Az LG 16 terméke kapott díjat az egyik legismertebb dizájnversenyen

forrás: Prím Online, 2019. április 3. 11:10

Az LG termékeit 16 elismeréssel jutalmazták a világ egyik legelismertebb dizájnversenyén, az iF Design 2019 díjkiosztón, Münchenben. Az idén beérkezett, összesen 6 375 nevezés közül 66 készülék — köztük az LG OLED TV E9 modellje — kapott iF Gold díjat a verseny 67 tagú szakmai zsűrijének döntése alapján.

Az LG OLED E9 a képernyőnek még nagyobb helyet adó, különleges formavilága miatt részesült a verseny legrangosabb elismerésében. A magával ragadó látványt a tévé átlátszó üveggel borított alsó része, és a képernyőhöz képest jócskán hátrahúzott talpazat révén sikerült elérnie az LG mérnökeinek. Az iF bírái szerint az LG-nek egy olyan televíziót sikerült megalkotnia, ami minden tévédizájner álma: a készülékre tekintve olyan érzése támad a nézőnek, mintha a képernyő a levegőben lebegne.

Az idei iF Award díjkiosztón számos további OLED termék, így a világ egyetlen feltekerhető tévéje, az LG SIGNATURE OLED TV R, a vállalat 8K OLED tévéje és egy átlátszó kereskedelmi OLED-kijelző (Transparent OLED Signage) is elismerésben részesült. Az LG SIGNATURE OLED TV R egyedülálló tulajdonsága, hogy a képernyő képes a talpazatba visszatekeredve teljesen eltűnni, így használója további értékes teret nyerhet otthonában.

 

Dizájnerek és gyártók egyaránt azon igyekeznek, hogy a neves, 1953-ben alapított iF dizájnelismerést elnyerjék termékeik számára. Az iF (International Forum Design GmbH) egy hannoveri székhelyű szervezet, az iF Design Award pedig egyike a világ három legelismertebb dizánjversenyének, a Red Dot Design Award és az IDEA (International Design Excellence Award) mellett. Az iF Design Award egyet jelent a kiváló minőségű dizájn és az ügyféligények kimagasló kiszolgálásának elismerésével, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a vállalat védjegyével ellátott termékek kategóriájuk legmagasabb szintjét képviselik.

 

„Egy nagyszerű dizájn előrébb jár a piac jellemző megoldásainál, és pontosan azt adja, amire a vásárlók vágynak” — mondta Noh Chang-ho, az LG Electronics dizájnmegoldásokért felelős alelnöke. „Az LG-nél a jövőben is olyan kialakítású készülékeket mutatunk be, amelyek meghaladják a fogyasztói elvárásokat.”

 

iF Gold Award díjnyertes:

 • LG OLED E9 TV

iF Design Award díjazott termékek:

 • LG SIGNATURE OLED TV R (R9 modell)
 • LG SIGNATURE 8K OLED TV (Z9 modell)
 • LG OLED C9 TV 
 • Transparent OLED Signage (55EW5F modell)
 • UltraWide 32:9 monitor (49WL95C modell)
 • LG Gram laptop (17Z990 modell)
 • LG Audio (AJ7 modell)
 • SL9 hangprojektor 
 • LG HU85L 4K CineBeam lézerprojektor
 • LG GBB569NSAFB alulfagyasztós hűtőszekrény
 • SIGNATURE konyhai kínálat: indukciós főzőlap, gőzsütő és kávéfőző
 • LG HomeBrew kapszulás sörfőző - felhasználói felület
 • LG Sensor Connect applikáció
 • LG Global Store Management ismertető füzet

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgálta a Samsung

Az internetes tartalmakat többnyire egyedül, a sorozatokat már társaságban szeretjük nézni, és az evéshez is szívesen kapcsoljuk be a tévét – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből*. A magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgáló kutatás arra is rámutat, hogy sokan osztják meg a figyelmüket: egyszerre több mozgóképes tartalmat néznek, vagy éppen a tévézés mellett párhuzamosan más társasági vagy önálló tevékenységet végeznek.

2023. március 21. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48