával rendelkezik, mint például a kis áramfelvételű háttérvilágítás, amely optimális fényerő mellett minimális áramfogyasztást biztosít, a PowerSensor, amely ártalmatlan infravörös jelek kibocsátásával észleli a felhasználó jelenlétét vagy távollétét és ennek megfelelően csökkenti a monitor fényerejét, valamint a LightSensor technológia, amely érzékeli a környezeti fényt és automatikusan beállítja a képernyő fényerejét. A pehelykönnyű, 85%-ban a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült, TCO Certified Edge széllel rendelkező monitor teljesen mentes az olyan káros anyagoktól, mint az ólom, a higany és a PVC/BFR. Minden műanyag alkatrész, a fémvázak és a csomagolóanyagok is 100%-ban újrahasznosíthatók.  

 

Philips 329P9H

 

329P9H – ez a hatékonyságnövelő 31,5 hüvelykes (16:9) monitor egy 4K UHD (3840 x 2160) felbontású, prémium, 4-oldalon keret nélküli, UltraClear funkcióval rendelkező képernyő és olyan felhasználókat céloz meg, akiknek magas részletgazdagságra és megbízható színpontosságra van szükségük. Ez a praktikus integrált KVM kapcsolóval rendelkező monitor az USB-C dokkolás teljesítményét és konnektivitását, a Windows Hello használatkor kiemelkedő webkamera kényelmét és biztonságát, valamint a PowerSensor energiatakarékossági hatékonyságát is nyújtja a felhasználóknak.

 

További információk a Philips monitorokról: https://www.philips.hu/c-m-so/monitorok

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elméletben már zöldek vagyunk, a gyakorlatban viszont van hova fejlődni

Miközben „gondolati szinten” nagyon erős Magyarországon a környezettudatosság, a tettek szintjén már jóval árnyaltabb a kép – derül ki az Epson hazai internetezők körében végzett reprezentatív felméréséből. Ez a kettősség a veszélyes hulladékok kezelésében is megmutatkozik: bár a többség tisztában van vele, hova kell gyűjteni például a használt nyomtatópatronokat, csak minden ötödik megkérdezett használ háztartási vagy szelektív hulladéknak dedikált szemetest is erre a célra.

2022. szeptember 27. 21:17

Így digitalizálódnak a modern irodák

A digitális iroda felfelé ívelő szakaszát a Covid váltotta ki, ugyanis a hibrid munkavégzés digitalizáció nélkül már nem volt megvalósítható. De milyen eszközök szükségesek annak megvalósításához, hogy a munkafolyamatok ebben az új, megváltozott rendszerben is zavartalanul működjenek tovább? A kérdésre Herczog Gábor, a holland Legamaster vizuáltechnikai eszközök magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft.-nek az ügyvezető igazgatója adja meg a választ.

2022. szeptember 25. 11:53

Ismerje meg az AGON gaming monitorok 5. generációját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON sorozat új, 5. generációjának első monitorait: az AG275QX/EU és az AG275QXN/EU modelleket. A 27″/68,6 cm kijelzőmérettel és Fast IPS (AG275QX/EU) vagy Fast VA panelekkel (AG275QXN/EU) rendelkező QHD modellek 165 Hz frissítési rátát nyújtanak, és a gyorsan mozgású, versenyakciók pontos megjelenítéséhez 1 ms GtG válaszidőt kínálnak. Ezzel párhuzamosan a DisplayHDR 400 és a széles színskála kiugró, élénk színeket eredményez.

2022. szeptember 16. 11:26

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming monitort mutat be a 2022-es IFA kiállításon

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

2022. augusztus 29. 19:21

A Porsche Design és az AGON by AOC bemutatja az új PD27S gaming monitort

Az exkluzív dizájn márka Porsche Design és az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – együttesen mutatják be a Porsche Design AOC AGON PRO PD27S 68,6 cm-es/27 hüvelykes, prémium, a Porsche sportkocsi elemei által inspirált gaming monitort. 

2022. augusztus 23. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38