Erős pénzügyi negyedévet zárt a DXC Technology

forrás: Prím Online, 2019. június 16. 12:28

A DXC Technology közzétette a 2019-es első pénzügyi negyedévre – 2019. január-március – és az elmúlt teljes pénzügyi évre vonatkozó eredményeit. 

 

  • A negyedik negyedévben a folyamatos működésből származó egy részvényre jutó eredmény értéke 1,01 dollár volt.
  • Az egy részvényre jutó negyedéves eredmény nem GAAP szerint számítva 2,19 dollár volt.
  • Az elmúlt pénzügyi évben a folyamatos működésből származó egy részvényre jutó eredmény 4,35 dollár volt.
  • Az egy részvényre jutó éves eredmény nem GAAP szerint számítva pedig 8,34 dollár volt.
  • Az operatív tevékenységekből származó nettó készpénz állomány a negyedik negyedévben 748 millió dollár volt, a pénzügyi évben pedig összesen 1.783 millió dollár.
  • A negyedik negyedéves korrigált szabad pénzforgalom 917 millió dollár volt, a teljes pénzügyi évet nézve pedig 2.105 millió dollár.
  • A részvényesek osztalékként 210 millió dolláros tőkehozammal számolhattak a pénzügyi évben, illetve 1.339 millió dollárt a részvények visszavásárlási értékére.

 

„A DXC Technology erős digitális teljesítménnyel zárta az elmúlt negyedévet, illetve a tavalyi teljes pénzügyi évet, amely során fokozatos növekedést értünk el a bevételek, az ügyféloldali rendelésállomány és a készpénzforgalom vonatkozásában egyaránt” – mondta Mike Lawrie, a DXC Technology elnök vezérigazgatója. „Növelni tudtuk digitális portfóliónk ajánlati körét, valamint továbbképzésekkel gondoskodunk meglévő munkatársaink digitális szakmai ismereteinek és képzettségének fejlesztéséről. Több ezer új munkavállalóval és újabb akvizíciókkal is növeltük emberi erőforrás állományunkat, akik magas szintű digitális készségekkel támogatják munkánkat. Előreláthatóan június végén zárul le a Luxoft akvizíciója, mellyel tovább erősödik a DXC azon képessége, hogy ügyfelei számára megfelelő megoldásokat biztosítson a digitális átalakulás során.”

Kulcsszavak: DXC Technology +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39