Többéves szerződéshosszabbítást írt alá a SES és a Towercom Slovakia

forrás: Prím Online, 2019. október 25. 12:51

A SES bejelentette, hogy többéves szerződéshosszabbítást írt alá a Towercom Slovakiaval, amely tovább erősíti a két vállalat nagy múltú kapcsolatát. A 2020. január 1-jén hatályba lépő szerződés értelmében a SES a keleti 23,5 fokos pozícióban biztosít egy transzpondert, amellyel a Towercom képes lesz tartalmat szolgáltatni a teljes szlovák piacon.

A Towercom már hosszú évek óta a SES segítségével juttatja el a szlovák közszolgálati csatornát és magánkézben lévő szlovák csatornákat tartalmazó 11 televíziócsatornából, köztük 8 HD csatornából illetve további 33 rádióállomásból álló csomagját az ügyfeleinek.  

 

„Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a Towercom Slovakiaval régóta ápolt kapcsolatunk most tovább erősödött ezzel a szerződéssel” – osztotta meg Martin Ornass-Kubacki a SES közép- és kelet-európai elnökhelyettese és regionális igazgatója. „A mostani megállapodás a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióban jelentős DTH jelenléttel erősíti tovább szerepünket a kompetitív szlovák piacon.”

 

 

A Towercom már több mint 10 éve szolgálja ki a szlovák és a cseh műsorszolgáltatókat a SES ügyfeleként a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióból. Ezzel a kiváló orbitális pozícióval a Towercom prémium televíziós tartományhoz nyer hozzáférést, amely 37 millió háztartást szolgál ki Európa-szerte. 

 

„Örülünk, hogy a SES partnerségének köszönhetően továbbra is kimagaslóan professzionális és megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani műholdas ügyfeleinknek” – fejtette ki Ivan Peschl, a Towercom vezérigazgatója.

 

A SES 355 millió televíziós háztartás (1 milliárd néző) és 8 200 műholdon közvetített csatorna kiszolgálásával vezető szerepet tölt be a műholdas iparágban. A SES Video üzletággal a SES jelenleg 525 csatornát kezel és napi több mint 8 400 órányi online videotartalmat streamel, amelyből több mint 620 óra prémium sport- és egyéb élő esemény. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották

2021-ben az ABB-t a világ egyik leginnovatívabb vállalatának minősítette a Clarivate, amely globális vezető szerepet tölt be a tudományos és akadémiai kutatási adatok, a szabadalmi információk, valamint a megfelelési előírások elemzése terén.  

2021. március 8. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59