Betclic – online sportfogadások és szerencsejátékok tárháza

forrás: Prím Online, 2019. május 20. 17:46

A Betclic online fogadóiroda számos lehetőséget kínál a sportfogadások, szerencsejátékok, póker és kaszinó terén. Az oldalon számos fogadási lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Számos fogadóiroda kínálja szolgáltatásait az interneten, és legtöbbjük esetén igen választékos kínálattal találkozhatnak a felhasználók. A Betclic az egyik ilyen népszerű sportfogadási iroda a piacon, ahol nem csupán különféle sportfogadások közül választhatnak a felhasználók, hanem számos szerencsjáték is megtalálható a kínálatban.

 


A giraltári székhelyű iroda nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változatosságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is.

 

Ha valaki az élő fogadásokra szeretné megtenni tétjeit, annak jó hír, hogy a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

 

Az oldalra való belépéshez csupán egy rövid regisztrációra van szükség, amit megéri megtenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos üdvözlő bónuszt kapnak, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

 

A különféle sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. Itt megtalálhatók  a klasszikus kaszinójátékok a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek, ileltve videopóker is megtalálható a kínálatban.

 

A fogadóiroda hitelességét szavatolja, hogy számos elismert világcéggel együttműküdve végzi a munkáját. Mindez nem csupán a felhasználók, az adataik és a pénzük bztonságát garantálja, hanem a lehetú legjobb fogadási körülményeket is szavatolja számukra. A banki szolgáltatásokat a Barclays és NatWest biztosítja, a számítástechnikai rendszerét és adatait a Dell szerverei biztosítják, melynek védelméről a Fortinet Firewall rendszere gondoskodik, az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja számukra.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás