Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

forrás: Prím Online, 2019. december 9. 18:32

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

A 2003-ban Kaliforniában alapított és a Forbes friss Cloud 100 listáján 28. helyen rangsorolt Automation Anywhere-rel együttműködve a világ egyik vezető vállalati informatikai disztribútora olyan mesterséges intelligenciára épülő szolgáltatásokat – robotizált folyamatautomatizációt (RPA) – kínál ügyfeleinek, melyek alkalmazásával a vállalatok adminisztrációs feladatokat ellátó munkatársai a repetitív és monoton feladatok helyett a nagyobb hozzáadott értéket adó munkafolyamatokra koncentrálhatnak. Az Automation Anywhere megoldásai révén a rutinszerű feladatok elvégzése során esetlegesen előforduló, emberi erőforráshoz kötődő hibalehetőségek is kiküszöbölhetők, míg a vállalatok munkatársai többek között innovációval vagy az ügyfélelégedettség növelésével foglalkozhatnak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Accenture kutatás: Innovációs szakadék hátráltatja a növekedést

Miközben a vállalatvezetők többsége megbízik jelenlegi informatikai (IT) rendszerében, sokan mégsem nem tudják elérni azt az innovációs szintet, amely ösztönözné a növekedést és növelné az árbevételt – állapította meg az Accenture globális tanulmánya.

2020. január 23. 10:40

A technológia mentheti meg a kiskereskedőket

Öt év alatt közel 20 ezerrel csökkent a hazai kiskereskedelmi üzletek száma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint. A sarki boltok megszűnésével járó folyamatot lelassíthatja a Schneider Electric és a Scale Computing új, közös megoldása.

2020. január 22. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás