A Samsung bemutatja új Odyssey gaming monitor sorozatát

forrás: Prím Online, 2020. január 23. 09:31

A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat*. A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt kijelzőjükön és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak. 

A 49 colos kijelzővel rendelkező G9-es, valamint a 32- és 27 colos kivitelben is elérhető G7-es modellekkel az Odyssey sorozat új szintre emeli a játékélményt. Mindkét képernyő extrém ívelt kialakítással, nagy teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik és lenyűgöző QLED képminőséget biztosít.

 

 

A monitorok kiemelkedő teljesítményét a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland intézet is hitelesítette, amely a Samsung egyedülálló 1000R-es ívelt kijelzőjét az Eye Comfort tanúsítvánnyal díjazta. Az 1 ms válaszidő és a 240Hz RapidCurve technológia lehetővé teszi, hogy a játékosok minden zavaró tényezőt kizárva adják át magukat a játéknak. A Samsung legújabb, innovatív kialakítású gaming monitorai támogatják az NVIDIA G-SYNC technológiáját**  és az Adaptive Sync-et DP1.4 mellett. 

 

 

„Az új Odyssey portfólióval a Samsung továbbra is az iparág élvonalába tartozó, innovatív megoldásokat nyújt, amelyekkel a gamerek minden eddiginél jobb teljesítményre lehetnek képesek – mondta el Seog-gi Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – Legújabb íveltmonitor-családunkat új elvek szerint terveztük, hogy a játékosoknak minden alkalommal különleges élményben lehessen részük, amikor használják.” 

 

A kompetitív játékok korszakában a teljes átélhetőség és a sebesség minden eddiginél fontosabb. A Samsung legújabb monitorait a játékosoknak tervezték. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően biztosítják a gamerek számára a sebességet és a reszponzivitást, emellett kizárják a zavaró tényezőket, így minden játékos számára ideális megoldást jelenthetnek.

 

 

A 49 colos G9: Magával ragadó játékélmény

A G9 a világ egyik első Dual Quad High-Definition (DQHD) 5120x1440 felbontású gaming monitora, amely 240 Hz-es képfrissítési rátával, 1 ms válaszidővel, 32:9-es képaránnyal, magával ragadó 1000R-es ívelt kijelzővel és 1000 cd/m2 fényerősséggel érkezik. A Quantum Dot technológia és a HDR1000 VA panel élettel teli színmegjelenítést biztosítanak. A gyors válaszidő, a magas képfrissítési ráta és az iparági szinten is kiemelkedő 1000R-es ívelt kijelző minimálisra csökkentik a zavaró tényezőket és a késleltetési időt, ezzel zökkenőmentes képátmeneteket biztosítanak azokban a játékhelyzetekben is, ahol a másodperc tört része választja csak el a győzelmet a vereségtől. 

 

 

A G9 kivételes kialakítással, fényes fehér külső borítással és futurisztikus megvilágítással érkezik, amely 52 egyedi színárnyalattal és öt különböző fényeffekttel járul hozzá a játékélményhez. A formatervezés és a fények használata minden játékhelyzetet emlékezetessé tesz, a figyelemfelkeltő megoldások pedig egyedivé teszik nem pusztán az eszköz, de a játékos megjelenését is.

 

 

32” and 27” G7: Újgenerációs játékra tervezve

A G7 a G9 modellével megegyező kiemelkedő válaszidővel és képfrissítési rátával, ívelt kijelzővel és megegyező teljesítménnyel érkezik, 27- és 32 colos kivitelben. A Quad-High Definition (QHD) 2560x1440 felbontású G7 monitor 16:9-es képaránya és HDR600 VA panelje 600 cd/m2-es fényerőséggel kínál kiváló élményt. A monitor QLED kijelzője a Samsung Quantum Dot technológiájával fényes terekben is éles és tiszta színek széles skálájának megjelenítésére képes.  

 

 

A G7 letisztult kialakítása, mattfekete külseje és a játékhoz alkalmazkodóan, többféle színben világító hátsó központi eleme feldobják és a felhasználók igényeinek megfelelően színesítik a játékot. A monitor előlapi kávája dinamikus fénykibocsátásra képes. 

 

A Samsung legújabb monitorai Magyarországon április végétől lesznek elérhetők, a G9 487.000 Ft-os, a G7 32 colos modellje 227.000 Ft-os, a 27 colos pedig 195.000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

 

________________

* Az IDC Worldwide Negyedéves Gaming Trackere alapján, 2019 harmadik negyedévében.

** A G-SYNC kompatibilitás hitelesítése a G9 és G7 gaming monitorok esetében folyamatban van

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG bemutatja legújabb, továbbfejlesztett Ultra szériás monitorait

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a prémium monitorok piacán új, a 2021-es CES kiállításon debütáló Ultra monitoraival. A gamerek, digitális művészek és professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva a legújabb UltraGear, UltraWide és UltraFine szériás kijelzők magas szintű hatékonyságot és szórakozási élményt kínálnak, így otthoni és irodai használatra is tökéletesek.

2021. január 16. 18:15

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén. A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGear gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

2021. január 16. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás