Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az EFISZ és a Debreceni Egyetem

forrás: Prím Online, 2019. július 19. 14:26

A közös gondolkodás és hosszú távú együttműködés megalapozása céljából 2019. július 18-án ünnepélyes keretek között stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége, valamint a Debreceni Egyetem.

Az EFISZ és a Debreceni Egyetem - szellemi erőforrásaik szinergiáinak kiaknázásával – olyan együttműködési megállapodást kívántak kötni, amellyel közösen tehetnek egyrészt a hazai innovatív elektronikus fizetési megoldások minél gyorsabb és minél hatékonyabb elterjedéséért, másrészt a jövő generáció megfelelő képzéséért, annak érdekében, hogy ezen a szakterületen Magyarország versenyképes maradjon, és akár vezető szerepre is szert tehessen Európában.

 

A stratégiai partnerségi együttműködési megállapodás célja, hogy a Felek szoros, stratégiai jellegű együttműködése révén a Debreceni Egyetem részt vegyen az EFISZ által gondozott Elektronikus Fizetési Stratégia megalkotásában, továbbá a Felek együttműködjenek a pénzügyi tudatosság növeléséhez szükséges célok megállapításában, a végrehajtás lehetséges módozataiban; illetve a közösen megállapított egyéb, az elektronikus fizetési szolgáltatásokkal, a magasabb pénzügyi kultúra megteremtésével összefüggő szakmai célok megvalósítása érdekében – egymás szuverén jogainak tiszteletben tartásával – a megállapodás keretei között együttműködjenek; egymás szakmai véleményét kölcsönösen megismerjék, és folyamatos szakmai konzultációt folytassanak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Közösségi finanszírozással segítené az iskolákat a Redmenta

Befektetésért indult a Cápák Közöttbe a digitális oktatás úttörőjeként ismert Redmenta, cápatörténelmi ajánlatot kaptak. Most a közösség erejét hívják segítségül, hogy megoldásukat minél több iskolába elvihessék országszerte. 

2023. március 27. 15:40

A növekedés új szakaszába lépett a Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads

Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads is csatlakozott a több mint 800 tagot számláló, a teljes mobilhirdetési ökoszisztémát összefogó nemzetközi szakmai szervezethez, a Mobil Marketing Szövetséghez (Mobile Marketing Association – MMA). A tagság többek között a platform új növekedési szakaszát is fémjelzi; a Petal Ads 2020-as indulása óta kilencszeresére növelte hirdetői hálózatát, jelenleg naponta közel 4 milliárd hirdetési kérelmet szolgál ki, ami várhatóan akár további 400 százalékkal is növekedhet idén.

2023. március 27. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08