Új HONOR kiegészítők érhetők el Magyarországon

forrás: Prím Online, 2019. május 7. 18:04

A Honor egyedi megjelenésű, újító telefonjai mellett egyre több izgalmas kiegészítővel színesíti portfólióját. Már a hazai piacon is kapható a Honor Band 3 és 4 mellett a futáshoz tervezett Honor Band 4 Running és a stílusosan sokoldalú okosóra, a Honor Watch Magic, illetve elérhető vezeték nélküli Honor fülhallgató is, Honor FlyPods Lite néven. A Honor eddig megjelent kiegészítőit most olyan régóta várt megoldásokkal színesíti, mint a prémium alapanyagból készült telefonoktokok széles választéka és a kijelzővédő fóliák. 

 

Stílusos társ, biztos védelem

A Honor gyári tokjai a digitális bennszülöttek mozgalmas világához idomulva kiemelkedő védelmet biztosítanak a készülékeknek. A Honor View20-hoz prémium minőségű szilikontok érkezett, a fekete és kék színben is elérhető kiegészítő lágy belső réteggel védi a telefont. Az ugyancsak a Honor View20-ra szabott, szintén kék és fekete árnyalatban elérhető kártyatartós telefontok a praktikum és a stílus ötvözete, amivel akár egy buliban vagy egy fesztiválon is biztonságban tudható a bankkártya, személyi is anélkül, hogy pénztárcát kellene magunkkal cipelnünk. Mostantól a gyári kijelzővédő fólia is elérhető itthon a Honor View20 telefonokhoz.

Honor View20 tokok

 

A Honor View20 tokok 3 999 forintos, a kijelzővédő fólia 2 999 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron érhető el az Extreme Digital kínálatában.

 

A gyártó további okostelefonjai is prémium védelemben részesülnek: a Honor 8X, a Honor 9 Lite, Honor 10 Lite, Honor 10 készülékekre elérhető flip-tokok egyaránt óvják a sérüléstől a kijelzőt és a készülék hátlapját. A Honor nem feledkezett meg a Honor 7A, 7C és 7S tulajdonosokról sem, számukra átlátszó tokokkal készült a gyártó. A Honor 7S-hez kijelzővédőt is vásárolhatnak a biztonság maximalizálása érdekében a fogyasztók. A Honor Play készülékkel rendelkezők a kijelzővédő mellett kék vagy fekete gyári tokot választhatnak maguknak.

 

Elérhetőség

A vásárlók 2 999 és 4 999 forint közötti javasolt bruttó fogyasztói áron juthatnak hozzá a gyári védőfóliákoz és tokokhoz az Extreme Digital kínálatában.

Honor 10 Lite és Honor 8X flip-tokok

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás