Új partnerrel segíti tovább a hazai cégek növekedését az EY

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 30. 19:18

Idén júliustól új vezetővel erősíti tovább Magyarország egyik vezető tanácsadó cégét Kónya Zsolt. A szakember kinevezésével huszonkét főre nőtt az EY partnereinek száma. Zsolt célja, hogy segítse az új technológiák használatában a hazai vállalatokat a pénzügyi, beszámolási folyamatok során is.

Idén júliustól Kónya Zsolt felel az EY Pénzügyi és Számviteli Tanácsadói Szolgáltatások területéért, mint a cég legújabb partnere. A szakember tizenöt éve, pályakezdőként csatlakozott az EY-hoz, 2017-ben igazgatóként kezdte el felépíteni a számvitel területén belül a pénzügyi tanácsadás üzletágat, amit az iparágban szerzett széleskörű tapasztalatára és az EY-nál elérhető tudásbázisra alapozott. Kónya Zsolt célja, hogy segítse ügyfeleit az egyre komplexebbé váló számviteli előírások értelmezésében és alkalmazásában, valamint, hogy felkészítse őket az új technológiák, mint például az adatelemzés és a robotizálás használatára a pénzügyi, beszámolási folyamatok során. 

 

„Büszke vagyok rá, hogy Zsolt személyében ismét egy olyan partner csatlakozik az EY felsővezetőihez, aki több mint egy évtizede itt dolgozik. Ez garanciát jelent rá, hogy iparágspecifikus tapasztalatával magas szinten tudja támogatni ügyfeleinket a jövőben is” – emelte ki Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

 

A Magyarországon idén harminc éves tanácsadó cég munkatársainak száma dinamikusan növekszik az elmúlt években. Ma már több mint hatszázötvenen dolgoznak a cégnél, a vállalat pedig további száz fő főállású munkatárs felvételét tervezi a 2020. június 30-ával végződő pénzügyi évben. 

Kulcsszavak: EY +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás