Tulajdonosi struktúraváltás a Stratisnál

forrás: Prím Online, 2019. október 25. 17:08

Juhász Miklós cégalapító, a Stratis Kft. eddigi legnagyobb tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosa menedzsmentkivásárlás útján (management buy out) átadja tulajdonrészét a társaság többi tulajdonosának. A cégalapító 2020 januárjáig segíti még a vállalat munkáját.

Az operatív irányítást eddig is ellátó Bíró Zoltán, a cég vezető partnere átveszi a cég stratégiai vezetését is. A menedzsment az eddigi összetételben működik tovább.

 

Bíró Zoltán a Stratis társalapítója magabiztos az új felállással kapcsolatban, és hangsúlyozta, komoly értéket hordozó tulajdonrészt vett meg most a tulajdonosi kör. „A Stratis kiváló helyzetben lévő, nagy üzleti potenciállal rendelkező cég, a sokoldalúság és a dinamikus fejlődés mindig is jellemezte a vállalatot. Komoly tervekkel, és többek között az adatmenedzsment és a mesterséges intelligencia területén új szolgáltatások, termékek bevezetésével készülünk a következő évekre” – vázolta a tervekkel kapcsolatban Bíró Zoltán. 

 

Az alapító, Juhász Miklós elmondta, hisz abban, hogy a cég „nagykorúvá vált”,  megérett az idő arra, hogy saját útján menjen tovább. „Biztos vagyok benne, hogy folytatódik az a dinamikus üzleti bővülés, amit az elmúlt két évtizedben megszokhatott a piac a Stratistól” – mondta el a vezetőváltás kapcsán Juhász Miklós.  Saját szakmai jövőjét pedig – némi pihenést követően – más területen szeretné folytatni.

Kulcsszavak: +céginfo Stratis

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39