Környezetbarát funkcióval érkezik az új Philips monitor

forrás: Prím Online, 2020. január 15. 13:22

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips 243B9 LCD monitor megjelenését. Az USB-C dokkolóval, nagysebességű USB 3.2 csatlakozóval és 1920x1080 Full HD felbontású, IPS technológiával ellátott 24 hüvelykes (60,5 cm képátlós) monitor célja, hogy még nagyobb egyszerűséget — és ezzel együtt nagyobb termelékenységet — biztosítson a munkahelyeken. A SmartErgo Base lábazatnak, az energiatakarékos PowerSensor technológiának és a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően garantált a felhasználói kényelem és a csökkentett káros környezeti hatás.

 

 

Philips 243B9

 

Egyszerű csatlakoztathatóság

Az egyszerűséget és a használati kényelmet előtérbe helyező Philips 243B9 az áramellátást is biztosító USB-C dokkoló révén nagy sebességet és rugalmasságot nyújt. Mindössze egyetlen vékony, reverzibilis csatlakozóval a felhasználók tölthetik kompatibilis laptopjukat, nagyfelbontású videókat nézhetnek, és szuper sebességen végezhetnek adatátvitelt. Ez a monitor HDMI-ready is egyben, ami azt jelenti, hogy a felhasználók az AV forrásokból, például DVD lejátszókból, videokamerákból, és asztali számítógépebtől érkező egyetlen kábellel élvezhetik a kiváló minőségű digitális videó és audio adatátvitelt.

Kényelem és élvezet

A Philips 243B9 számos olyan technológiával rendelkezik, amely maximális képminőséget nyújt a szemek megkímélésének figyelembe vételével. Az IPS technológia extra széles betekintési szögekről és kristálytiszta, ragyogó képekről gondoskodik, míg a Full HD felbontás nagyobb részletgazdagságot és élességet kínál. A LowBlue módnak köszönhetően a termelékenység nem okozza a szem elfáradását. A Philips 243B9 beállítható SmartErgo Base lábazattal rendelkezik, amely ergonomikus kényelmet és beépített kábelkezelési funkciót is kínál.

Környezetbarát termelékenység

A kényelem, a teljesítmény és a rugalmasság mellett a Philips 243B9 energiatakarékos is egyben, valamint számos környezetvédelmi normának is megfelel, rendelkezik többek között EnergyStar 7.0, a TCO Edge, és a RoHS tanúsítványokkal. A beépített Power Sensor automatikusan észleli a felhasználó jelenlétét és a hosszabb monitor élettartam, valamint az akár 80%-ot is elérő energia megtakarítás érdekében ennek megfelelően beállítja a monitor fényerejét, míg a Zero Power Switch kapcsoló nulla energiafogyasztásról gondoskodik és tovább csökkenti a monitor karbon lábnyomát. A PVC/BFR-mentes készülékházzal rendelkező, valamint a higanyt és ólmot teljesen mellőző technológiát alkalmazó

 

Philips 243B9 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült és csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható.

 

Az intelligens, rugalmas és fenntartható Philips 243B9 monitor 2020 januártól lesz megvásárolható 219 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: MMD Philips monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20