Alliance csapata újra csatlakozik a Team Razer elit esport versenyzőinek klubjához

forrás: Prím Online, 2019. március 31. 12:54

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és az Alliance, a világ egyik élvonalbeli esport szervezete, a mai napon egy új stratégiai partnerséget jelentett be. A hosszú távú partnerség keretében a Team Razer és az Alliance a jövőben minden olyan versenyszámban együttműködik, amelyben csapataik ringbe szállnak.

Az Alliance eredetileg 2013 áprilisában, a Razerrel közösen került megalapításra a skandináv és európai esportok népszerűsítésének és támogatásának a céljával, hogy lehetővé tegye a régió kiemelten tehetséges játékosainak „ragyogását” a nemzetközi porondon is. Azóta az Alliance tekintélyes globális rajongótáborra tett szert, jelenlegi és múltbéli soraiban pedig olyan figyelemre méltó játékosok is megfordultak, mint például AdmiralBulldog, a Twitch legnagyobb Dota 2 streamere, és Armada, akit sokan minden idők egyik legjobb Super Smash Bros játékosnak tartanak.

 

Az új, kétéves partnerség részeként az Alliance-játékosok a legújabb Razer játék-perifériákat fogják használni, beleértve a BlackWidow billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és Naga Trinity egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatókat. Az Alliance 2013-ban került a figyelem középpontjába, amikor Jonathan „Loda” Berg által vezetett Dota 2 csapata megnyerte a The International bajnokságot. Azóta a szervezet teljes mértékben a játékosainak tulajdonában van, és tovább gyarapítja Dota 2-es örökségét.

 

 

”A Razer 2013-ban azért segített az Alliance létrehozásában, mert egy olyan esport csapatot láttunk bennük, akik ugyanazt az értékrendet képviselik, amelyet mi is vallunk.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. „Az Alliance azóta is a csapatmunka, a sportszerűség, és az elkötelezettség szellemében építette szervezetét és közösségét, hatalmas sikeretek aratva. Büszke vagyok, hogy ismét az Alliance partnerei lehetünk, és arra, hogy a Team Razer támogatásával az Alliance az idei évben olyan kiváló játékosokkal állhat a rajtvonalhoz, akik óriási hatással lesznek az esports mezőnyre.”

 

A Team Razerrel együttműködve az Alliance fontos szerepet játszik majd az új Razer termékek fejlesztése és tesztelése során. A Razer a játékosokat is nagymértékben bevonó, kiterjedt kutatási és fejlesztési programja lehetővé teszi a Team Razer tagjai számára, hogy hozzáférhessenek a termékek korai változataihoz, visszajelzéseiket pedig figyelembe vegyük a termékek végső változatainak kialakítása során, hogy azok minden játékos előnyére váljanak.

 

"Nagyon izgatott vagyok ma, hogy a következő két évre a Razert az egyik fő partnerünkként üdvözölhetem." - nyilatkozta Jonathan "Loda" Berg, az Alliance vezérigazgatója. "Amikor először kezdtem el versenyezni az Alliance színeiben, a Razer volt az egyik első partner, aki mellénk állt és támogatott minket. 2013-ban, amikor megnyertük az Aegist a The International versenyen, a Razerrel győztünk. A Razer nagy teljesítményű esport perifériáival felszerelkezve játékosaink és feltörekvő tehetségeink most már egészen biztosan készen állnak az összes megmérettetésre és versenyre. A Razer egy igazi úttörő az esportokban, hiszen itt játékosok készítenek a játékosok számára termékeket - és egy, a játékosok tulajdonában lévő szervezetként már alig várjuk, hogy közösen folytassuk a jövőbeli esport szupersztárok kinevelését."

 

A Team Razer és az Alliance partnersége a szervezet meglévő értékeire épül - az elkötelezettségre, a csapatmunkára, és a közösségre - minden esport versenyzőt segítve abban, hogy a sikerek új magaslatait érhessék el saját maguk, valamint az Alliance számára, az első cél pedig egy megismételt győzelem a következő The International versenyen.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kanadában terjeszkedik a Chameleon Smart Home Zrt.

Kanadában terjeszkedik az okosotthon-rendszereket fejlesztő magyar Chameleon Smart Home Zrt., amely a napokban három torontói toronyházban kialakított mintalakásában tette elérhetővé a 2021-es Dubaji Világkiállításon bemutatott innovatív megoldásait. 

2022. augusztus 12. 19:03

Egészséges ételkészítés kellemetlen szagok és sütőolaj nélkül

Ugyan ma még kevésbé számít elterjedtnek, mégis hosszú ideje létezik alternatívája az olajban, vagy zsiradékban történő sütésnek. „Az egészséges ételkészítés nem elérhetetlen vágyálom többé. A megoldás kulcsa a forrólevegős fritőz, amelynél a közkedvelt köretekről, így például a hasábburgonyáról sem kell lemondanunk” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

2022. augusztus 12. 17:06

Ezek voltak az elmúlt egy év slágertermékei

Airfryerek, telefonok és robotporszívók – ezek a legnagyobb fejlődést mutató termékkategóriák 2021 és 2022 júniusa között a magyar tulajdonban lévő Euronics Műszaki Áruházlánc éves kimutatása alapján. A tavaly márciusi boltzár után a vásárlók lelkesen tértek vissza az üzletekbe, a vállalat árbevétele végül közel ötödével, rekordszintre nőtt. Bár drágultak a termékek, így is több elektronikai eszköz fogyott – a legtöbbet televíziókra költöttek a vásárlók, a legnépszerűbbek továbbra is a 4K UHD tévék voltak.

2022. augusztus 12. 15:32

A Deloitte ismét vezető minősítést kapott a felhőalapú IT-szolgáltatások terén

A Deloitte a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services 2022 jelentésében vezető minősítést kapott, a legmagasabb helyezést elérve az „Ability to Execute” (megvalósítási képesség) és a „Completeness of Vision” (teljeskörű vízió) terén. 

2022. augusztus 12. 13:59

Pár nap múlva érkezik az OPPO ColorOS 13

Az OPPO globális online stream eseményen mutatja be az Android 13-ra épülő mobil operációs rendszerének legfrissebb verzióját. A 67 nyelven elérhető és globálisan több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkező ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott, valamint számos intelligens és kényelmi funkciót is tartalmaz.

2022. augusztus 12. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24