Disztribúciós megállapodást kötött a Balasys és a Quest

forrás: Prím Online, 2020. március 6. 10:45

Az informatikai biztonsági piac meghatározó magyar szállítójaként ismert Balasys bejelentette, hogy 2020. márciusától az IT menedzsment piac globális gyártójaként ismert Quest teljes portfóliójának disztribútora lett. Így a One Identity mellett, már a Quest teljes termékpalettáját is értéknövelt disztribútorként és megoldásszállítóként képviseli. 

A Balasys az elmúlt időszakban dinamikus fejlődésen ment keresztül - mind árbevételét, mind létszámát tekintve háromszorosára nőtt a cég az elmúlt pár évben. A cég 2018 júliusa óta a legacy Balabit termékek mellett a One Identity jogosultság-kezelési (Identity Governance and Administration) és kiemelt hozzáférés-kezelési (Privileged Access Management) termékeit is forgalmazza. A portfólió bővítés nagy mértékben hozzájárult a bevétel növekedéshez, melyet a One Identity „Best New Ditributor” díjjal értékelt 2019-ben. A sikeres együttműködés alapozta meg a Quest portfólióval való bővítést. 

 

A disztribúció lefedi a Quest teljes termékportfólióját, beleértve a Microsoft platform-menedzsment, az egységes végpontmenedzsment (Unified Endpoint Management) és az információ menedzsment termékeket egyaránt. A Balasys értéknövelt disztribútori jogosultságot szerzett, mely kiterjed a fenti termékekkel kapcsolatos tanácsadási, bevezetési, oktatási és támogatási szolgáltatásokra egyaránt. A cég közel 20 fős szolgáltatási csapattal támogatja viszonteladó partnereit és ügyfeleit.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39