Az MMD bemutatja a 43 hüvelykes Philips 439P9H SuperWide monitort

Kütyü Magazin, 2019. november 20. 09:07

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indítja a 439P9H SuperWide ívelt LCD képernyőt. A 49 hüvelykes formátum sikerét követően a Philips 439P9H egy 43 hüvelykes opcióval gazdagítja a növekvő ultraszéles családot. A fényűzően tág munkahellyel és lenyűgöző DisplayHDR 400 technológiával rendelkező monitor olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint például a beépített USB-C dokkolóállomás, a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló, valamint a mindenre kiterjedő nagyszerű élményt további számos kényelemnövelő funkció is fokozza.

 

Hatalmas munkatér

A Philips 439P9H mindazt a teret biztosítja a pénzügyi, banking és más B2B területen dolgozó szakembereknek, amelyre a legjobb teljesítmény eléréséhez nap mint nap szükségük van. Tágas 32:10 SuperWide formátumával és 3840 x 1200 felbontásával ez a modell könnyedén helyettesíteni tud két 16:10 képarányú nagyteljesítményű monitort, így időt és helyet takarít meg, valamint csökkenti a rendezetlen kábeltömeget is. Az 1800R görbület célja, hogy növelje a felhasználó látóterét, csökkentse a torzulást és bevonja a perifériás látás zónáját is, ezáltal optimális megtekintési kényelmet és olyan lebilincselő, finoman immerzív hatást ér el, amely plusz előnyként a koncentrációt is fokozza. A MultiView technológiával és egy MultiClient integrált KVM kapcsolóval ellátott Philips 439P9H modell aktív kettős csatlakozást és megtekintés tesz lehetővé, így a felhasználók több eszközről egyszerre tudnak multitask feladatokat végrehajtani. Továbbá a VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 kiemelkedő fényerejével, színeivel és kontrasztjával valóban inspiráló megtekintési élményt nyújt. A gémerek számára az Adaptive-Sync technológia biztosít kifinomultan zökkenőmentes, gyors és természetellenességtől mentes játékélményt.

 

Problémamentes dokkolás

A Philips 439P9H azok számára is választ kínál, akik időt kívánnak megtakarítani és növelni kívánják a termelékenységüket. Az áramellátást is biztosító beépített USB-C dokkolóállomással rendelkező monitor kényelmes funkciók széles skáláját nyújtja a felhasználók számára, mindezt egyetlen vékony és reverzibilis USB-C csatlakozóval. Az olyan perifériás eszközök, mint a billentyűzet, az egér vagy az RJ-45 Ethernet-kábel közvetlenül csatlakoztathatók a monitor dokkolójához, a laptopokat pedig nagyfelbontású videók, fájlok rendkívül nagy sebességű átvitele és feltöltés céljából össze lehet kapcsolni a monitorral. A csatlakoztathatóság még soha nem volt egyszerűbb és rugalmasabb.

 

Kényelmes munkavégzés

A Philips 439P9H rendelkezik egy sor olyan kényelemfokozó funkcióval, amely biztosítja a professzionális felhasználókat arról, hogy egészségük még a hosszú munkavégzés során is jó kezekben legyen. A LowBlue mód védelmet nyújt a szemfáradás ellen, az EasyRead mód kellemes, papír-szerű olvasási élményt kínál, az arcfelismerés technológiával ellátott Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera biztonságos bejelentkezést nyújt, míg a dönthető, forgatható és beállítható magasságú lábazat és a VESA konzol gondoskodnak a kényelmes megtekintési helyzetről.

 

A nagy teljesítményű, termelékeny és esztétikus megjelenésű Philips 439P9H monitor 2019 novemberétől megvásárolható 979 € ajánlott kiskereskedelmi áron. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55