Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

forrás: Prím Online, 2020. január 23. 20:25

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

Számos online fogadóiroda működik jelenleg a piacon, de kevés közülük az olyan, mint a Bet365, amely széles körben ismert és megbízható a maga közel 20 éves fennállása révén. Ráadásul az oldal egyszerűen használható, a regisztrációs folyamat pedig igen gyors, nagyjából 3 percnél többet nem vesz igénybe. Ezután a felhasználók hozzáférhetnek a különféle sportfogadásokhoz, kaszinóhoz, pókerhez és pénzügyi fogadásokhoz egyaránt.

 

Az oldalon pedig nagyon könnyű eligazodni, és szinte minden népszerű sport megtalálható a kínálatban, valamit olyanok is, melyet csak kevesen ismernek, illetve nem kimondottan széles körben elterjedtek.

 

Nincs még egy olyan fogadóiroda a piacon, ahol annyi fogadási lehetőség lenne az egyes találkozókra, mint a Bet365 oldalon. Ezen felül pedig a Bet365 magyar oldala számos találkozóra a legjobb szorzókat kínálja a játékosoknak.

 

Tekintve, hogy számos fogadóiroda versenyez a felhasználók kegyeiért, nem mellékes az sem, a kínálat sokszínűsége mellett milyen módon tehetik meg tétjeiket a felhasználók. Míg a hagyományos fogadások esetében élőben zajlik maga a fogadás, így egyre több bukméker oldal törekszik arra, hogy az online felületeken is megteremtse az élő fogadások lehetőségét. Az ilyen típusú fogadások révén a Bet365 az internetes sportfogadás éllovasa lett. 

 

Talán még ennél is fontosabb az egyes mérkőzések közvetítése. Ha az adott játékos a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetőjévé válik. Csak itt nézheti „élőben” a legfontosabb fociligák mérkőzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat világszerte.

 

Érdemes most regisztrálni új felhasználóként az oldalon, mert azok, akik most teszik ezt meg, akár 15 000 Ft fogadási kreditet kaphatnak. Az oldal emelett folyamatos akciókat is kínál: vannak állandó és időszakos eseményhez kötött kedvezmények egyaránt. A részletekről a hivatalos oldalon lehet bővebben tájékozódni.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás