A jövő munkakörnyezetének kialakításán dolgozik a Fujitsu és a Citrix

forrás: Prím Online, 2019. október 29. 17:04

A Fujitsu RunMyProcess bejelentette, hogy megtette a következő lépést a jövő munkakörnyezetének kialakítása felé a Citrix Workspace és a RunMyProcess DigitalSuite integrálásával. A tudásmunkások produktivitását magasabb szintre emelő integrációval a vállalatok fokozhatják dolgozóik hatékonyságát, és intelligens, gyakorlatias módon, üzletági tranzakciók formájában szervezethetik meg és automatizálhatják a feladatok végrehajtását. 

 

A Fujitsu és a Citrix a Fujitsu Forum Europe (2019. november 6-7., München) keretében mutatják be integrált megoldásuk előnyeit, szemléltetve például, hogyan lehet segítségével zökkenőmentesen elérni és mobil munkafolyamatokba integrálni az IoT-eszközök adatait. 

 

Azok a munkaadók, akik kiiktatják a produktivitást akadályozó tényezőket és – még bonyolult tevékenységek esetén is – tudatosan megszervezik a munkafolyamatot, produktivitásuk javulására számíthatnak. A megoldás a dolgozók számára is vonzó lehetőséget kínál. Fokozza munkahelyi elégedettségüket, mivel kiiktatja napi munkájukból a frusztráló adminisztratív lépéseket, például a több hálózatba és rendszerbe történő bejelentkezés és hitelesítés feladatát. Ez utóbbi időigényes és nagy hibakockázatú folyamat lehet, különösen távoli munkavégzés esetén. 

 

A Fujitsu RunMyProcess és a Citrix Workspace kombinációja nagy teljesítményű, biztonságos digitális munkahelyi élményt eredményez. A felhasználók tartózkodási helyüktől függetlenül, bármilyen eszközről, egységesen hozzáférhetnek az adatforrásokhoz és a virtuálisan és szolgáltatásként nyújtott szoftver (software-as-a-services) formájában igénybe vett végfelhasználói alkalmazásokhoz.

 

 

A hatékony integráció és összehangolási motor támogatja a több lépésből álló munkafolyamatok végrehajtását

A Citrix Workspace átfogó integrálásával a Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékony integrációs és összehangolási motort biztosít a különféle nagyvállalati rendszerek (pl. ERP, CRM és szolgáltatásmenedzsment) többlépéses munkafolyamatainak támogatására. Ennek eredményeképpen a szervezet hatékonyabb folyamatok és szolgáltatásnyújtás mellett bonyolíthat le komplex üzletági tranzakciókat. 

 

„A Fujitsu RunMyProcess kezdettől fogva az egységes digitális élményt állítja a középpontba. Összekapcsolja egymással a digitális ellátási lánc elemeit, és ösztönzi a digitális sebességű és nagyságrendű innovációt. A Fujitsu mellett a Citrix is magáénak vallja ezeket az értékeket. Így született meg közös RunMyProcess DigitalSuite megoldásunk, amely nagy lépést jelent a modern munkahelyi élmény megvalósítása felé” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

„Napjaink dolgozói egyszerű, intelligens és megbízható élményt várnak el, amely révén akkor, ott és úgy dolgozhatnak, ahogy ez számukra a leginkább produktív. A Citrix Workspace és a Fujitsu RunMyProcess ötvözésével a vállalatok a helyben telepített, a SaaS, sőt a régi környezetekben is gyorsan és egyszerűen megvalósíthatják ezt az élményt” – jelentette ki David LeStrat, a Citrix munkakörnyezeti élményért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38