Űrkutatással kapcsolatos Viber Community-ben cserélhetnek eszmét a technológia és tudomány iránt rajongók

forrás: Prím Online, 2019. február 26. 12:35

A technológia rendkívüli fejlődésének köszönhetően az olyan dolgok, amelyek eddig túl drágának, időigényesnek vagy lehetetlennek tűntek, ma már egy kattintásra vannak tőlünk. Az űrtudománnyal kapcsolatos különleges gyűjteménybe enged betekintést az iOS eszközökről elérhető Spaceport Odyssey online edukációs applikáció mindazon álmodozók és felfedezők számára, akik egyelőre nem engedhetnek meg maguknak egy utazást a Holdra. A felhasználók küldetések sokaságában vehetnek részt, valamint egy zárt Viber Community-ben kezdeményezhetnek párbeszédet az űrkutatás legnagyobb kihívásairól a többi érdeklődővel vagy az űrtudomány nagyjaival.

A Spaceport Odyssey applikációt a Space Challenges csapata fejlesztette, az America for Bulgaria Foundation segítségével. Az alkalmazással bárki csatlakozhat egy szórakoztató űrutazáshoz, amely során rengeteg érdekes információt kaphat tapasztalt szakértőktől.

 

Az űr szerelmesei interaktív környezetben, többszáz órányi videós tartalomban merülhetnek el. Az applikáció kétféle tanulási lehetőséget nyújt a felhasználók számára: hat karakter történetén keresztül különböző küldetéseken vehetnek részt, valamint létrehozhatnak egy Mind Map-et, amely közvetlen hozzáférést nyújt számos űrrel kapcsolatos témához. 

 

 

A küldetések teljesítése lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy felépítsék saját űrkolóniájukat, és érmeket szerezzenek, ráadásul az exkluzív Viber Community csatornákon keresztül versenyezni és kommunikálni is tudnak más felhasználókkal. A küldetések teljesítése után a Viber Community tagságok jelentik a fődíjat azon sikeres űrkadétoknak, akik mélyebb beszélgetésekben szeretnének részt venni az űrkutatást, mérnöki tudományokat, biológiát, felfedezéseket, alkalmazásokat és robotikát érintő témákkal kapcsolatban. A felhasználók a számukra fontos topikokban megoszthatják nézeteiket, valamint lehetőségük nyílik digitálisan találkozni és kommunikálni a témák legjobb szakértőivel. 

 

A vezető űrrel kapcsolatos edukációs alkalmazás, a Space Challenges és a világ egyik legnagyobb kommunikációs platformja, a Viber minden eddiginél közelebb hozza az űrt az álmodozók és felfedezők számára. Így, ha szeretnél a közeljövőben kilőni az űrbe, töltsd le az egyedi Spaceport Odyssey Viber matricacsomagot, amellyel automatikusan feliratkozhatsz a Space Challenges chatbotjára. Ezzel ingyenes betekintést nyerhetsz mindabba, amit a Space Odyssey alkalmazás tartogat számodra. 

 

A Space Challenges egy edukációs program, amely egyedülálló hozzáférést biztosít az űrkutatás, és a hozzá kapcsolódó technológiák és innovációs vívmányok témáihoz. A Space Challenges csapata az America for Bulgaria Foundation segítségével a legnagyobb online űrkutatással kapcsolatos platformot hozta létre Európában, egyszerű hozzáférést biztosítva a felhasználóknak az űrtudomány tudástárához a világon mindenhol.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05