Üzleti növekedés 2019-ben az i-Cell-nél

forrás: Prím Online, 2020. február 5. 13:20

A járműkövetésben és az útdíjfizetésben is rekordot döntött az i-Cell tavaly. A magyar tulajdonú telematikai cég ma már piacvezető az útdíjbevallási közreműködők körében, a járműkövetésben pedig három év alatt megduplázta ügyfelei számát, tavaly 10 százalékos növekedést elérve.

Évről évre növeli ügyfelei számát az i-Cell mind a járműkövetési, mind pedig az útdíjfizetési területen. A megtett úttal arányos elektronikus útdíjfizetési rendszer használatához szükséges fedélzeti eszközből, az OBU-ból tavaly már 11 ezer darabot értékesített, ami újabb rekordot jelent a 2018-as 10 ezer eladott fedélzeti egység után. Így napi szinten már 17500 ügyfél mintegy 60 ezer eszközének napi működését felügyeli a telematikai vállalat. Az OBU-kkal tavaly közel 130 millió útszakaszon mintegy 700 millió kilométernyi utat tettek meg a járművek. Ezzel az útdíjbevallási közreműködők körében az i-Cell piacvezetővé vált Magyarországon, és az eszközmeghibásodás arányát tekintve is a legmegbízhatóbb szolgáltató, amely kétéves garanciát vállal termékeire.  

 

A járműkövetésben kiemelt eredményeket ért el a cég: az i-Fleet állomány három év alatt megkétszereződött, ezen belül 2018-hoz képest 10 százalékos növekedést ért el. 

 

Egy egyedülálló fejlesztéssel is előállt tavaly az i-Cell. A járműkövetéshez kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásként a magyar piacon egyedülálló parkolási applikáció jelent meg, amely túlmutat a jelenleg használatban lévő parkolójegy-vásárlási formákon. A Fleet Parking alkalmazás direktben kommunikál a parkolási rendszerrel, így elkerülhetők a feleslegesen, előre megvásárolt órák, az elfelejtett parkolás-leállítások, és természetesen a bírságok is. A megoldás az adminisztrációt is egyszerűsíti, mivel havonta egyszer, egy összegben történik az elszámolás.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás