A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere”

forrás: Prím Online, 2020. február 20. 11:50

A Citrix Systems, Inc. mostani bejelentése szerint a Fujitsu nyerte el a vállalat által partnereknek odaítélt legmagasabb elismerést, „Az év partnere” díjat. A Fujitsu egyben „Az év globális rendszerintegrátora” is lett az EMEA térségben. 

A bejelentésekre az orlandói Citrix Summiton, a Citrix éves partnerkonferenciáján és pénzügyi évének nyitórendezvényén került sor. A díjat a Fujitsu képviseletében Megumi Shimazu alelnök, a digitális infrastruktúraszolgáltatások üzletágának vezetője vette át, aki az ausztrál tűzvész károsultjait segítő jótékonysági szervezeteknek, köztük a Vörös Keresztnek ajánlotta fel a vele járó 20 ezer dollár készpénzt. A Citrix felajánlotta, hogy megduplázza az adományt, amelynek összege így eléri a 40 ezer dollárt. 

 

A Citrix az elsősorban Ázsiában és a Csendes-óceáni régióban, Japánban és Európában lebonyolított sikeres közös projektek és az elnyert ügyfélmegbízások alapján választotta a Fujitsut „Az év partnerévé”. Az indoklásban kiemelték, hogy a Fujitsu Óceánia az első között vásárolta meg az intelligens képességeket nyújtó Citrix Workspace megoldást, amely mind a cég belső csapatai, mind pedig ügyfelei számára új alapokra helyezi a dolgozói élményt. A vállalatok közötti szoros kapcsolatot jól érzékelteti, hogy a partnerek nemrég integrálták egymással a Citrix Workspace megoldást és Fujitsu RunMyProcess Digital Suite termékeit. Az integráció révén az ügyfelek még hatékonyabbá és produktívabbá tehetik működésüket a feladatkiosztás intelligens és praktikus szervezésével és automatizálásával. 

 

Az EMEA-régióbeli „Az év globális rendszerintegrátora” díj indoklásában a Citrix kifejtette, hogy partnerként dolgoznak a Fujitsuval a munkakörnyezetet, a hálózati működést és az analitikát egyaránt támogató, egységes megoldások kidolgozásán, amelyekkel a szervezetek felszabadíthatják az innovációban rejlő lehetőségeket, felkelthetik az ügyfelek érdeklődését és javíthatják termelékenységüket – mindezt anélkül, hogy ehhez kompromisszumot kellene kötniük a biztonság terén. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatóságban világelsők között a Magyar Telekom

A telekommunikációs szektor fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő vállalatai között jelölte meg a Magyar Telekomot az ISS Corporate Solutions a vállalat 2020. évi fenntarthatósági eredményei alapján.

2021. október 20. 21:31

Ismét együtt jótékonykodik a Raben, a Danone és a Numil

A Danone két hazai vállalatával, a Danone Magyarország Kft.-vel és a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.-vel együtt vett részt az idei Élelmezési Világnap alkalmából szervezett Adománykonvojban a logisztikai szolgáltató Raben Trans European Hungary Kft. A két élelmiszeripari cég az idén mintegy kétszer akkora mennyiségű termékkel járul hozzá a rászoruló családok megsegítéséhez, mint tavaly.

2021. október 20. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20