Az ISE 2019 keretében bemutatott Philips monitorok a ma szakemberekeinek készültek

forrás: Prím Online, 2019. február 3. 12:06

A Philips Professional Display Solutions részt vesz a 2019 február 5-8. között megrendezésre kerülő Integrated Systems Europe (ISE) 2019 rendezvényen, amely a világ legnagyobb AV és rendszer integrátor szakértők számára rendezett szakkiállítás. 

A látogatók az amszterdami RAI Kiállítás és Konferencia Központ 10. csarnokában, a K170/H170 standon fedezhetik fel a legújabb Philips monitorokat. A kiemelt termékek között megtalálhatók 4-oldalon keret nélküli képernyők, SuperWide ívelt monitorok, zöld innovációk, USB-C dokkolási technológiák és még sok minden egyéb.

 

A SuperWide kényelme

A legszembeötlőbb, amit a látogatók felfedezhetnek az ISE kiállításon bemutatott Philips monitorok között, az a SuperWide 32:9 formátum. A kereskedelmi helyiségektől kezdve az építészvállalatokon át a grafikus tervező ügynökségekig, ez a fajta tér inspirálja a képzeletet és ezzel párhuzamosan forgatási és billentési funkcióval rendelkező, állítható magasságú lábazatának, és a még természetesebb betekintést szolgáló 1800r görbületének köszönhetően, egész nap átfogó felhasználói kényelmet biztosít.

 

Az érintés ereje

Az ISE kiállításon érintőképernyős technológiával rendelkező Philips monitorok is bemutatásra kerülnek. A vetített kapacitív (P-Cap) technológiával rendelkező termékek a 10 pontos érintés támogatása mellett a továbbfejlesztett IP54 por és víz elleni védelem révén minden aggodalomtól mentes használatot biztosítanak. Az ergonómiai kényelem is garantált, hiszen ezek a képernyők olyan rugalmas lábazattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a legkényelmesebb magasság-, és szögbeállítást.

 

Az USB-C dokkolás adta rugalmasság

Az USB-C dokkolás egy olyan nagyteljesítményű, praktikus megoldás, amely a sokoldalú szakértők számára megnöveli a modern multitasking munkák hatékonyságát. Az egyszerű, egykábeles dokkolást biztosító vékony, megfordítható USB-C csatlakozó, valamint a nagysebességű USB 3.1 technológia révén ez a csatlakoztatási megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és biztonságos adatátvitelt, notebookjaik töltését, valamint perifériás készülékeik közvetlenül a monitorhoz történő csatlakoztatását fájlok megosztásához, videók megtekintéséhez és sok minden egyéb tevékenység céljából.

 

Az ez évi ISE kiemelt termékei közelebbről:

 

Philips 499P9H

 

499P9H – hatalmas 49 hüvelykes (48.8") képátlójával ez a lélegzetelállító monitor olyan ívelt SuperWide LCD képernyővel rendelkezik, amely könnyedén helyettesít két egymás mellett elhelyezett 27 hüvelykes QHD monitort. A 32:9 formátum által kínált végtelen rugalmasság mellett a 499P9H a termelékenység növelése és a hatékony multitasking érdekében innovatív funkciók széles tárházát kínálja. Ilyenek például a maximális konnektivitást és nagysebességű adatátvitelt biztosító USB-C dokkolás, egy többkliensű integrált KVM kapcsoló, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó két külön számítógépet is használhasson a képernyőn egyszerre és egy használatkor kiemelkedő Windows HelloTM webkamera, arcfelismerés funkcióval, amely használaton kívül egyszerűen tárolható. Az ergonómiai funkcióknak köszönhetően a felhasználó egész nap élvezheti a komfort élményét.

 

222B9T és 172B9T – ezek a professzionális monitorok 10 pontos p-kapacitív érintési technológiájú érintőképernyővel és érintőceruzával rendelkeznek, valamint a többpozíciós rugalmas lábazat valódi ergonómiai kényelmet nyújt. Továbbá az IP54 védelem a lélek nyugalmát is biztosítja a szakembereknek, hiszen képernyőjük mindig védve van a por és a víz bejutása ellen. Ezek az igen sokoldalú monitorok csatlakoztatási opciók széles skáláját kínálják, például VGA, HDMI, USB 3.0, és DVI csatlakozók formájában. Az 221B9T modell 21,5 hüvelykes és TN vagy IPS panellel rendelkezik, míg az 172B9T modell 17 hüvelykes és TN panellel van szerelve. 

 

Philips 241B7QGJEB

 

241B7QGJEB – ez a 24 hüvelykes (23.8”) Full HD LCD modell a fenntartható innováció éllovasa. Nagyteljesítményű, energiatakarékossági technológiák olyan széles kínálatával rendelkezik, mint például a kis áramfelvételű háttérvilágítás, amely optimális fényerő mellett minimális áramfogyasztást biztosít, a PowerSensor, amely ártalmatlan infravörös jelek kibocsátásával észleli a felhasználó jelenlétét vagy távollétét és ennek megfelelően csökkenti a monitor fényerejét, valamint a LightSensor technológia, amely érzékeli a környezeti fényt és automatikusan beállítja a képernyő fényerejét. A pehelykönnyű, 85%-ban a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült, TCO Certified Edge széllel rendelkező monitor teljesen mentes az olyan káros anyagoktól, mint az ólom, a higany és a PVC/BFR. Minden műanyag alkatrész, a fémvázak és a csomagolóanyagok is 100%-ban újrahasznosíthatók.  

 

Philips 329P9H

 

329P9H – ez a hatékonyságnövelő 31,5 hüvelykes (16:9) monitor egy 4K UHD (3840 x 2160) felbontású, prémium, 4-oldalon keret nélküli, UltraClear funkcióval rendelkező képernyő és olyan felhasználókat céloz meg, akiknek magas részletgazdagságra és megbízható színpontosságra van szükségük. Ez a praktikus integrált KVM kapcsolóval rendelkező monitor az USB-C dokkolás teljesítményét és konnektivitását, a Windows Hello használatkor kiemelkedő webkamera kényelmét és biztonságát, valamint a PowerSensor energiatakarékossági hatékonyságát is nyújtja a felhasználóknak.

 

További információk a Philips monitorokról: https://www.philips.hu/c-m-so/monitorok

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OKI Europe a kreativitás és a színek világának határait feszegette a FESPA 2019 rendezvényen

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

2019. május 21. 13:33

Nálunk is bemutatkozik az LG 2019-es monitorportfóliója

Három professzionális, kifejezetten grafikai és tartalomkészítési munkákra kifejlesztett monitorral és egy, a gamerek igényeire szabott kijelzővel debütált Magyarországon az LG 2019-es monitorportfóliója. A most bemutatott prémium modellek közös tulajdonsága a hihetetlenül széles színtartomány megjelenítésére képes Nano IPS kijelzőpanel, amely többek között a fotósok, vágók és grafikusok számára kínál rendkívüli előnyöket.

2019. május 8. 15:40

Intelligens nyomtatók és időtakarékos megoldások kisvállalkozások számára

A HP bemutatta a kisvállalkozások számára tervezett intelligens nyomtatóinak új portfólióját. Az új HP OfficeJet Pro sorozat továbbfejlesztett intelligens funkciói és úttörő formatervezési megoldásai tovább fokozzák a HP-tól megszokott magas teljesítményt és megbízható működést. Ezzel a vállalat olyan eszközt ad a kisvállalkozások vezetőinek kezébe, amellyel még sikeresebbek lehetnek az üzleti életben.

2019. május 7. 12:09

SmoothTouch technológiával rendelkező Philips interaktív képernyő

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch technológiával rendelkező, 22 hüvelykes, TN paneles Philips 222B9T LCD monitort. 

2019. április 17. 16:45

Új Philips Momentum képernyő 4K UHD felbontással és Ambiglow technológiával

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelentette a 32 hüvelykes Philips Momentum 326M6VJRMB játékkonzol-monitort.

2019. április 15. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás