Mire jó a biztonsági futártasak?

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:16

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

A biztonsági futártasak használata 

 

Biztonsági futártasakban szállíthatunk minden olyan terméket, ami nem törékeny és nem ütésérzékeny, valamint nem igényli a dobozban való szállítást. Öntapadó ragasztófüllel van ellátva, nyitni pedig csak roncsolással lehet, ez pedig biztonságérzetet nyújthat, hiszen a tasak csak egyszer használható fel. Mivel a nyitásnak nyoma marad, nem kell attól tartani, hogy a csomag esetleg illetéktelenek kezébe került volna korábban. 

 

Használata gyors, költséghatékony és rendkívül egyszerű is. A logisztika, ennek a csomagolóanyagnak hála, nem nyűg többé! A Relatív-A Kft. széles termékpalettája a biztonsági futártasakokra is igaz, számos cikk elérhető a webshopban! 

 

A futártasak anyaga 

 

A biztonsági futártasak környezetbarát polietilén anyagból készül. Lényeges, hogy nem átlátszó, kívül szürke, belül fekete, így a kíváncsi szemek elől védve van a tartalma. A fény sem károsíthatja a dokumentumot a megfelelő anyagnak és annak vastagságának (50-55 mikron) köszönhetően.

 

Biztonsági futártasak kedvező áron 

 

A biztonsági futártasak rendkívül kedvező áron vásárolható meg. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint dobozban vagy más eszközben szállítani, amennyiben a termék jellege nem kívánja meg azt. 

 

A Relatív-A Kft.-nél többféle méret is elérhető, ennek függvényében változik az ár. Minimális rendelhető mennyiség a kartonos egységcsomag. 

 

Hogyan juthatunk a termékhez? 

 

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, így náluk a biztonsági futártasak mellett beszerezhető többek között okmánytasak, öntapadó címke, boríték és egyéb más ipari csomagolóanyag is. A termékeik több méretben, akár egyedi elgondolás alapján, egyedi céglogókkal is megrendelhetők. A rendelés folyamata rendkívül egyszerű: e-mailben vagy a webshopon keresztül pillanatok alatt leadható, és mivel a termékek folyamatosan raktáron vannak, néhány napon belül kiszállításra is kerülnek. 

 

Amennyiben legalább 2000 db-os kiszerelést vásárol a biztonsági futártasakból, úgy egyedi árajánlatot adnak!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hasznos tanácsok a beszerzett létra biztonságos használatához

A létra biztonságos használata számít a legfontosabb szempontnak abban az esetben, hogyha a magasban történő munkavégzés kivitelezése a feladatunk. Ez az állítás egyaránt igaz a professzionális, valamint az otthoni felhasználásra. A cikkben tehát a létra biztonságos alkalmazásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókra és szempontokra hívjuk fel a figyelmet.

2020. július 13. 08:47

Tippek a tökéletes masszázsmedence kiválasztásához

Masszázsmedencét vásárolni izgalmas feladat, hiszen egyre több gyártó számos készülékkel képviselteti magát a piacon. Viszont mivel valóban igen sok masszázsmedence áll a nagyérdemű rendelkezésére, a bőség zavara miatt kicsit talán nehéz is választani. Ezért mi most adunk néhány tanácsot, hogy mi alapján érdemes válogatni az egyes készülékek között.

2020. július 12. 09:08

A legfontosabb fogantatás előtti teendők

Egy pár életében idővel elérkezik az időpont, amikor felmerül a gyermekvállalás kérdése. A fogantatás azonban a legritkább esetben történik meg a vágyakozás felmerülésével egyidőben, így rendszerint van idő testileg és lelkileg is felkészülni a várandósságra. De mit érdemes megtenni ebben az időszakban?

2020. július 10. 08:53

Jó ötlet-e négyévszakos abroncsot használni?

Az idei tavasz sok különleges pillanatot tartogatott. Volt, hogy a szinte nyárias meleg néhány napra ismét fagyra váltott. Nagy volt a szárazság, és elmaradt a szokásos, május 1-jei hőség is, viszont időnként lecsapott egy-egy nagyobb zápor, majd hűvösség. Sokan egészen júniusig halasztják a téli-nyári gumicserét. Ilyenkor pedig felmerül a kérdés: nem érdemesebb-e hagyni az egészet, és négyévszakos gumira váltani?

2020. június 16. 19:51

Hogyan napozzunk biztonságosan?

Közeleg a nyár, és ahogy napról napra melegszik az idő, egyre többen vágyunk a szabadba. Nincs is jobb annál, mint a kánikulában a strandon pihenni, felváltva élvezni a hűs hullámokat és a melengető napsugarakat. A túlzásba vitt, illetve a védelem nélküli napozás azonban veszélyes is tud lenni, ezért mindig tudatosan készüljünk fel erre az időszakra, és tartsunk be néhány egyszerű, ám annál fontosabb szabályt.

2020. június 16. 19:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás