Spíler Extra országos lefedettséggel a Telenortól

forrás: Prím Online, 2020. február 26. 16:29

UEFA Bajnokok Ligája, La Liga, Premier League, FA-Kupa, SEHA Liga: február 25-től elérhető a Telenor MyTV online tévészolgáltatásában a Spíler2 csatorna HD minőségben, valamint mobiloperátorként országos lefedettséggel az elsők között a sporttartalmak széles kínálatát nyújtó Spíler Extra applikáció, nem csak Telenor ügyfeleknek.

A sportjellegű tartalmak különösen népszerűek a Telenor MyTV-felhasználók körében. Legutóbb, 2020 januárjában a férfi kézilabda Európa-bajnokság és a férfi vízilabda Európa-bajnokság is kiemelkedő nézettséget hozott – ami nem utolsó sorban a hazai válogatottak kiemelkedően jó teljesítményének is köszönhető volt.

 

A sportrajongóknak nem kell várni a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságig és a tokiói nyári olimpiai játékokig, hogy folyamatosan nyomon tudják követni a nívós nemzetközi foci eseményeket, ugyanis a Telenor és a TV2 megállapodásának köszönhetően új csatornával bővült a Telenor MyTV szolgáltatása: február 25-től a Spíler2 csatorna is elérhető a MyTV Plus és Max csomagokban. A kiemelkedő nemzetközi focibajnokságok mellett számos szórakoztató docu-reality sorozat is helyet kapott.

 

 

„2016-ban a Telenor indította el elsőként a mobilszolgáltatók közül a Spíler1-et a MyTV-n. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a folyamatosan bővülő kínálatunkat egy újabb sportcsatornával gazdagíthatjuk. A MyTV-vel így a kihagyhatatlan meccseket bárhol, bármikor, akár egy nyaralás alatt hazai előfizetőként az EU-ban is, mobilon, tableten vagy akár tévén (AndroidTV box-szal vagy, Apple TV-vel) is lehet követni” – mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

 

Az új csatorna mellett Magyarországon a Telenor az elsők között kezdi terjeszteni országos lefedettséggel a Spíler Extra applikációt. Az alkalmazásban a Spíler 1 TV és Spíler 2 TV csatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései érhetők el a SEHA Liga mellett. Ez nem csak az élő csatornán elérhető meccseket jelenti; a párhuzamosan zajló mérkőzések esetén akár további 3 találkozó élőben vagy csúsztatott élőben is nézhető televízión, mobilon, tableten vagy laptopon HD-ben. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extra-ra történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővül a TV2 Csoport csatornaportfóliója a Telenornál. Így még több nemzetközi foci rajongó élvezheti a kínálatunkban látható mérkőzéseket. Az ő szórakoztatásuk válik teljessebbé és kényelmesebbé a Spíler Extra digitális szolgáltatásunk szélesebb körű elérhetőségével” – mondta el Bodócsi Erika, a TV2 Csoport Tartalomterjesztési igazgatója.

 

További információ az előfizetési díjakról, valamint a szolgáltatással kapcsolatban: mytv.telenor.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05