Felkapcsoltak: A DeepInsight a Schneider Electric Magyarország kommunikációs ügynöksége

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 3. 09:10

A több mint 100 országban jelen lévő Schneider Electric magyarországi vállalata meghívásos tenderen választotta ki új kommunikációs ügynökségét. 

A DeepInsight júliustól látja el a közép- és kisfeszültségű, valamint biztonsági energiaelosztás és az automatizálási rendszerek területén vezető szerepet betöltő vállalat marketingkommunikációs feladatait. 

 

„A Schneider Electric itthon és világszerte is olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek pozitív hatással vannak mindennapi életünkre. Nagyon örülünk, hogy portfóliónk új területtel bővül, ahol az ügynökség a PR vonatkozásokon túl a marketingkommunikáció teljes eszköztárát bevetheti. Különösen nagy kihívást jelent, hogy a fogyasztói szegmensben, B2C területen a jelenleg elsősorban villanykapcsolóiról közismert Schneider Electric ismertségét jelentősen növelni szeretnénk” – mondta Takács Bíborka, a DeepInsight PR Client Services Directora.

 

„Olyan kommunikációs szakembereket kerestünk, akik nemcsak hagyományos PR eszközökben gondolkodnak, hanem kreatívan közelítik meg a cégünk előtt álló kihívásokat. Ezért esett a választásunk a DeepInsight kreatív ügynökségre, ahol hatékonyan egyesül a reklám és a PR eszköztára” – nyilatkozott Hargita Péter, a Schneider Electric Magyarország marketing igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05