Vizuálisan és funkciójában is megújult a népszerű Nebula

forrás: Prím Online, 2020. január 15. 09:25

A tajvani Zyxel bejelentette a Nebula felhő alapú hálózati megoldásának frissítését. A megújult, stílusos felhasználói kezelőfelület mellett a Nebula most még több intelligens menedzsment eszközt kínál, számos további eszközzel vált kompatibilissé. A frissített funkciók magasabb szintre emelik a megoldást, így a felhasználók még könnyebben maximalizálhatják a felhő alapú hálózatokban rejlő potenciált.

 

Továbbfejlesztett kezelőfelület a felhasználók támogatására

A Nebula gyakori felhasználóinak azonnal feltűnik majd a frissítés központi eleme, a Nebula Vezérlőközpont vizuálisan is kellemes látványt nyújtó irányítópultja. A letisztult, elefántcsont színű háttér tökéletesen illeszkedik az alkalmazás esztétikus megjelenéséhez, és egységes felhasználói élményt nyújt mindegyik eszközön. A nappali és az éjszakai módok között egyszerű kattintással lehet váltani, ami pihentető lesz a szemnek is, hiszen nem terheli majd a túlzottan világos fény.

 

 

Nemcsak a látványvilág újult meg

A Nebula felhasználóitól kapott visszajelzésekből inspirálódva az újgenerációs irányítópult szinte korlátlan testreszabási lehetőséget kínál, mint például a kártya stílusú widgetek, vagy a WYSIWYG típusú portál kialakítás a WiFi eszközök számára. A számos front-end újdonság mellett a Nebula számos olyan kulcsfontosságú funkcióval bővült, amelyek garantáltan javítják a felhő kezelését, értékes időt spórolva ezzel a vállalkozásoknak. Az indítási varázsló, ami most már a router beállításoknál is elérhető, gyors és könnyű hálózati telepítést tesz lehetővé. Ha egy felhasználó létre kíván hozni egy VLAN hálózatot egy vendég SSID-val, a Nebula automatikusan végigvezeti a router és a gateway interfész beállításain. Emellett, amint az időzített PoE lekapcsolási funkció aktiválásra kerül a switch-en energia-megtakarítás céljából, a Nebula tudni fogja, hogy nem kell jelenteni a hozzáférési pont leállását többi hozzáférési pont felé.

 

Folyamatosan bővülő Nebula család egy gyorsabb, jobb jövő érdekében

A Nebula-kompatibilis eszközök listája tovább bővült a nagyteljesítményű WAX650S, NWA110AX, és WAX510D hozzáférési pontokkal is. Mindegyik megfelel a WiFi 6 (802.11ax) szabványnak, emellett magasabb szintű biztonságot nyújtanak, többek között minden egyes SSID esetére MAC szűrést, a legújabb WPA3 WiFi szabványt, és dinamikus VLAN kijelölést. Ez utóbbi tökéletes szolgáltatás lehet nagyobb iskolák vagy üzleti hálózatok számára, mivel a felhasználókat több külön VLAN-ra bontja, és elkülöníti őket a megnövelt biztonság érdekében, illetve a kezelésüket is egyszerűbbé teszi.

 

„Látva az óriási üzleti potenciált, egyre több szereplő lép be a felhő alapú hálózatépítés piacára, azonban ezek korlátozott funkcionalitással és kínálattal rendelkeznek” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. „A kkv felhő alapú hálózatkezelők piacán teljes körű megoldást nyújtva a Zyxel ismét nagyot fejlesztett az újgenerációs kezelőfelületével, amely a Nebula legújabb frissítését követően érhető el. A felhasználó felület izgalmas és valódi értéket nyújtó újratervezésével mindenki a lehető legtöbbet hozhatja ki a Nebula élményből.” - tette hozzá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39