Mire jó a biztonsági futártasak?

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:16

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

A biztonsági futártasak használata 

 

Biztonsági futártasakban szállíthatunk minden olyan terméket, ami nem törékeny és nem ütésérzékeny, valamint nem igényli a dobozban való szállítást. Öntapadó ragasztófüllel van ellátva, nyitni pedig csak roncsolással lehet, ez pedig biztonságérzetet nyújthat, hiszen a tasak csak egyszer használható fel. Mivel a nyitásnak nyoma marad, nem kell attól tartani, hogy a csomag esetleg illetéktelenek kezébe került volna korábban. 

 

Használata gyors, költséghatékony és rendkívül egyszerű is. A logisztika, ennek a csomagolóanyagnak hála, nem nyűg többé! A Relatív-A Kft. széles termékpalettája a biztonsági futártasakokra is igaz, számos cikk elérhető a webshopban! 

 

A futártasak anyaga 

 

A biztonsági futártasak környezetbarát polietilén anyagból készül. Lényeges, hogy nem átlátszó, kívül szürke, belül fekete, így a kíváncsi szemek elől védve van a tartalma. A fény sem károsíthatja a dokumentumot a megfelelő anyagnak és annak vastagságának (50-55 mikron) köszönhetően.

 

Biztonsági futártasak kedvező áron 

 

A biztonsági futártasak rendkívül kedvező áron vásárolható meg. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint dobozban vagy más eszközben szállítani, amennyiben a termék jellege nem kívánja meg azt. 

 

A Relatív-A Kft.-nél többféle méret is elérhető, ennek függvényében változik az ár. Minimális rendelhető mennyiség a kartonos egységcsomag. 

 

Hogyan juthatunk a termékhez? 

 

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, így náluk a biztonsági futártasak mellett beszerezhető többek között okmánytasak, öntapadó címke, boríték és egyéb más ipari csomagolóanyag is. A termékeik több méretben, akár egyedi elgondolás alapján, egyedi céglogókkal is megrendelhetők. A rendelés folyamata rendkívül egyszerű: e-mailben vagy a webshopon keresztül pillanatok alatt leadható, és mivel a termékek folyamatosan raktáron vannak, néhány napon belül kiszállításra is kerülnek. 

 

Amennyiben legalább 2000 db-os kiszerelést vásárol a biztonsági futártasakból, úgy egyedi árajánlatot adnak!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05