Mire jó a biztonsági futártasak?

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:16

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

A biztonsági futártasak használata 

 

Biztonsági futártasakban szállíthatunk minden olyan terméket, ami nem törékeny és nem ütésérzékeny, valamint nem igényli a dobozban való szállítást. Öntapadó ragasztófüllel van ellátva, nyitni pedig csak roncsolással lehet, ez pedig biztonságérzetet nyújthat, hiszen a tasak csak egyszer használható fel. Mivel a nyitásnak nyoma marad, nem kell attól tartani, hogy a csomag esetleg illetéktelenek kezébe került volna korábban. 

 

Használata gyors, költséghatékony és rendkívül egyszerű is. A logisztika, ennek a csomagolóanyagnak hála, nem nyűg többé! A Relatív-A Kft. széles termékpalettája a biztonsági futártasakokra is igaz, számos cikk elérhető a webshopban! 

 

A futártasak anyaga 

 

A biztonsági futártasak környezetbarát polietilén anyagból készül. Lényeges, hogy nem átlátszó, kívül szürke, belül fekete, így a kíváncsi szemek elől védve van a tartalma. A fény sem károsíthatja a dokumentumot a megfelelő anyagnak és annak vastagságának (50-55 mikron) köszönhetően.

 

Biztonsági futártasak kedvező áron 

 

A biztonsági futártasak rendkívül kedvező áron vásárolható meg. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint dobozban vagy más eszközben szállítani, amennyiben a termék jellege nem kívánja meg azt. 

 

A Relatív-A Kft.-nél többféle méret is elérhető, ennek függvényében változik az ár. Minimális rendelhető mennyiség a kartonos egységcsomag. 

 

Hogyan juthatunk a termékhez? 

 

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, így náluk a biztonsági futártasak mellett beszerezhető többek között okmánytasak, öntapadó címke, boríték és egyéb más ipari csomagolóanyag is. A termékeik több méretben, akár egyedi elgondolás alapján, egyedi céglogókkal is megrendelhetők. A rendelés folyamata rendkívül egyszerű: e-mailben vagy a webshopon keresztül pillanatok alatt leadható, és mivel a termékek folyamatosan raktáron vannak, néhány napon belül kiszállításra is kerülnek. 

 

Amennyiben legalább 2000 db-os kiszerelést vásárol a biztonsági futártasakból, úgy egyedi árajánlatot adnak!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mire jó a biztonsági futártasak?

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

2020. március 23. 09:16

Mi jöhet még jól a medencénél? - Medence kiegészítők

A megfelelő medence megvásárlása csak az első lépés az örömteli fürdőzés felé, számos olyan medence kiegészítő van még, amik használata szükséges lehet a mindennapokban, esetleg még több élményt nyújtanak a pancsolás során. Nézzük, mi jöhet még jól a medencénél! 

2020. március 18. 15:57

Mennyire fontos a testbeszéd az előadásokban?

Nem is gondolnánk, hogy egy előadás során milyen fontos, hogy a megfelelő testbeszéddel kommunikáljunk. Nem elég csak a szavainknak illeszkednie a mondanivalónkhoz, hanem a gesztusainkkal is számtalan gondolatot, érzést közvetítünk a közönség felé. Ismerjük meg, hogy miért olyan fontos ez a nonverbális kommunikáció.

2020. március 17. 09:46

Felhasználóbarát felületek a hatékony kereskedéshez

A lehető leggyorsabb és legkönnyebben kivitelezhető tőkepiaci kereskedéshez értelemszerűen olyan felületekre van szükség, amelyek kellőképpen támogatni tudják ezeket a törekvéseinket.

2020. március 17. 09:37

Gondozd területed szakszerűen Rain Bird szórófejekkel

Az öntözőrendszerek hasznos munkát végeznek a mezőgazdaságban és a különböző parkok, illetve füves sportpályák szakszerű ápolásában is. Segítségükkel költséghatékonyabb öntözés biztosítható, hiszen az öntözőrendszerek kevesebb vizet használnak. Ismerd meg a Rain Bird szórófejek előnyeit, és gondozd területed hatékony megoldásokkal!

 

2020. március 17. 08:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás