Intelligens mosóporhoz intelligens mosógép

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 9. 17:55

Miért nekünk kelljen eldönteni, hogy hány fokon, mennyi ideig mosson a mosógép? Az LG mesterséges intelligenciával együttműködő Direct Drive rendszer révén az új mosógépek a behelyezett ruhák súlyának és anyagának meghatározásával végeznek alapos, mégis gyengéd tisztítást, így a mosás gyorsabb és jobb hatásfokú lesz.

Az LG AI DD technológiája a mosási szokásokból összegyűjtött mintegy húszezer adatot elemezve állítja be a mennyiségnek és a ruhák típusának megfelelő legkedvezőbb mosási ciklust. Ezáltal minden alkalommal garantált a tiszta ruhanemű, amellett, hogy 18 százalékkal még jobban óvja a textíliát, így ruháink tovább képesek megőrizni eredeti minőségüket. 

Az LG TurboWash 360 funkcióval a mosás mindössze 39 perc alatt elvégezhető, és a rövid idő ellenére a ruhák ugyanolyan tisztán vehetők ki a gépből: A 3D Multi Spray egyidejűleg négy különböző irányból érkező vízsugárral segíti a szennyes kitisztítását kevesebb idő alatt. A felhasználók még több időt takaríthatnak meg azáltal, ha az LG MiniWash mosógépét az AI DD alá helyezik, és az így kapott TWINWash rendszerrel két különböző mosást is végezhetnek egyszerre.
 
Az LG inverter technológiájának köszönhetően a mosógépek az A+++ energiaosztályba tartoznak, motorjukra pedig 10 év garancia jár, így teljesítik az európai fogyasztók tartóssággal és a hatékonysággal kapcsolatos magas elvárásait. A nagyobb kényelem érdekében az LG AI DD mosógép okoshangszóróra csatlakozva hangparanccsal is kezelhető, és működése a ThinQ applikáción keresztül irányítható és monitorozható.
 
„A ThinQ mesterségesintelligencia-platform és az LG már bevált Direct Drive technológiájának kombinációja olyan fejlődést jelent az ügyfeleknek kínált előnyök területén, amelyhez hasonlóra a mosógépek múlt századi fejlődése óta nem volt példa az iparágban” — mondta Song Dae-hyun, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Pontosan ilyen típusú innovációra van szükség ahhoz, hogy a háztartási eszközökkel szemben a legmagasabb igényeket támasztó európaiak bizalmát elnyerjük.”
 
Az LG a 2019-es IFA kiállításon a Messe Berlin 18-as csarnokában kialakított standján interaktív, szórakoztató játékkal demonstrálja az AI DD mosógépek erejét, illetve optimális mosási teljesítményét, és itt jelentették be, hogy ezeknek a mosógépeknek Európában is megkezdődik a forgalmazása. 
Kulcsszavak: IFA 2019 IFA mosógép AI LG

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már árulják a Honor új aktivitásmérő karkötőjét

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

2019. október 7. 11:35

3 év garancia az év végéig vásárolt Mio autós kamerákra és navigációkra

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

2019. szeptember 30. 10:19

Az Everlast bokszmúltja előtt tiszteleg a legújabb G-Shock

Már hazánkban is elérhető a Casio új limitált szériás karórája, amely a legendás bokszmárka, az Everlasttal történő együttműködés révén született meg. A strapabíró óráiról ismert japán óramárka és a sport- és bokszfelszereléseket gyártó cég közös modellje a GBA800EL-4A típusszámot viseli. 

2019. szeptember 27. 16:01

Az új EVOLVEO robotporszívókkal megoldódik a mindennapi takarítás problémája

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

2019. szeptember 27. 11:45

Ultrahosszú üzemidővel és sportmóddal jön az új Watch GT 2 széria

A Huawei Technologies bemutatta legújabb okosóracsaládját. A Watch GT 2 sorozat modelljei 46mm-es, illetve 42mm-es kivitelben, elődjeiknél gazdagabb funkcionalitással érkeznek. 

2019. szeptember 23. 13:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás