A Zyxel új szolgáltatása növeli a hálózati biztonságot

forrás: Prím Online, 2019. november 11. 15:57

A tajvani Zyxel bemutatta új, AiShield szolgáltatását, amely jelentősen hozzájárul az otthonok és vállalkozások hálózati biztonságához. A MultyX és Multy Plus eszközök mellé használható intuitív alkalmazás az egyre kifinomultabb zsarolóvírusokkal és a rosszindulatú szoftverekkel veszi fel a harcot.

Az AiShield a Zyxel mesterséges intelligencia alapú felhő biztonsági adatbázisának segítségével nyújt védelmet a hálózatot érő támadások, például a vírusok, az adathalász kísérletek vagy a rosszindulatú szoftverek ellen. Mivel a biztonsági szolgáltatás az összes csatlakoztatott eszközre kiterjed – még az olyan IoT technológiát használó készülékekre is, mint az okos TV vagy hangvezérlés – a felhasználók megnyugodhatnak, hogy otthonuk vagy vállalkozásuk hálózatának minden pontja képes ellenállni a virtuális támadásoknak. 

 

A felhő intelligencia megállítja az ismert és az ismeretlen fenyegetéseket is

A Zyxel AiShield több rétegű védelmet nyújt a hálózatok és az eszközök számára: antivírus, anti-adathalászat, anti-botnet, rosszindulatú/zsaroló vírus blokkolás, IoT biztonság az okos eszközök számára, és webes biztonság az online böngészéshez. Az AiShield virtuális pajzsa mindig naprakész és valós idejű hozzáférést nyújt a Zyxel kiterjedt, önfejlesztő felhő biztonsági adatbázisához.

 

 

 

Egyszerű és kézenfekvő hálózatkezelő eszközök

Az AiShield mobil alkalmazás tölti be az irányító- és időzítő központ szerepét. A kezelőfelülettel könnyen áttekinthető és kezelhető a teljes hálózat és a csatlakoztatott eszközök. A felhasználók kezelhetik a hálózat hozzáféréseit, szigoríthatják a webes böngészést és az alkalmazásokat minden egyes felhasználó profil esetében, és 30 napra visszamenőleg megtekinthetik a fenyegetéseket és figyelmeztetéseket – mindezt az AiShield alkalmazáson belül. Ha részletes elemzésre vagyunk kíváncsiak, egy egyszerű kattintással könnyen érthető grafikus riportot kapunk a fenyegetésekről, amely tartalmazza a hálózat biztonságára vonatkozó adatokat.

 

„Lassan ott tartunk, hogy az emberek már azt sem tudják, biztonságos-e használni az Internetet egyáltalán” – mondta el Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. „Az intelligens eszközök elterjedésével az adatvesztések, a személyazonossággal való visszaélések vagy az ennél is súlyosabb esetek egyre gyakrabban fordulhatnak elő. Ezért megalkottuk az AiShield-et, hogy az emberek egy könnyen használható megoldás segítségével átvehessék az irányítást a hálózatuk, az eszközeik és az otthonuk felett.” - tette hozzá.

Az AiShield az egyik legátfogóbb és költséghatékonyabb hálózati biztonsági szolgáltatás a piacon. Most már elérhető a Zyxel Multy Plus és Multy X Mesh WiFi rendszerek számára is. Az 1 éves grátisz AiShield szolgáltatás minden új Multy Plus Mesh WiFi rendszer vásárlás mellé jár, hogy a kis- és otthoni irodák és kisvállalkozások hálózatai biztonságban legyenek. Minden új Multy X felhasználó 30 napig ingyen kipróbálhatja a szolgáltatást. 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Biztonságban az ipari vezérlőrendszerek és kritikus infrastruktúrák

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat bemutatta új 1570R ipari kivitelű biztonsági gateway termékét, mely védelmet nyújt a kritikus infrastruktúrák hálózatai, az ipari vezérlő- (Industrial Control Systems – ICS) és SCADA rendszerek számára a legkülönbözőbb típusú ötödik generációs cyber-fenyegetésekkel szemben. A 1570R kiemelkedő teljesítményt, fenyegetések elleni védelmet adó biztonsági technológiát, egyszerű telepítést és ellenőrzést, valamint megbízhatóságot jelent az olyan, különösen nagy fizikai igénybevételt kívánó ipari környezetekben, mint az erőművek, az automatizált gyárak és a tengerészeti flották. 

2020. július 5. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás