Unibet – mobil fogadások a telefonunkon

forrás: Prím Online, 2019. május 14. 16:37

A sportfogadásainkat szinte bármilyen eszközön intézhetjük online vagy mobilon az Unibet fogadóirodánál, aki mobilos oldallal és az iOS felhasználóknak mobilappal igyekszik még kényelmesebbé tenni a fogadások élményét.

Az online fogadások jelentősen megkönnyítették a sportfogadások szerelmeseinek mindennapjait, azonban nem csupán webes felületen keresztül lehet a kanapén ülve megtenni tétjeinket: az igazán nívós fogadóirodák mobilra optimalizált weboldallal állnak a felhasználók rendelkezésére.

 

Az Unibet bukméker oldal mindemellett mobilalkalmazást is fejlesztett azok számára, akik online szeretnék megtenni tétjeiket. Az újonnan regisztrált felhasználóknak pedig – ha online felületen kezdik el a fogadásaikat – 20 000 Ft kezdőjutalom ütheti a markát.
 

 

A jelenleg több mint 7 millió felhasználóval rendelkező oldal széles sportág választékkal, intuitív élő fogadási felülettel és magas osztalékokkal kecsegtet. Ráadásul a hagyományos sportok mellett olyanok is megtalálhatók a kínálatban, melyek nem éppen a mainstreambe tartoznak, mint például a szörf vagy a sakk. 

 

De egészen elrugaszkodott lehetőségekkel is találkozhatunk. Kicsit eltávolodva a sport világától, a kulturális és politikai események is helyet kaptak az igencsak szélesnek számító palettán, így többek között az elnökválasztásokra vagy például az eurovíziós dalfesztiválra is megtehetjük tétjeinket.

 

Mindezt pedig akár mobilról is menedzselhetjük, hiszen az Unibet mobilra optimalizált változata könnyen elérhető az m.unibet.com címen. Az oldal tartalma és az ajánlat automatikusan alkalmazkodik a felhasználó operációs rendszeréhez. 

 

Ha bármilyen problémát tapasztalunk az Unibet mobilverziójának működésében, érdemes mielőbb felvenni a kapcsolatot a műszaki ügyfélszolgálattal. Minden problémát kivizsgálnak rövid időn belül. 

 

Ezen felül mobilalkalmazáson keresztül is könnyedén megtehetjük tétjeinket. Az applikáció elérhető iOS rendszerű okostelefonokra. Az iPhone és  iPad tulajdonosok az aplikációt letölthetik az App Store-ból.

 

 

 

iOS alkalmazás

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás