Nyári kurzus a Semmelweis Egyetemen a digitalizáció hatásáról

forrás: Prím Online, 2019. május 13. 09:04

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ új programot hirdet meg az EIT Health CAMPUS nyári egyetemeinek keretében, melynek címe: „Az egészségügyi dolgozók digitális ismeretei” („L-ead - Leveraging e-Health workforce by advanced skills”). A 2019. július 8-19 között zajló két hetes program helyszíne Budapest és Barcelona. A kurzusra BSc, MSc, PhD hallgatók, posztdoktorok és kutatók, illetve gyakorló egészségügyi szakemberek jelentkezhetnek 2019. május 19-ig. 

A L-ead nyári egyetem célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a változásokra, melyeket a digitalizáció bevezetése hoz az egészségügy világába. A változásmenedzsment és a bizonyítékon alapuló szakpolitika eszköztárának segítségével a résztvevőket abban támogatják, hogy megértsék az egészségügyi rendszerek működését és a digitalizáció hatását az egészségügyi rendszerre, valamint az egészségügyi munkaerőre nézve, emellett képessé váljanak arra, hogy aktívan kezdeményezni tudjanak fejlesztéseket, változásokat. 

 

 

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ partnere ebben a programban az IESE Business School, University de Navarra és az E-Group. A kezdeményezést az EIT Health CAMPUS program támogatja. 

 

A kurzus ingyenes, teljesítésének feltétele a két egymásra épülő heti programon való részvétel. A kurzus első hete Barcelonában, második hete Budapesten kerül megrendezésre. 

 

Felhívják a figyelmet a regisztráció határidejére: 2019. május 19-ig lehet jelentkezni L-EAD Summer School-ra.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás