Lévai Richárd bekerült a Facebook hivatalos marketing partnerei közé

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 25. 13:40

Facebook Marketing Partners for Technical Services nemzetközi program technikai támogatást ad a mára szerteágazóvá vált hirdetési lehetőségek között sokszor nehezen eligazodó cégek számára. Lévai Richárd, közösségi média specialista, a Liftup Kft. ügyvezetője elsőként került be Magyarországról a programba.

Lévai Richárd közösségi marketing specialista, 20 éve foglalkozik online marketinggel, a közösségi marketing területén több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik, több közösségi marketinggel foglalkozó üzleti könyv szerzője. Magyarországon az első között szerezte meg a Facebook hivatalos tanúsítását 2017-ben (Facebook Certified Buying Professional), a Facebook fejlesztői konferenciáján az F8-on már kétszer vett részt San Jose-ban. A Facebook Marketing Partners for Technical Services tanácsadói programhoz 2019 augusztusában csatlakozhatott a szakember.

 

A Facebook az egyik legfontosabb online hirdetési platformmá vált a magyar cégek számára is, hiszen csak a legnagyobb közösségi platformon közel 6 millió magyart lehet elérni, Instagramon pedig több, mint 2 milliót. A Facebook Marketing Partners for Technical Services programban jelenleg világ szinten 78 cég, illetve ügynökség tartozik.

 

“A hivatalos marketing partnerek tanácsadóként abban segítenek a hirdetőknek, hogy a Facebook hirdetési eszközeihez tartozó technikai beállításokat minél hatékonyabban tudják használni. Ez kiterjed a Facebook Pixel, a Facebook SDK, a termék katalógus és más hasonló, ma már nélkülözhetetlen megoldásokra. Hiszen ezekkel a fejlett eszközökkel lehet hatékonyan növelni a hirdetési eredményeket” - magyarázta Lévai Richárd. A programba való bekerülés többlépcsős folyamat. Lévai Richárd elárulta, hogy először egy vizsgán kell válaszolni kérdésekre, majd hirdetési beállításokhoz tartozó speciális feladatokat is meg kell oldani. A stresszhelyzetet fokozza, hogy folyamatosan webkamerán keresztül figyelik a résztvevőket. A technikai tudásszinttel kapcsolatos elvárást jól mutatja, hogy a vizsgázóknak egy minta weboldal kódjában is beállításokat kellett elvégezni. A sikeres vizsgát követően megfelelő referenciajegyzék és az üzleti modellnek való megfelelés is szükséges ahhoz, hogy a magas szintű szakmai tudással rendelkező szakértői csapatba kerülhessen valaki.

 

“A program a karácsonyi hirdetési dömpingben már szakmai segítséget adhat magyar nyelven a cégeknek a Facebook tervei szerint. Ebben az időszakban realizálódik a hazai közösségi média reklámköltések jelentős százaléka, így a legfejlettebb hirdetési megoldások használata komoly költségmegtakarítást hozhat a hivatalos partnerekhez forduló cégeknek” – hangsúlyozta Lévai Richárd. A program weboldalán hamarosan külön szűrővel a magyar partnerek között is válogathatnak az érdeklődők.

 

Program linkje: https://www.facebook.com/business/m/fmp-technical-services/partner-directory

 

Lévai Richárd profilja a Facebook Marketing Partner Program oldalán:

https://www.facebook.com/business/partner-directory/details?id=475745976338142&hc_location=ufi

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Allianz Hungária: Készülj fel a tudásrobbanásra!

Memóriabővítő sebész, űr-idegenvezető, önvezető autó-szerelő, esetleg drón forgalomirányító? A jelenlegi általános iskolás gyerekek 65 százaléka olyan munkát végez majd 2030-ban a World Economic Forum jelentése szerint, amely ma még nem is létezik, ugyanis a technológia fejlődése radikális változásokat hoz a munka világába is. Mindehhez pedig az oktatásnak is alkalmazkodnia szükséges, hiszen az iskolai rendszer szerte a világon olyan alapokon nyugszik, amelynek pilléreit még az iparosodás teremtette meg. De mit tanuljunk? Mitől lesz a tudásunk és a gyerekeink tudása jövőálló? Ennek járt utána az Allianz Hungária A jövőről egyszerűen videósorozatának aktuális részében.

2020. június 3. 09:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás