Új alelnököt nevezett ki a Xerox

forrás: Prím Online, 2020. március 19. 19:11

A Xerox bejelentette, hogy 2020. február 29-től Xavier Heisst nevezte ki ügyvezető alelnökké és az európai üzleti műveletekért is felelős EMEA Operations szervezet elnökévé, felettese pedig közvetlenül John Visentin, a XEROX ügyvezetője és alelnöke.

„Xavier kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a szervezeti változások sikeres levezénylésében és az üzleti eredmények fejlesztésében” – mondta John Visentin. A szakértelme és tapasztalata megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy az EMEA Operations szervezetben új fejezetet nyisson és visszaállítsa azt a növekedési pályára.”

 

Heiss, aki a február végén nyugdíjba vonult Hervé Tesslert követi pozíciójában, több mint 30 éve dolgozik a vállalatnál. Korábban a Xerox kontrollereként és az Americas Operations pénzügyi igazgatójaként dolgozott, illetve különböző vezetői szerepeket töltött be az értékesítési, a minőségbiztosítási, az üzleti átalakítással kapcsolatos, valamint pénzügyi területeken. Heiss volt a pénzügyi vezetője az európai technológiai üzletágnak, valamint a Xerox Europe társ-pénzügyi-igazgatója 16 országban. 

 

„Az üzleti környezet fejlődésével sok, a digitális átalakulást választó ügyfél új módszereket keres a változás navigálására" - mondta Heiss. „Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak partnereinkkel, és közösen olyan innovatív és integrált megoldásokat találjunk, amelyek felgyorsítják átalakulásokat és lehetővé teszik számukra a jobb, gyorsabb és biztonságosabb üzletmenet megvalósítását”.

 

Heiss a NEOMA Business School Reims MBA diplomájával rendelkezik információtechnológia és pénzügy szakon, és szintén megszerezte az INSEAD MBA fokozatát üzleti és nemzetközi pénzügyi területen. 

Kulcsszavak: Xerox +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59