Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:08

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

Olyannyira, hogy a Firebox jóvoltából egyenesen a könnyeiket kortyolhatjuk egymás után. Mivel az utolsó mondat további magyarázatot igényel, ezért a bejegyzés keretei között meg is tesszük ezt.

 


A természetfeletti lények könnyei a Firebox számára is ihletként funkcionáltak

 

A Firebox az egyik legkomolyabb ital viszonteladónak számít szerte az Egyesült Királyságban. Eddig is jó pár érdekes ötlettel rukkoltak már elő, a mostani attrakciójuk viszont igazán nagyot szólt.

 

Merthogy a Mythical Tears sorozat keretei között piacra dobott palackokban nem mást találhatunk, mint unikornisok és főnixmadarak könnyeit. Legalábbis ez a misztikus sztori húzódik meg a kollekció mögött, egészen izgalmas köntössel felruházva a mágikus Tears Gint és a Phoenix Tears Spiced Rumot.

 

Ha néhány perc erejéig szívesen kiszakadnánk a hétköznapok szürkeségéből, akkor egy-egy pohárka is valódi képzeletbeli utazással érhet fel a számunkra.

 

Unicorn Tears Gin, amely szinte elvarázsolja a kóstolóját

 

A szárnyas lovak talán sosem voltak még ennyire népszerűek, ezért is számít szenzációs ötletnek az emocionálisan túlpörgésre hajlamos unikornisok könnyeinek a lepalackozása.

 

Hogy mire számíthatunk az Unicorn Tears Ginnel való találkozásunkkor? A likőr illatában kellemesen bomlik ki a klasszikus gin aroma, amihez frissítő citrusos, továbbá keserű narancsos elemek is csatlakoznak. Ha mindez nem volna elég, akkor még némi boróka és menta is csiklandozza majd az orrunkat.

 

Kortyoljunk csak bele a poharunkba, és rögvest kandírozott narancs jegyei fogják a szánkat elárasztani. Aztán egy éles váltással következnek a kesernyés gin harmóniák, hogy aztán édes és juharszirupos ízek tegyék fel az ízélményre a koronát.

 

Phoenix Tears Spiced Rum a valódi újjászületés jegyében

 

Ahogyan a főnix madár sosem fog meghalni, úgy érezhetjük magunkban a sejtjeink megújulását a Phoenix Tears Spiced Rum hatására, méghozzá néhány másodperc elteltével.

 

Milyen íz cunami várhat ránk a főnix könnyeit megkóstolva? Fontos tudni, hogy a mágikus italhoz édesen fűszeres karibi rumot kevertek, amelyet barna nádcukorral, szárított gyümölcsökkel, továbbá csipetnyi fahéjjal és gyömbérrel tuningoltak fel.

 

Elementáris erővel ér fel tehát egy pohárnyi Phoenix Tears Spiced Rum fogyasztása. Az elsöprő élményt megtapasztalva ne lepődjünk meg rajta, ha erre a fajta feltámadásra újra és újra vágyni fogunk, és nem tudunk ellenállni a következő pohár csábításának. Persze ez nem is csoda, elég csak az édes, melaszosan rumos aromákra, illetve a gyömbér és a fahéj pikáns fűszerességére gondolnunk.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mire jó a biztonsági futártasak?

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

2020. március 23. 09:16

Mi jöhet még jól a medencénél? - Medence kiegészítők

A megfelelő medence megvásárlása csak az első lépés az örömteli fürdőzés felé, számos olyan medence kiegészítő van még, amik használata szükséges lehet a mindennapokban, esetleg még több élményt nyújtanak a pancsolás során. Nézzük, mi jöhet még jól a medencénél! 

2020. március 18. 15:57

Mennyire fontos a testbeszéd az előadásokban?

Nem is gondolnánk, hogy egy előadás során milyen fontos, hogy a megfelelő testbeszéddel kommunikáljunk. Nem elég csak a szavainknak illeszkednie a mondanivalónkhoz, hanem a gesztusainkkal is számtalan gondolatot, érzést közvetítünk a közönség felé. Ismerjük meg, hogy miért olyan fontos ez a nonverbális kommunikáció.

2020. március 17. 09:46

Felhasználóbarát felületek a hatékony kereskedéshez

A lehető leggyorsabb és legkönnyebben kivitelezhető tőkepiaci kereskedéshez értelemszerűen olyan felületekre van szükség, amelyek kellőképpen támogatni tudják ezeket a törekvéseinket.

2020. március 17. 09:37

Gondozd területed szakszerűen Rain Bird szórófejekkel

Az öntözőrendszerek hasznos munkát végeznek a mezőgazdaságban és a különböző parkok, illetve füves sportpályák szakszerű ápolásában is. Segítségükkel költséghatékonyabb öntözés biztosítható, hiszen az öntözőrendszerek kevesebb vizet használnak. Ismerd meg a Rain Bird szórófejek előnyeit, és gondozd területed hatékony megoldásokkal!

 

2020. március 17. 08:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás