Viszonteladói Apple-partner programot indít az Apcom

forrás: Prím Online, 2020. április 1. 19:13

Apple termékek értékesítését támogató partnerprogramot indít az Apcom. Az Apple támogatásával a hivatalos magyarországi forgalmazó által indított Distribution Partner Program (DPP) keretében a csatlakozó magyarországi, IT és telekommunikációs szektorban érdekelt viszonteladók kedvező feltételekkel szerezhetnek be Apple termékeket a disztribútortól. Emellett a program nélkül eddig számukra nem elérhető, a márka értékesítését segítő marketing és training forrásanyagokhoz is hozzáférést kaphatnak. 

A kis-, közép- és nagyvállalatok számára is egyaránt előnyös program 2020. március 30-tól elérhető, a regisztráció időszaktól függetlenül bármikor elindítható, és szerződéskötés után a csatlakozott viszonteladók azonnal élvezhetik a partnerprogram kínálta előnyöket.

 

„A jelen ingatag gazdasági helyzet minden vállalatot megvisel. Új partnerprogramunk segítségével többek között az is a célunk, hogy minél több IT és telekommunikációs szektorban működő vállalat részesülhessen a rendszer kedvezőbb viszonteladói feltételeiben, ami segítségükre lehet e kiszámíthatatlan időszakban is” – mondta el Szeidl Tibor, az Apcom Hungary Kft. ügyvezetője. „A DPP már jelenlegi és a jövőben csatlakozó partnere számára előnyöket kínál, kedvezményes termékelérést, adminisztrációs és értékesítési támogatást, mindezt a teljes Apple portfólióra” – összegezte a program előnyeit az Apcom ügyvezetője.

 

 

Az Apcom új Distribution Partner Programja (DPP) számos kedvezménnyel és csatolt szolgáltatással támogatja a bekapcsolódó kereskedőket. A program egyik legnagyobb előnye, hogy a viszonteladók számára az Apcom kedvezőbb feltételeket biztosít Apple termékek beszerzésére a programban résztvevőknek, szemben a programra nem leszerződött partnereikkel.

 

A DPP célja, hogy az Apcom meglévő partnerei mellett mind több magyarországi viszonteladó számára elérhetővé tegye a kedvező feltételeket, bővüljön a viszonteladók köre az országban, és azok a cégek, amelyek eddig nem hivatalos forrásból vagy disztribútortól szereztek be, szintén be tudjanak lépni az értékesítési körbe. Az Apcom olyan, az IT és telekommunikációs szegmensben tevékenykedő, magyarországi székhelyű viszonteladó cégek jelentkezését várja, akik vagy már értékesítenek Apple termékeket és kedvezőbb feltételeket keresnek hozzá, vagy szeretnék elérhetővé tenni kínálatukban a márkát is. A program a teljes Apple portfóliót átfogja, ám a csatlakozó cégektől nem feltétlenül elvárás, hogy a komplett Apple termékcsaládot beemeljék kínálatukba. A DPP-n belül jelenleg két kategóriában (DPP Partner Level I és Level II) csatlakozhatnak az érdeklődő új partnerek a tervezett negyedéves Apple beszerzésükre, valamint a portfólió lefedettségére vonatkozó vállalásuk alapján. Azon, a programhoz csatlakozott cégek számára, melyek hosszútávon megfelelnek az adott elvárásoknak, nyitva áll a lehetőség az Apple minősített partnerré váláshoz, ami újabb kedvezményeket és további támogatást jelent.

 

A DPP nyújtotta vásárlási kedvezmények mellett a partnerprogram hozzáférést biztosít az Apple marketing, termékbemutató és training forrásanyagaihoz is, amelyek a csatlakozó viszonteladók számára az eladásösztönzésben jelentenek segítséget.

 

A programhoz csatlakozók az Apcom partnereiként egyúttal a cég által forgalmazott széles, világmárkákból álló portfóliójának minden termékére kedvező viszonteladói feltételeket kaphatnak. A portfólióban többek között olyan márkák fogyasztói elektronikai cikkei és kiegészítői szerepelnek, mint a Bang & Olufsen, a Withings vagy épp a Fitbit. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global a stratégiai partnereitől

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy sikeresen zárta a legutóbbi finanszírozási periódusát, a vállalat 230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a globális stratégiai partnereitől.

2020. augusztus 12. 18:07

Dyntell: Debrecenből a világhírbe

A 42. helyet megszerezve került a leggyorsabban fejlődő európai, afrikai és közel-keleti technológiai cégeket listázó Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorába az integrált vállalatirányítási és üzleti intelligencia rendszereket fejlesztő Dyntell Magyarország Kft. A

2020. augusztus 12. 09:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás