Jól felszerelt modern munkahely az AOC professzionális megoldásaival

forrás: Prím Online, 2019. május 29. 13:39

A monitor szakértő AOC bejelenti átfogó B2B portfóliójának bővítését. A modern munkahelyek által támasztott kihívásoknak megfelelő, kiváló minőségű monitorok mellett az AOC most bemutatja a praktikus VESA-konzolokat és monitortartó karokat. Ezzel az AOC minden üzletág számára teljes körű megoldásokat kínál a produktív, tiszta és ergonómiailag biztonságos munkaállomások létrehozása érdekében, mindezt pedig a legmagasabb szintű műszaki szabványoknak megfelelően.

 

Intelligens munka intelligens kijelzőkkel

Az AOC kifejezetten kis- és középvállalkozásoknál, nagyvállalatoknál, valamint az állami szférában dolgozó professzionális felhasználók számára is monitorok széles skáláját kínálja. Az olyan fontos szabályozásoknak, mint az EPEAT Gold/Silver, a TCO, az Energy Star és a GS eleget tevő AOC monitorok energiatakarékosak és környezetbarátak is egyben. Akár alapszintű megjelenítési követelményeknek megfelelő (alapszintű E1 Sorozat) vagy fejlettebb, ergonomikusan állítható állvánnyal ellátott (professzionális P1 Sorozat vagy az elegáns és modern 90-es Sorozat) képernyőkre van szükség, az AOC monitorai a VGA, HDMI, és Display Port csatlakozók révén széleskörű csatlakoztathatóságot kínálnak, bizonyos modellek ezeken felül DVI-csatlakozóval is rendelkeznek. A 21,5 és 27 hüvelyk közötti méretű monitorok tökéletes megoldást biztosítanak bármilyen méretű munkaállomás számára. Ezenkívül a Flicker Free és a Low Blue Light technológia kiszűri a potenciálisan káros hullámhosszú kék fényt, növelve a biztonságot, valamint csökkentve a szem elfáradását.

 

Minden igényt kielégítő monitorok hatalmas választékban

Az alapvető szintű igényeket kielégítű E1 sorozat elsősorban a kis- és középvállalkozások, valamint a közszféra számára került megtervezésre. A monitorok 21,5, 24 és 27 hüvelyk méretben kaphatók, a 21,5 hüvelykes modell TN és MVA panel opciókkal rendelkezik, a 24 és 27 hüvelykes modellek pedig színhű IPS panellel lettek ellátva, a modellek mindegyike Full HD (1920x1080) felbontást biztosít. A 24 hüvelykes 24E1Q modell háromoldalon keret nélküli kialakítása tökéletessé teszi a többmonitoros felállást, amely növeli a termelékenységet.

 

A nagyobb rugalmasságot és beállíthatóságot igénylő vállalkozások számára a P1 sorozat a tökéletes választás. A P1 sorozat minden tagja rendelkezik állítható magasságú lábazattal (130 mm vagy 150 mm), beépített kábelkezelő rendszerrel, 4 portos USB 3.0 csatlakozókkal, valamint az egyszerű felállítást lehetővé tevő Quick-Release gyorskioldó funkcióval. Az E1 sorozathoz hasonlóan a P1 sorozat is Full HD felbontást biztosít a 21,5 hüvelykes modell TN és MVA paneljei számára, és háromoldalon keret nélküli IPS panelt kínál a 24 és 27 hüvelykes kategóriába tartozó két-két monitor esetében. A 24 hüvelykes X24P1 képernyő szokatlan, de rendkívüli termelékenységet biztosító 16:10-es (1920x1200) képarányával, a 27 hüvelykes Q27P1 modell QHD-felbontásával (2560x1440) különösen kiemelkedik a termékcsaládból.

 

A 90-es Sorozat vizuálisan egyedi, kékesszürke kerettel rendelkező monitorai tökéletes választásnak bizonyulnak magas elvárások kielégítésére. Ez a sorozat rendkívül színhű IPS panelekkel rendelkező monitorokat tartalmaz: egy 24 hüvelykes Full HD modellt, valamint két 27 hüvelykes Full HD illetve QHD felbontással rendelkező modellt. Ezek a lenyűgöző kijelzők ergonomikus, állítható magasságú állványokkal és háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, amely tökéletes megoldást jelent a többmonitoros felállás számára.

 

A többmonitoros felállás bizonyítottan növeli a termelékenységet. Az útközben laptopon dolgozók számára a hordozható, USB-C I1601FWUX monitor jó megoldás arra, hogy kiegészítő virtuális asztalt hozzon létre a hatékonyabb munkavégzés érdekében. A 15,6 hüvelykes IPS kijelző FHD-megoldása elegáns kialakítású, és 8,5 mm-es vastagságának és pusztán 800 grammos súlyának köszönhetően minden táskába belefér, amely még inkább megkönnyíti a munkavégzéssel kapcsolatos és üzleti célú utazásokat.

 

AOC AD110 kettős monitortartó kar két AOC I2790PQU modellel: Optimális rugalmasság minden munkahelyi és otthoni monitor számára

 

Okos megoldások az optimális munkaterület számára

Az AOC nem áll meg itt. Annak érdekében, hogy támogassa a vállalkozásokat a produktív és tiszta munkaterületek létrehozásában, az AOC nemrégiben VESA-konzolokkal és monitortartó karokkal egészítette ki a portfólióját.

 

Az új VESA-konzoloknak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a monitorra szerelhetik miniszámítógépeiket és vékony klienseiket, ezzel csökkentve az íróasztali rendetlenséget, és elrejtve a kábeleket. A konzolok az AOC P1 és 90-es professzionális sorozatai, valamint a régi 75-ös és 60-as professzionális sorozatok monitorai számára érhetők el.

A maximális rugalmasságot és tökéletesen ergonomikus munkaterületet igénylő felhasználók számára az AOC egyszeres és kettős monitortartó karokat fejlesztett ki. Mindkét típus a monitor pozíciójának pontos beállítását teszi lehetővé, és így új együttműködési lehetőségeket biztosít. A monitortartó karok leszerelhető burkolattal rendelkeznek, így a rendetlenség csökkentése érdekében a kábelek ide is elrejthetők.

 

Az asztalra szerelhető egyszeres monitortartó kar (AS110) legfeljebb 27 hüvelykes monitorokat támogat. A három különböző csuklót használó eszköz rendkívül rugalmas. A kijelző magassága 320 mm-es tartományban állítható, így a felhasználók állva is használhatják a kijelzőt. A kar nagy dőlésszöget (-45°/+60°), -90°/+90°-os forgócsuklót és 360°-os forgathatóságot (pivot) biztosít, amely álló és fekvő elrendezést, valamint ezek közötti pozíciókat is lehetővé tesz.

 

A kettős monitortartó kar (AD110) tökéletes megoldás a többmonitoros felállás számára, amely 12 és 27 hüvelyk közötti méretű és 2–9 kg súlyú képernyőket bír el. Az AD110 magassága 230 mm-es tartományban állítható, ezenkívül pedig előre és hátra tolható 100–520 mm közötti tartományban. A monitor -65°/+90°-os dőlésszöggel, 180°-os forgócsuklóval rendelkezik, és 360°-os forgathatóságot (pivot) biztosít.

 

Az AS110 és az AD110 típusú rugalmas monitortartó karok különböző célokat szolgálhatnak. Egy magazin vagy egy folyóirat szerkesztője például álló elrendezésbe forgathatja el a monitort, hogy pontosan lássa, hogyan illeszkedik a szöveg az elrendezésbe. A programozók is kedvelni fogják a két pozíció közötti könnyű váltást.

 

A megnövelt ergonómia és a jobb testtartás érdekében a felhasználók egyre gyakrabban használnak állítható magasságú asztalokat, hogy ne görnyedjenek naphosszat az asztal fölött. Ez sem probléma az AOC monitortartó karjai számára: a beszerelt gázrugóknak köszönhetően könnyedén bármilyen pozícióba állíthatók, hogy a monitor mindig a szem szintjén legyen. Közösen használt munkakörnyezetben minden felhasználó könnyedén beállíthatja a monitor mélységét, magasságát és dőlésszögét a saját igényeinek megfelelően. Kiváló megoldás az együttműködésre is: a felhasználók elforgathatják a monitort, így a mellettük ülő kolléga is láthatja a képernyő tartalmát.

 

Optimálisan felszerelt a modern munkahely számára

Az AOC átfogó professzionális portfóliója nemcsak minden igényt kielégítő, optimális monitorokat biztosít, hanem olyan megoldásokat tesz lehetővé, amelyek jól kombinálhatóak a legjobb és leghatékonyabb munkakörnyezet létrehozása érdekében.

 

Az ajánlott fogyasztói árak a következők:

  • AS110D0         € 49,00
  • AD110D0         € 79,00
  •  VESA60           € 29,00
  • VESA75           € 29,00
  • VESA-P1         € 29,00
Kulcsszavak: kijelző monitor AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48