A WIWE veszélyhelyzetben is segíti a szívproblémák szűrését

forrás: Prím Online, 2020. március 18. 15:04

A koronavírus járvány terjedése miatt kockázatossá vált az orvosi rendelőkben történő várakozás, csökkent a rendelői EKG mérések lehetősége. A WIWE mobil EKG azonban könnyű megoldást jelenthet erre a problémára, az eszköz otthoni szűrést és táv-kiértékelést tesz lehetővé.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi ellátórendszer fókuszába a koronavírus gyanús betegek kivizsgálása, a fertőzöttek gyógyítása került. Ugyanakkor sokak esetében ilyenkor is kiemelten fontos a rendszeres, szakszerű EKG mérés, ám erre most a megszokottnál jóval kevesebb a lehetőség. A WIWE mini EKG-nak köszönhetően azonban otthon is gyorsan, pontosan el lehet végezni ezt a vizsgálatot, amit az orvosunk akár telefonon is kiértékelhet, hála a készülék által továbbított adatoknak.

 

 

A WIWE mobil EKG készülék több szempontból is egyedülálló: 

  • Egycsatornás klinikai minőségű EKG felvételt készít a főbb EKG eltérések, a stroke esélyét növelő pitvarfibrilláció, a magas, illetve alacsony pulzus és az oxigénhiány rizikóbecslése céljából.
  • A mérés könnyen elvégezhető otthon, nyugodt körülmények között, mindössze 1 perces mérés keretében, így a felhasználónak nem kell az orvosánál, váróteremben megjelennie.
  • Az eredmények emailben elküldhetők az orvosnak, aki távolról is kiértékelheti, ezzel ismét csökken az emberek közötti fertőzésveszély esélye.
  • Segíthet beazonosítani egy-egy aggasztó tünet, pl. légszomj eredetét, amennyiben annak szívprobléma a kiváltó oka.
  • Segít az idősebb szeretteinkről való gondoskodásban személyes találkozás nélkül, hiszen az eredményt a szépkorúak egyszerűen, gyorsan el tudják küldeni emailben a hozzátartozók okoseszközeire.
  • Segítheti a háziorvost, kardiológust egy gyors előszűrés elvégzésében.

 

A myWIWE Diagnosztika Kft. március 18. és április 18. között kedvezményes áron teszi elérhetővé a WIWE diagnosztikai készüléket a lakosság számára.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem kell már protekció, hogy egy beszállító elérje a HR-es döntéshozókat

Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? A kiválasztási és árajánlatadási, valamint elfogadási folyamat végeláthatatlan és időigényes útvesztőjében gyakran el is tévednek mind a szolgáltatók, mind pedig a kiválasztást végző cégek HR-esei. Ráadásul sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül lehetetlen eljutni a megfelelő illetékesig, aki dönthet a beszállítóval kapcsolatban. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform, ami összeköti a HR-eseket és a beszállítókat.

2023. május 31. 11:18

Magyar társasházi beléptetőrendszer hódíthatja meg a kanadai és az észak-amerikai piacot

A Chameleon Smart Home Nyrt., a vezető magyar okosotthon-startup és az UpHome Canada Ltd. megállapodást kötött, amelyek keretében a kanadai vállalat kizárólagos jogot kapott a Chameleon Smart Home rendszereinek forgalmazására Kanadában és az észak-amerikai piacon. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a HEPA kanadai Partnerirodájának közreműködésével létrejött disztribúciós együttműködés tovább erősíti a tőzsdei okosotthoncég pozícióját Kanadában és lehetőséget biztosít az új piacok irányába történő további terjeszkedéshez. 

2023. május 30. 20:11

Egyszerre használ digitális és offline megoldásokat a megújult budaörsi áruház

Digitálisan kiterjesztett vásárlói zónák, QR-kódos összekötés a webshoppal és egy teljesen újragondolt, a valós felhasználói környezetet idéző vevői tér – az Euronics megújult budaörsi áruházában online és offline eszközök egyszerre segítik a vásárlót, egyedülálló ügyfélélményt kínálva. Az üzletben szinte minden elem úgy lett kitalálva, hogy vezesse a betérőket, akik az áruházban tett látogatásukat később akár online is folytathatják.

2023. május 30. 18:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01