Csatlakozz a világhoz a Nokia 210 készülékkel

forrás: Prím Online, 2019. február 25. 12:40

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona, bejelentette, hogy piacvezető klasszikus telefon családja a Nokia 210 készülékkel bővül. Kapcsolódj az internethez az Opera Mini böngészővel és játssz órákon keresztül a Snake-el anélkül, hogy az akkumulátor miatt aggódnod kellene. A Nokia 210 tartós, polikarbonát háza eredeti színekkel, a mindennapi használat nyomainak elfedésére lett kialakítva.

“Világszerte felhasználók milliói számára a klasszikus telefonok az online világ elsődleges készülékei. Nincs vezetékes internet előfizetésük, nekik a telefon az egyetlen felület az alapvető digitális szolgáltatások és a világhírek eléréséhez. A Nokia 210 gyorsan és egyszerűen kapcsolódik az internethez, a fotózás éppúgy egyszerű vele, mint a képek megosztása a fő közösségi oldalakon, pl. a Facebookon. A felhasználó gazdagabb élményhez jut azzal, hogy a Mobile Store-on keresztül könnyedén telepítheti az alapvető alkalmazásokat, játékokat, csengőhangokat és háttérképeket. Mindezt egy kis, formás készülékben, hosszú akkumulátor élettartammal egyesítettük.” - mondta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős igazgatója.

 

Nokia 210: maradj kapcsolatban

Szörfözz az interneten az Opera Mini böngészővel és mindig legyél naprakész családoddal és  barátaiddal Facebookon keresztül anélkül, hogy aggódnod kelljen az akkumulátor miatt. A rajongók a Mobile Store-ból letöltött alkalmazásokkal, csengőhangokkal és háttérképekkel kedvük szerint alakíthatják a Nokia 210 készüléket.

 

A Nokia 210 készüléket modern kialakítású strapabíró polikarbonát ház védi. Az eredeti színekkel végigfuttatott készüléken a sérülések kevésbé észrevehetők és köszönhetően a kontúros design- nak, a Nokia 210 tökéletesen illik a kézbe. A tárcsázás és az üzenetek írása akár a sötétben is egyszerű, a szakértelemmel megtervezett gombok közötti távolságnak köszönhetően.  

 

A mindennapi feladatok megkönnyítése mellett több órás szórakozást is biztosít, a klasszikus Snake mellett négy telepíthető játékot kínál, melyek megvásárolhatók a Gameloft-tól. A Nokia 210 beépített MP3 lejátszójával akár útközben is hallgathatod kedvenc dalaidat. A LED lámpa megvilágítja az utat,  az FM rádión keresztül pedig hallgathatod kedvenc rádióállomásaid és 500 kedvenc SMS-ed is megtarthatod egy helyen. 

 

A Nokia 210 hihetetlen akkumulátor élettartammal bír, így hajnaltól napnyugtáig is beszélhetsz rajta egyetlen töltéssel. 

 

Árazás és elérhetőség

A Nokia 210 piros, szürke és fekete színekben érkezik, és elérhető 2019. márciustól átlagosan 12 999 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59