Az ISE 2019 keretében bemutatott Philips monitorok a ma szakemberekeinek készültek

forrás: Prím Online, 2019. február 3. 12:06

A Philips Professional Display Solutions részt vesz a 2019 február 5-8. között megrendezésre kerülő Integrated Systems Europe (ISE) 2019 rendezvényen, amely a világ legnagyobb AV és rendszer integrátor szakértők számára rendezett szakkiállítás. 

A látogatók az amszterdami RAI Kiállítás és Konferencia Központ 10. csarnokában, a K170/H170 standon fedezhetik fel a legújabb Philips monitorokat. A kiemelt termékek között megtalálhatók 4-oldalon keret nélküli képernyők, SuperWide ívelt monitorok, zöld innovációk, USB-C dokkolási technológiák és még sok minden egyéb.

 

A SuperWide kényelme

A legszembeötlőbb, amit a látogatók felfedezhetnek az ISE kiállításon bemutatott Philips monitorok között, az a SuperWide 32:9 formátum. A kereskedelmi helyiségektől kezdve az építészvállalatokon át a grafikus tervező ügynökségekig, ez a fajta tér inspirálja a képzeletet és ezzel párhuzamosan forgatási és billentési funkcióval rendelkező, állítható magasságú lábazatának, és a még természetesebb betekintést szolgáló 1800r görbületének köszönhetően, egész nap átfogó felhasználói kényelmet biztosít.

 

Az érintés ereje

Az ISE kiállításon érintőképernyős technológiával rendelkező Philips monitorok is bemutatásra kerülnek. A vetített kapacitív (P-Cap) technológiával rendelkező termékek a 10 pontos érintés támogatása mellett a továbbfejlesztett IP54 por és víz elleni védelem révén minden aggodalomtól mentes használatot biztosítanak. Az ergonómiai kényelem is garantált, hiszen ezek a képernyők olyan rugalmas lábazattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a legkényelmesebb magasság-, és szögbeállítást.

 

Az USB-C dokkolás adta rugalmasság

Az USB-C dokkolás egy olyan nagyteljesítményű, praktikus megoldás, amely a sokoldalú szakértők számára megnöveli a modern multitasking munkák hatékonyságát. Az egyszerű, egykábeles dokkolást biztosító vékony, megfordítható USB-C csatlakozó, valamint a nagysebességű USB 3.1 technológia révén ez a csatlakoztatási megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és biztonságos adatátvitelt, notebookjaik töltését, valamint perifériás készülékeik közvetlenül a monitorhoz történő csatlakoztatását fájlok megosztásához, videók megtekintéséhez és sok minden egyéb tevékenység céljából.

 

Az ez évi ISE kiemelt termékei közelebbről:

 

Philips 499P9H

 

499P9H – hatalmas 49 hüvelykes (48.8") képátlójával ez a lélegzetelállító monitor olyan ívelt SuperWide LCD képernyővel rendelkezik, amely könnyedén helyettesít két egymás mellett elhelyezett 27 hüvelykes QHD monitort. A 32:9 formátum által kínált végtelen rugalmasság mellett a 499P9H a termelékenység növelése és a hatékony multitasking érdekében innovatív funkciók széles tárházát kínálja. Ilyenek például a maximális konnektivitást és nagysebességű adatátvitelt biztosító USB-C dokkolás, egy többkliensű integrált KVM kapcsoló, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó két külön számítógépet is használhasson a képernyőn egyszerre és egy használatkor kiemelkedő Windows HelloTM webkamera, arcfelismerés funkcióval, amely használaton kívül egyszerűen tárolható. Az ergonómiai funkcióknak köszönhetően a felhasználó egész nap élvezheti a komfort élményét.

 

222B9T és 172B9T – ezek a professzionális monitorok 10 pontos p-kapacitív érintési technológiájú érintőképernyővel és érintőceruzával rendelkeznek, valamint a többpozíciós rugalmas lábazat valódi ergonómiai kényelmet nyújt. Továbbá az IP54 védelem a lélek nyugalmát is biztosítja a szakembereknek, hiszen képernyőjük mindig védve van a por és a víz bejutása ellen. Ezek az igen sokoldalú monitorok csatlakoztatási opciók széles skáláját kínálják, például VGA, HDMI, USB 3.0, és DVI csatlakozók formájában. Az 221B9T modell 21,5 hüvelykes és TN vagy IPS panellel rendelkezik, míg az 172B9T modell 17 hüvelykes és TN panellel van szerelve. 

 

Philips 241B7QGJEB

 

241B7QGJEB – ez a 24 hüvelykes (23.8”) Full HD LCD modell a fenntartható innováció éllovasa. Nagyteljesítményű, energiatakarékossági technológiák olyan széles kínálatával rendelkezik, mint például a kis áramfelvételű háttérvilágítás, amely optimális fényerő mellett minimális áramfogyasztást biztosít, a PowerSensor, amely ártalmatlan infravörös jelek kibocsátásával észleli a felhasználó jelenlétét vagy távollétét és ennek megfelelően csökkenti a monitor fényerejét, valamint a LightSensor technológia, amely érzékeli a környezeti fényt és automatikusan beállítja a képernyő fényerejét. A pehelykönnyű, 85%-ban a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült, TCO Certified Edge széllel rendelkező monitor teljesen mentes az olyan káros anyagoktól, mint az ólom, a higany és a PVC/BFR. Minden műanyag alkatrész, a fémvázak és a csomagolóanyagok is 100%-ban újrahasznosíthatók.  

 

Philips 329P9H

 

329P9H – ez a hatékonyságnövelő 31,5 hüvelykes (16:9) monitor egy 4K UHD (3840 x 2160) felbontású, prémium, 4-oldalon keret nélküli, UltraClear funkcióval rendelkező képernyő és olyan felhasználókat céloz meg, akiknek magas részletgazdagságra és megbízható színpontosságra van szükségük. Ez a praktikus integrált KVM kapcsolóval rendelkező monitor az USB-C dokkolás teljesítményét és konnektivitását, a Windows Hello használatkor kiemelkedő webkamera kényelmét és biztonságát, valamint a PowerSensor energiatakarékossági hatékonyságát is nyújtja a felhasználóknak.

 

További információk a Philips monitorokról: https://www.philips.hu/c-m-so/monitorok

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás