Új alelnököt nevezett ki a Xerox

forrás: Prím Online, 2020. március 19. 19:11

A Xerox bejelentette, hogy 2020. február 29-től Xavier Heisst nevezte ki ügyvezető alelnökké és az európai üzleti műveletekért is felelős EMEA Operations szervezet elnökévé, felettese pedig közvetlenül John Visentin, a XEROX ügyvezetője és alelnöke.

„Xavier kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a szervezeti változások sikeres levezénylésében és az üzleti eredmények fejlesztésében” – mondta John Visentin. A szakértelme és tapasztalata megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy az EMEA Operations szervezetben új fejezetet nyisson és visszaállítsa azt a növekedési pályára.”

 

Heiss, aki a február végén nyugdíjba vonult Hervé Tesslert követi pozíciójában, több mint 30 éve dolgozik a vállalatnál. Korábban a Xerox kontrollereként és az Americas Operations pénzügyi igazgatójaként dolgozott, illetve különböző vezetői szerepeket töltött be az értékesítési, a minőségbiztosítási, az üzleti átalakítással kapcsolatos, valamint pénzügyi területeken. Heiss volt a pénzügyi vezetője az európai technológiai üzletágnak, valamint a Xerox Europe társ-pénzügyi-igazgatója 16 országban. 

 

„Az üzleti környezet fejlődésével sok, a digitális átalakulást választó ügyfél új módszereket keres a változás navigálására" - mondta Heiss. „Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak partnereinkkel, és közösen olyan innovatív és integrált megoldásokat találjunk, amelyek felgyorsítják átalakulásokat és lehetővé teszik számukra a jobb, gyorsabb és biztonságosabb üzletmenet megvalósítását”.

 

Heiss a NEOMA Business School Reims MBA diplomájával rendelkezik információtechnológia és pénzügy szakon, és szintén megszerezte az INSEAD MBA fokozatát üzleti és nemzetközi pénzügyi területen. 

Kulcsszavak: Xerox +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felsővezetői bejelentés a Magyar Telekomnál

A Magyar Telekom Igazgatósága a 2020. december 1-i ülésén Rékasi Tibor vezérigazgatói szerződésének meghosszabbításáról döntött. Rékasi Tibort 2018 júliusában nevezték ki 3 évre a Magyar Telekom vezérigazgatójának, és a mostani döntéssel szerződése jóval a lejárta előtt, további 3 évvel, 2024. június 30-ig meghosszabbításra kerül.

2020. december 1. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás