Alacsony karbantartási igényű SureColor nyomtató az Epsontól

forrás: Prím Online, 2019. június 23. 12:23

Az elődmodell SureColor SC-F6200 sikerére építve az Epson bejelentette az új SC-F6300 44” méretű szublimációs nyomtatót. A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek számára kifejlesztett SC-F6300 segítségével még hatékonyabb a munkavégzés, miközben tovább csökken az állásidő. 

Ebben az egyszerű telepítés, a könnyű felhasználói karbantartás és a hozzáadott szoftver segít, ezekkel még egyszerűbb a kezelés és hatékonyabb a nyomtatási folyamat.

Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere elmondta: „Az Epson múltja a nyomtatásban önmagáért beszél, és örömmel kínálunk a felhasználóknak teljes körű gyártási csomagot, mely vásárlóink nyugalmát és kényelmét szolgálja. Arról is gondoskodtunk, hogy a telepítés és a karbantartás egyszerű legyen – olyan egyszerű, hogy nincs is szükség speciális tudásra vagy eszközökre. Biztosak vagyunk abban, hogy olyan festékszublimációs nyomtatót terveztünk, amely biztosítja, hogy a vállalkozások csúcshatékonysággal üzemeljenek, és amely kis felhasználói beavatkozást igényel.”

 

Az SC-F6300 szoftvercsomagja a következőket tartalmazza: Epson Edge Print RIP, Epson Edge irányítópult-támogatás (beleértve a EMX-profilokat) és az Epson LFP Accounting Tool. Ezek megfelelő szintű szoftvertámogatást biztosítanak, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak abban, hogy még hatékonyabb legyen a működésük, és jobban elemezzék a költségeket és a nyereségességet.

 

 

Minden új funkciót és fejlesztést a teljes birtoklási költség csökkentése érdekében hoztunk létre. Az egyszerű felhasználói hozzáférés és nyomtatófej-karbantartás minimalizálja a szervizigényt. Az egyszerű és gyors beüzemelésnek köszönhetően a vállalkozások azonnal indíthatják a termelést. Az opcionális, Epson által gyártott feltekercselő jobb feltekercselési minőséget biztosít. A főbb alkatrészek továbbfejlesztése növeli a termék élettartamát és a megtérülését.

 

Akár sportruházatot, divattermékeket, promóciós ajándékokat, bögréket, egérpadokat, kulcstartókat vagy telefontokokat gyárt, a SureColor SC-F6300 modellt úgy terveztük, hogy döntő szerepet játsszon a teljes körű színes nyomtatási megoldás zökkenőmentes biztosításában. Egyetlen gyártó – egyetlen teljes festékszublimációs csomag.

 

A SureColor SC-F6300 júliustól lesz kapható.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12