A Fujitsu rugalmas licenclehetőségeket vezet be az ETERNUS CS200c integrált mentési célgéphez

forrás: Prím Online, 2019. március 11. 16:41

A Fujitsu új szoftverlicenc-opciókat vezet be a Commvault szoftverrel működő ETERNUS CS200c all-in-one biztonsági mentési megoldásához. Az új opciók révén az ügyfelek könnyebben hasznosíthatják az integrált célgép előnyeit, rugalmasan kezelhetik licenceiket és értékállóvá tehetik beruházásukat.

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 tárolója az előtöltött és előtesztelt, integrált mentési célgépek minden előnyét biztosítja a kis- és középvállalatok számára: „kulcsrakész” adatbiztonsági jellemzőket, gyors beruházásmegtérülést, a tökéletesen összehangolt hardvernek és szoftvereknek köszönhető hatékony működést, egyszerűsített adatbiztonságot és felügyeletet. Az új opciók révén a Fujitsu ügyfelei maximális rugalmassággal választhatják ki a konkrét üzletfolytonossági igényeknek legjobban megfelelő méretet és szoftverlicenc-modellt. Így a megoldás ideálisan támogatja az adott feladatot – akár kritikus alkalmazások, akár fizikai vagy felhőalapú adatközpontok, vagy virtualizált és hiperkonvergens infrastruktúrák adatait kell védeni.

 

 

Az iparágvezető Commvault adatbiztonsági szoftvert futtató, előintegrált rendszer gazdái szükségleteiktől függően, a Commvault bármelyik elérhető licencváltozatát választhatják (kapacitásalapú, tisztán VM, felhasználó- vagy végpont-alapú). Előnyt jelent számukra a célgép hardverétől elkülönített öröklicenc-modell, amely lehetővé teszi, hogy a hardvert igény szerint frissítsék, majd a meglévő licenceket alkalmazzák az új rendszerre. Ez optimalizálja a beruházásmegtérülést és a beruházásvédelem új szintjét valósítja meg az adattárolási és mentési infrastruktúrában. 

 

Egyszerű adminisztrációja révén az ETERNUS CS200c S4 tökéletes mentési és archiválási megoldás a kis- és középméretű, valamint fiókirodai környezetekbe, és skálázhatósága is kiváló. Kapacitása a teljesítményigényekhez igazodva 144 TB-ig bővíthető külső tárolókkal – pl. a Fujitsu ETERNUS AF all-flash tárolótömbbel, az ETERNUS DX hibrid tárolóval vagy Fujitsu JX DAS alrendszerekkel. A többféleképpen is telepíthető ETERNUS célgép támogatja a szalagos biztonsági másolatkészítést a hosszú távú adatmegőrzéshez és a második szintű mentéshez, az adattárolási felhők használatát, és hipervizortámogatást nyújt a virtuális környezetekhez.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgépe már jelenleg is kapható Európa, a Közel-Kelet, India és Afrika (EMEIA) területén a Fujitsutól és partnereitől. Ára konfigurációtól függően változik. A Fujitsu az életciklus minden szakaszában biztosítja az egykapus támogatást és karbantartást a megoldáshoz. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alza már az Alzaboxokon keresztül is fogadja a visszárut

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 12:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48