Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol?

forrás: Prím Online, 2020. március 25. 10:09

A koronavírus idején djímentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverének számos funkcióját az Applion Computer azon cégek számára, akiknek hirtelen kell megbirkózniuk az irodán kívüli munkavégzés megszervezésével.

A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Az előző évek statisztikái alapján a home office és a távmunka a hazai vállalkozások mindössze 5-10%-ánál volt jelen, most azonban az előzetesen prognosztizált elterjedése rohamos növekedésnek indul. A kényszerből elrendelt karantén remek lehetőség, hogy a cégek felismerjék a home office-ban rejlő lehetőségeket, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a munkakultúrát és munkafolyamatokat.

 

A legtöbb vállalkozás számára azonban komoly problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása és ellenőrzése, valamint a cégen belüli hatékony kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között. 

 

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

 

A folyamatfejlesztés elengedhetetlen eszköze az informatika, amely nem csupán a mobil eszközökben merül ki, hanem olyan fejlett feladatmenedzsment rendszerek bevezetésében, amik lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy percre pontos információkkal rendelkezzenek a  vállalkozásokkal kapcsolatban. Napjainkban egyre több a tranzakcionális szolgáltatás, ahol a profit jelentős részét a papíralapú adminisztráció viszi el. A digitális transzformáció ezt hivatott javítani és olyan változást hozni a vállalkozások életébe, amivel újra dinamikus növekedésnek indulhatnak.

 

“Cégünk eddig is zászlajára tűzte a hazai kis- és középvállalkozási szektor digitalizációját és mobilizációját. A kialakult helyzetben azonban szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzletei folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre.” – mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője. “Bízunk benne, hogy a vállalkozások hamar túllendülnek a nehézségeken és a most kényszerből elkezdődő innováció már nem csak krízishelyetben, hanem az általános üzlet- és folyamatfejlesztésben is jelen lesz” – tette hozzá.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48