A WIWE veszélyhelyzetben is segíti a szívproblémák szűrését

forrás: Prím Online, 2020. március 18. 15:04

A koronavírus járvány terjedése miatt kockázatossá vált az orvosi rendelőkben történő várakozás, csökkent a rendelői EKG mérések lehetősége. A WIWE mobil EKG azonban könnyű megoldást jelenthet erre a problémára, az eszköz otthoni szűrést és táv-kiértékelést tesz lehetővé.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi ellátórendszer fókuszába a koronavírus gyanús betegek kivizsgálása, a fertőzöttek gyógyítása került. Ugyanakkor sokak esetében ilyenkor is kiemelten fontos a rendszeres, szakszerű EKG mérés, ám erre most a megszokottnál jóval kevesebb a lehetőség. A WIWE mini EKG-nak köszönhetően azonban otthon is gyorsan, pontosan el lehet végezni ezt a vizsgálatot, amit az orvosunk akár telefonon is kiértékelhet, hála a készülék által továbbított adatoknak.

 

 

A WIWE mobil EKG készülék több szempontból is egyedülálló: 

  • Egycsatornás klinikai minőségű EKG felvételt készít a főbb EKG eltérések, a stroke esélyét növelő pitvarfibrilláció, a magas, illetve alacsony pulzus és az oxigénhiány rizikóbecslése céljából.
  • A mérés könnyen elvégezhető otthon, nyugodt körülmények között, mindössze 1 perces mérés keretében, így a felhasználónak nem kell az orvosánál, váróteremben megjelennie.
  • Az eredmények emailben elküldhetők az orvosnak, aki távolról is kiértékelheti, ezzel ismét csökken az emberek közötti fertőzésveszély esélye.
  • Segíthet beazonosítani egy-egy aggasztó tünet, pl. légszomj eredetét, amennyiben annak szívprobléma a kiváltó oka.
  • Segít az idősebb szeretteinkről való gondoskodásban személyes találkozás nélkül, hiszen az eredményt a szépkorúak egyszerűen, gyorsan el tudják küldeni emailben a hozzátartozók okoseszközeire.
  • Segítheti a háziorvost, kardiológust egy gyors előszűrés elvégzésében.

 

A myWIWE Diagnosztika Kft. március 18. és április 18. között kedvezményes áron teszi elérhetővé a WIWE diagnosztikai készüléket a lakosság számára.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a Startup Plastic Surgery program

Idén először szervezi meg a Klímainnovációs Közösség a Startup Plastic Surgery inkubációs programot, amelyre olyan magyar startupok jelentkezését várja, melyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra. A program során kiválasztott legígéretesebb projektek gyorsított eljárású lehetőséget kaphatnak az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkeprogramjában, ahol 15 millió forintos befektetésben részesülhetnek. A programra június 20-ig lehet jelentkezni.

2020. június 5. 14:42

A robotikai gripperek segítik az automatizálást az élelmiszeriparban

A világ népessége egyre csak nő, azonban a demográfia csak egyike azoknak a mozgatórugóknak, amik az élelmiszeripari automatizálást szorgalmazzák. A munkahelyi biztonság, szigorú élelmiszer-biztonsági előírások, a feldolgozott élelmiszerek népszerűségének emelkedése, valamint a teljesítmény növelésére és a csökkenő gyártási költségekre való igény mind szerepet játszik az automatizáció egyre gyorsabb ütemű térhódításában.

2020. június 5. 11:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás