Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

forrás: Prím Online, 2019. október 28. 11:40

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

“A számítógépek feladata, hogy alkalmazkodjanak a felhasználókhoz és megadják azt a szabadságot, amelyre napjaink üzletembereinek szüksége van – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletágának vezetője az EMEA régióban. – A HP innovatív megoldásainak köszönhetően hihetetlenül könnyű, erőteljes és magas szintű biztonságot nyújtó PC-kkel és csatlakoztatott ökoszisztémával segíti az új generációs vállalkozások működését. A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével és különleges ívelt monitoraival a HP újradefiniálja a modern munkavégzést.”  

 

A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze

Napjaink mobilis üzleti felhasználói gyakran dolgoznak tárgyalókból, kampuszokról, a reptérről vagy akár a taxi hátsó üléséről. A HP Elite Dragonfly egy egyedi kialakítású készülék, amely remek társ az üzletben. Rendkívül könnyű, ugyanakkor erőteljes gép, amely akár 24,5 órás akkumulátor élettartamával a világon a leghosszabb üzemidővel rendelkezik a 13 colos átalakítható eszközök között. A gép kompatibilis a legújabb Wi-Fi 6 technológiával, opcionálisan pedig a 4G LTE hálózat is elérhető, így a felhasználók szinte bárhonnan dolgozhatnak a világ első 4x4 LTE antennával rendelkező üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével. A HP Elite Dragonfly a világ első üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze előre telepített személyre szabható, az egészség megőrzését elősegítő szoftverrel, a HP WorkWell-el. 

 

Könnyű és tartós: 

 • A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználsára szánt átalakítható készüléke, kevesebb, mint egy kilogramm, precíziós CNC technológiával megmunkált magnéziumból készült a még tartósabb kivitelezés érdekében, irizáló Dragonfly Blue kék színben érkezik.
 • Az ultrakönnyű, halk és háttérvilágítással érkező billentyűzetnek és touchpadnek köszönhetően nem hallatszódnak többé a kattanások, így járul hozzá a készülék a zavartalan és gördülékeny munkavégzéshez.
 • A 13 colos üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök kazegóriájában a világon a legmagasabb, 86 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik, és tabletből azonnal PC-vé alakítható.

 

 

A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja, amely  az óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül. A műanyag alkatrészek tekintetében a vállalat az okos megoldások mellett dönt, beleértve a hangszórót fedő részeket is. 

 

Okos és személyre szabható:

 • Az egészség munka közben is monitorozható és alakítható a HP WorkWell szoftvernek köszönhetően.
 • A felhasználókat arra ösztönzi, hogy munka közben tartsanak szünetet, valamint egyéni, hatékonyságot növelő tippekkel látja el őket. 
 • A személyre szabott wellness tanácsokkal segít a felhasználóknak egyensúlyt kialakítani a munka és magánélet között.

 

 

A HP Elite Dragonfly és prémium kiegészítői az új generáció munkavégézési szokásaihoz alkalmazkodnak, és bárhol, bármikor használhatók az új HP Elite 13.3 Leather Sleeve bőr tokkal és a HP Bluetooth Travel Mouse egérrel. 

 

Erőteljes és biztonságos 

 • Az Intel “Project Athena” innovációs programja által hitelesített.
 • A nyolcadik generációs Intel Core vPro processzornak köszönhetően a legmagasabb üzelti kihívásoknak megfelelő teljesítményt nyújtja.

 

„A HP Elite Dragonfly egy kivételes példa arra, hogy a HP és az Intel hogyan vezeti be innovációit az Athena Project programba – mondta el Chris Walker, az Intel Mobile Computing Platforms üzletágának alelnöke. – Az Intel Core processzor teljesítménye és a vPro platform együtt kompromisszummentes lehetőségeket biztosítanak üzleti célú felhasználásra és a mobilis munkavégzés követleményeinek is maradéktalanul megfelelnek.”

 

 • A Wi-Fi 6 támogatás az előző generációhoz képest háromszor gyorsabb fájlátvitellel, kiváló teljesítményt biztosít nagy sűrűségű hálózati környezetben is. 
 • A HP Sure Sense mesterséges intelligenciával védi a mobil-felhasználókat a rosszindulatú szoftveres támadásoktól.
 • A HP Sure Recover beépített Reimaging funkciója gyors biztonsági mentést tesz lehetővé bárhol, bármilyen helyzetben.

 

A HP díjnyertes beépített betekintésgátló képernyője, a Sure View harmadik generációjával és a HP Privacy Kamerával a felhasználók döntik el, mit akarnak megosztani a világgal

 

Magával ragadó és ultraszéles ívelt monitorok

A mobilitást igénylő pozíciókban dolgozó szakemberek az irodában is hatékonyak szeretnének lenni. A HP Elite Dragonfly laptop ideális az ötletelésekhez, a közös projektekhez, és az akár útközbeni munkavégzéshez is, a legjobb elképzelések pedig a HP nagyméretű és élénk színmegjelnítésre képes kijelzőin kelhetnek életre. 

 

Hatékonyságra tervezve: HP S430c ultraszéles ívelt monitor

 • A két különálló 24 colos monitorral egyenértékű 43,4 colos képátlójú, megszakításmentes ívelt kijelző egyedi élményt nyújt.
 • Az új HP Device Bridge funkció 2 PC egyidejű irányítását teszi lehetővé a felhasználóknak. Csak egy billentyűzetre és egy egérre van szükség az eszközök közötti fájlmegosztáshoz. 

 

A HP S430c ultraszéles ívelt monitora előugró privacy kamerával és beépített mikrofonnal érkezik. 

 

HP E344c ívelt monitor

•Lenyűgöző, ultravékony 34 colos ívelt monitor az új generációs munkavállalóknak, akik az irodában, vagy otthoni környezetben szeretnének hatékonyan dolgozni. 

•3 irányban mozgatható, dönthető és forgatható kialakítás, maximum 150 mm-ig állítható magassággal.

 

A HP E344c ívelt monitor WQHD felbontással és 21:9-es képaránnyal – több kijelzős élmény egyetlen képernyőn, keretek nélkül

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20