Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

forrás: Prím Online, 2019. december 9. 18:32

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

A 2003-ban Kaliforniában alapított és a Forbes friss Cloud 100 listáján 28. helyen rangsorolt Automation Anywhere-rel együttműködve a világ egyik vezető vállalati informatikai disztribútora olyan mesterséges intelligenciára épülő szolgáltatásokat – robotizált folyamatautomatizációt (RPA) – kínál ügyfeleinek, melyek alkalmazásával a vállalatok adminisztrációs feladatokat ellátó munkatársai a repetitív és monoton feladatok helyett a nagyobb hozzáadott értéket adó munkafolyamatokra koncentrálhatnak. Az Automation Anywhere megoldásai révén a rutinszerű feladatok elvégzése során esetlegesen előforduló, emberi erőforráshoz kötődő hibalehetőségek is kiküszöbölhetők, míg a vállalatok munkatársai többek között innovációval vagy az ügyfélelégedettség növelésével foglalkozhatnak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

70 milliós befektetést kaphatnak magyar startupok a régióban is egyedülálló programban

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus. A kiválasztott csapatok kezdő 20 millió forintos tőkebefektetést, gyártási kapacitást és üzleti képzést kapnak ahhoz, hogy a féléves akceleráció végére sorozatgyártásra alkalmas prototípust és piacképes üzleti modellt készítsenek. Az akceleráció fő befektetési partnere az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, emellett szakmai partnerként csatlakozott a Deloitte Private és a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), az EDC Debrecen pedig a program hivatalos Smart City partnere.

2020. január 26. 11:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás