Új vezetői kinevezések a PS-nél

forrás: Prím Online, 2019. április 16. 19:34

A Process Solutions Kft. február elejétől új szervezeti felépítést alkalmaz, amely keretein belül a vállalat négy managerét nevezte ki új partnerré. A változást az elmúlt évek növekedése és a cég mérete tette indokolttá.

Menyhárt Gyöngyvér 2004 óta, Sahó Dániel 2005 óta, Tóth Tibor 2003 óta, Urbán Balázs pedig 2011 óta tagja a PS csapatának, managerként pedig mindannyian közel 10 éve járulnak hozzá a vállalat legnagyobb nemzetközi projektjeinek koordinálásához. A vezetőség elbírálása szerint ők azok a szakemberek, akik a partnercsapatokat kifogástalanul tudják majd irányítani, és szakértelmük garantálja azt, hogy az új rendszer valóban meggyorsítja majd a vállalaton belüli dinamizmus fenntartását, lehetővé teszi a gyors és eredményes vezetői döntéshozatalt, valamint a minél optimálisabb kapacitásmenedzsmentet.

      

A fotón balról jobbra: Sahó Dániel, Urbán Balázs, Menyhárt Gyöngyvér és Tóth Tibor

 

A PS 2014 óta manager teamekre bontva végzi a munkáját, azonban az elmúlt években bekövetkezett dinamikus növekedés szükségessé tette azt, hogy a szervezeti struktúra bizonyos módon megújuljon, így biztosítva továbbra is teret a vállalat fejlődésének. A sikeres változás eléréséhez az eddigi manager csoportok élére új partnereket neveztek ki, akik ezentúl közvetlenül a PS stratégiai irányítóival, a managing partnerekkel működnek majd együtt.

 

Szalai András, a PS ügyvezetője szerint „az átállást követően az új szervezeti felépítés nagy mértékben fogja alakítani a PS 2019-es évét, és azon fogunk dolgozni, hogy az átalakulástól remélt pozitív változások akár a mindennapi munkában, akár a cég hosszabb távú stratégiájának fejlesztésében is mielőbb érezhetőek legyenek ügyfeleink, és a teljes PS csapat számára.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05