Munkáltatói tevékenységéért díjazták a Huawei Technologiest

forrás: Prím Online, 2020. február 18. 11:54

Kiemelkedő munkáltatói tevékenységéért díjazta a Top Employer Institute a Huawei Technologiest. A vállalat Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Spanyolországban, valamint Hollandiában folytatott munkáltatói módszereiért ismerte el a nemzetközi intézet, továbbá a Huawei elnyerte az európai régiós Top Employer címet is.

A Top Employerként elismert vállalatok arra törekszenek, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák munkavállalóik számára haladó, az embereket előtérbe helyező HR-folyamataikon keresztül.

 

A regionális díj még nagyobb elismerést jelent az olyan vállalatok számára, akik folyamatosan fejlesztik a munkavállalók körülményeit szervezetükön belül.

 

Wells Li, a Huawei Nyugat-Európai régiójának HR-ért felelős alelnöke elmondta: „Az egyedi értékeket keressük az emberekben, később pedig különböző módokon dolgozunk velük. Munkavállalóinkat olyan pozíciókba helyezzük, ami képességeiknek és tapasztalatuknak megfelelő, így tudják a lehető legtöbbet kihozni magukból.”

 

A Top Employer Institute vezérigazgatója, David Plink elmondta: „Számunkra is megtiszteltető pillanat a regionális munkáltatói díjazottak kiválasztása. Az elismerés a HR-tevékenységek regionális szintű, következetes alkalmazása iránti elkötelezettséget is tanúsítja. Ezúton is gratulálunk!”

 

A Top Employers Institute tanúsítási programjáról:

A Top Employers Institute globális tanúsítási programja több mint 1500 Top Employer munkáltatót tanúsított öt kontinens 118 országában, illetve régiójában. Az intézet felmérése során használt, száz kérdésből álló kérdőív hatszáz gyakorlatot ölel fel a következő tíz témában: Tehetségstratégia, Munkaerő-tervezés, Tehetségszerzés, Onboarding-tevékenységek, Tanulás és fejlesztés, Teljesítménygazdálkodás, Vezetői fejlesztés, Karrier- és utódlási menedzsment, Kompenzáció és előnyök, valamint Kultúra.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08